Grymt smidig och självinstruerande app. Har hyrt flera gånger och det är galet bra när man kommer på i sista sekund att man saknar ett verktyg eller maskin. Trygg och säker betalning och försäkring. F... Voir plus
Veldig fornøyd med Hygglo. Gjør det enkelt å leie ut og leie ting på en trygg og oversiktlig måte. Plattformen er brukervennlig, annonsene er enkle å opprette, og det er lett å komme i kontakt med se... Voir plus
I have been renting photographic equipment on Hygglo since it was Fat Llama. The user interface has gradually improved. Rental agreements have often been modified, but I have never had any problems.... Voir plus
Uthyraren var vänlig och tillmötesgående. Jag fick jobbet gjort med vertikalskäraren som jag hyrde och den återlämnades i samma skick(bra) som när jag hämtade den. Så otroligt smidigt istället för at... Voir plus
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Hyr ut och hur genom denna tjänst
Hyr ut och hur genom denna tjänst. Suveränt bra då man hittar ofta vad behöver i närheten för ett bra pris

Réponse de Hygglo
Har använt Hygglo några gånger nu och…
Har använt Hygglo några gånger nu och måste säga att det funkar väldigt smidigt att hitta objekt att hyra, att betala och att kommunicera med uthyrare. Grymt bra!!!

Réponse de Hygglo
Absolut en fördel för alla parter
Jag tycker det är toppen för alla att kunna hyra prylar istället för att behöva köpa dom själv. Tex textilvårdsmaskin, tror att majoriteten av folket vill tvätta sin soffa och matta mm ca: 1-2 gånger per år, och då är det bättre att hyra än att köpa en själv som bara mest står där och tar onödig plats och samlar damm.
Sen tycker jag att det är tryggt att hyra och hyra ut på Hygglo. Jag rekommenderar alla som är i behov av något tillfälligt att hyra på Hygglo.

Réponse de Hygglo
Awful process having to submit so many…
Awful process having to submit so many documents. Supplier let us down at the last minute and then hygglo rejected our request to get needed equipment due to reaching an insurance limit

Det är SÅ bra med Hygglo
Det är SÅ bra med Hygglo. Jag har hyrt vintersovsäck, superbra liggunderlag och hångmattetält och kunnat sova ute bekvämt i -10 grader utan att köpa något. Det är inte ofta jag sover ute på vintern och det är perfekt att kunna hyra istället för att köpa. Bra för min ekonomi, jag slipper förvara dyr utrustning hemma och bra för miljön. Bara bara bra ❤️❤️❤️

Réponse de Hygglo
Perfekt att hyra av varandra
Perfekt att hyra av varandra och mycket bättre tillgänglighet än att hyra av tex. Cramo.

Very good experience
Very good experience, Thank God I can make up to £0~ £60 a month, they are quick to investigate any lost parts or damaged ones. If you do your homework and back up claims with evidence in 24hrs, it's fantastic and great passive income.

Réponse de Hygglo
Oppleves enkelt og trygt å leie og leie…
Oppleves enkelt og trygt å leie og leie ut ting her.

The best solution for shared economy
The best solution for shared economy

Réponse de Hygglo
Bra app där man kan hyra maskiner m.m…
Bra app där man kan hyra maskiner m.m som man behöver någon enstaka gång och då slipper att köpa.

Réponse de Hygglo
Grym app för hyra och uthyrning av…
Grym app för hyra och uthyrning av saker istället för att köpa saker som bara används ett fåtal ggr. Mkt smidigt, strukturerat och säkert!

Réponse de Hygglo
Perfekt løsning for å leie utstyr en…
Perfekt løsning for å leie utstyr en ikke har , så en slipper kjøpe. Anbefales

Réponse de Hygglo
Oftast väldigt smidigt och prisvärt att…
Oftast väldigt smidigt och prisvärt att hyra istället för att köpa på sig en massa prylar man inte använder.

Réponse de Hygglo
En savoir plus sur les différents types d'avis.