enkelt greit å leie og leie ut utstyr. Brukerne er identifisert med bankid, noe som gjør at utstyret blir behandles med respekt. Utover det så er utstyret forsikret igjennom tjenesten dersom uhellet s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Trygt, samfunnsøkonomisk og et fint community å være del av. Sparer mye på å bruke Hygglo framfor å kjøpe selv. Kundene mine er takknemlig for å slippe «å betale det hvite ut av øyet» for å parkere tr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Konseptet er bra og utleien i seg selv er sømløst. Har ikke opplevd noen problemer hittil. Men det er veldig lav aktivitet på plattformen, har bare hatt noen få utleier selv. Leier ut Apple produkter.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
Helt supert sted å leie ting ikke alle trenger å eie.

Réponse de hygglo.no
Enkelt og greit - både som utleier og leietaker. Pengene på konto 2 dager etter at leien var ferdig.

Réponse de hygglo.no
Helt genialt konsept som jeg har benyttet flere ganger ifm hagearbeid, men også ifm andre behov

Réponse de hygglo.no
Anbefales. Kor elles kan man leige barneseter på ein så enkel måte.

Réponse de hygglo.no
Enkel søk på type utstyr som er behovet og geografisk nærhet til egen adresse , kort vei til pickup og rask kommunikasjon . Anbefaler dette, da utstyr som ikke brukes mer enn 2-3 ganger i året er mye mer kostbart å kjøpe og tar mye plass til lagring . Å leie til billig pris , "klikk å hent" 👍

Réponse de hygglo.no
Hygglo er en effektiv plattform som gjør at jeg enkelt får tak i utstyr jeg bare trenger av og til. Sparer penger og reduserer overforbruk. Anbefaler alle å bruke denne, jo flere brukere jo bedre tjeneste!

Réponse de hygglo.no
Super måte å leie f eks kajakker! Appen fungerer veldig fint! Jeg kan tenke meg å leie ut ting her😊

Réponse de hygglo.no
Bra opplevelse! Har leid ut ting og tang på Hygglo i mange år, de er konkurransedyktige på pris og ordner raskt opp ved forsikringssak.
Har leid biler på nettsiden 2 ganger, og kommer nok til å bruke det mer framover til andre ting også. Man får mye for pengene. Kan anbefales.

Réponse de hygglo.no
Veldig fornøyd med muligheten til å få leid ting man bruker sjeldent, men er helt nødvendig innimellom. Man kan ikke eie alt, og samtidig de som eier ting får litt «valuta» tilbake.

Réponse de hygglo.no
Litt plundring med app ellers veldig bra!

Réponse de hygglo.no
Veldig bra system med mulighet for leie av forskjellige produkter til en rimelig penge i nærområdet.Har brukt Hygglo flere ganger og er meget fornøyd med alle leieavtalene.

Réponse de hygglo.no
Veldig enkelt og greit å leie det aller meste her. Smidig og enkel prosess i appen!

Réponse de hygglo.no
En meget enkel og grei måte å leie på. Alt i appen fungerer utmerket.

Réponse de hygglo.no
Hygglo funker veldig bra, har gode erfaringer med å leie diverse utstyr fra trivelige folk.

Réponse de hygglo.no
Hygglo fungerer utrolig godt, og det har vært veldig praktisk å kunne leie nyttig utstyr man trenger en sjelden gang - til og med på en helligdag. Hygglo er mitt førstevalg hver gang jeg trenger å få tak i utstyr. Min erfaring er at prisen er god, og utleierne er hyggelige og hjelpsomme. Anbefales på det varmeste!

Réponse de hygglo.no
Veldig bra at hygglo gir muligheter ikke bare for å leie ting, men også leie ut!
Appen fungerer godt og gir muligheter for god kommunikasjon mellom leietaker og utleier.
Vil anbefale alle å laste ned appen og lei hva som helst hos noen nær deg.