hygglo.no Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

enkelt greit å leie og leie ut utstyr. Brukerne er identifisert med bankid, noe som gjør at utstyret blir behandles med respekt. Utover det så er utstyret forsikret igjennom tjenesten dersom uhellet s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Trygt, samfunnsøkonomisk og et fint community å være del av. Sparer mye på å bruke Hygglo framfor å kjøpe selv. Kundene mine er takknemlig for å slippe «å betale det hvite ut av øyet» for å parkere tr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Konseptet er bra og utleien i seg selv er sømløst. Har ikke opplevd noen problemer hittil. Men det er veldig lav aktivitet på plattformen, har bare hatt noen få utleier selv. Leier ut Apple produkter.... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

67 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Enkelt og greit

Enkelt og greit - både som utleier og leietaker. Pengene på konto 2 dager etter at leien var ferdig.

23 juillet 2025

Réponse de hygglo.no

Tusen takk for tilbakemeldingen. Så fint å høre at du opplever prosessen som enkel og at utbetalingen kommer raskt.

Helt genialt konsept

Helt genialt konsept som jeg har benyttet flere ganger ifm hagearbeid, men også ifm andre behov

Réponse de hygglo.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Vi er glade for å høre at konseptet fungerer godt for deg både til hagearbeid og andre behov. Det setter vi stor pris på, og vi håper å kunne hjelpe deg mange ganger fremover.

Anbefales

Anbefales. Kor elles kan man leige barneseter på ein så enkel måte.

Réponse de hygglo.no

Tusen takk for anbefalingen. Vi er glade for å høre at du synes det er enkelt å leie barneseter hos oss. Målet vårt er å gjøre prosessen så smidig som mulig, og det er hyggelig å vite at det fungerer godt for deg.

Hygglo

Billig og enkelt rett å slett!

Enkel søk på type utstyr som er behovet og geografisk nærhet til egen adresse , kort vei til pickup og rask kommunikasjon . Anbefaler dette, da utstyr som ikke brukes mer enn 2-3 ganger i året er mye mer kostbart å kjøpe og tar mye plass til lagring . Å leie til billig pris , "klikk å hent" 👍

Réponse de hygglo.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Vi er glade for at du setter pris på hvor enkelt det er å finne riktig utstyr i nærheten og at prosessen med henting og kommunikasjon fungerer godt. Vi er helt enige i at det er smart å leie utstyr som brukes sjelden, både for å spare penger og plass.

Elsker Hygglo!

Hygglo er en effektiv plattform som gjør at jeg enkelt får tak i utstyr jeg bare trenger av og til. Sparer penger og reduserer overforbruk. Anbefaler alle å bruke denne, jo flere brukere jo bedre tjeneste!

Réponse de hygglo.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at Hygglo gjør det enkelt for deg å få tak i utstyret du trenger, samtidig som du sparer penger og bidrar til mindre overforbruk. Vi setter stor pris på anbefalingen din, flere brukere gjør absolutt tjenesten enda bedre.

Hygglo

Super måte å leie f eks kajakker

Super måte å leie f eks kajakker! Appen fungerer veldig fint! Jeg kan tenke meg å leie ut ting her😊

1 août 2025

Réponse de hygglo.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med appen og opplevelsen av å leie hos oss. Vi blir ekstra glade når vi hører at du også vurderer å leie ut ting, det er en flott måte å dele og samtidig tjene litt ekstra.

Knall!

Bra opplevelse! Har leid ut ting og tang på Hygglo i mange år, de er konkurransedyktige på pris og ordner raskt opp ved forsikringssak.

31 juillet 2025

mye for pengene

Har leid biler på nettsiden 2 ganger, og kommer nok til å bruke det mer framover til andre ting også. Man får mye for pengene. Kan anbefales.

26 juillet 2025

Réponse de hygglo.no

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Så fint å høre at du har hatt gode opplevelser med å leie bil hos oss, og at du synes det gir mye for pengene. Vi setter stor pris på anbefalingen og gleder oss til å hjelpe deg med fremtidige leiebehov!

Nyttig platform

Veldig fornøyd med muligheten til å få leid ting man bruker sjeldent, men er helt nødvendig innimellom. Man kan ikke eie alt, og samtidig de som eier ting får litt «valuta» tilbake.

22 juillet 2025

Réponse de hygglo.no

Vi håller helt med – det är både smart och hållbart att kunna hyra det man bara behöver ibland, och samtidigt ge värde tillbaka till den som äger prylen.

Kul att du är nöjd med hur Hygglo fungerar!

Litt plundring med app ellers veldig…

Litt plundring med app ellers veldig bra!

22 juillet 2025

Hej,
Kul att höra att allt känns bra! :)

Har ni någon feedback om appen eller upplever att den har tekniska fel, tveka ej att flagga detta med supporten, så ska vi undersöka det!

Hygglo

Veldig bra system med mulighet for leie…

Veldig bra system med mulighet for leie av forskjellige produkter til en rimelig penge i nærområdet.Har brukt Hygglo flere ganger og er meget fornøyd med alle leieavtalene.

20 juillet 2025

Réponse de hygglo.no

Vad roligt att höra att du haft flera bra upplevelser med Hygglo och att allt fungerar bra för dig.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig – Välkommen tillbaka till nästa gång! :)

En meget enkel og grei måte å leie på

En meget enkel og grei måte å leie på. Alt i appen fungerer utmerket.

19 juillet 2025

Réponse de hygglo.no

Stort tack för dina fina ord!
Vad kul att höra att allt fungerade smidigt i appen och att upplevelsen kändes enkel och tydlig.

Hygglo er topp

Hygglo funker veldig bra, har gode erfaringer med å leie diverse utstyr fra trivelige folk.

13 juillet 2025

Hej,

Stort tack för dina fina ord! Vi är glada att höra att du haft bra erfarenheter av att hyra saker via Hygglo och att det fungerat smidigt med trevliga uthyrare !

Tack för att du är en del av Hygglo!

Vänliga hälsningar,

Praktisk for smålån

11 juillet 2025

Hej,

Tack för ditt betyg! Vi håller helt med – Hygglo ska vara enkelt och smidigt även för de mindre uthyrningarna. Det är roligt att höra att det fungerar bra för dig!

Hygglo fungerer utrolig godt

Hygglo fungerer utrolig godt, og det har vært veldig praktisk å kunne leie nyttig utstyr man trenger en sjelden gang - til og med på en helligdag. Hygglo er mitt førstevalg hver gang jeg trenger å få tak i utstyr. Min erfaring er at prisen er god, og utleierne er hyggelige og hjelpsomme. Anbefales på det varmeste!

11 juillet 2025

Hej,

Stort tack för din varma rekommendation och fina ord! Det gör oss verkligen glada att höra att Hygglo fungerar smidigt för dig. Extra roligt att du haft bra kontakt med hjälpsamma och trevliga uthyrare.

Tack för förtroendet och för att du väljer Hygglo!

Topp utleier😊 Anbefales👍

Alt var topp.Anbefales👍😀

10 juillet 2025

Réponse de hygglo.no

Stort tack för dina ord, det gör oss glada att höra!

Varmt välkommen tillbaka!

Hygglo

Leie eller leie ut hos noen nær deg

Veldig bra at hygglo gir muligheter ikke bare for å leie ting, men også leie ut!
Appen fungerer godt og gir muligheter for god kommunikasjon mellom leietaker og utleier.
Vil anbefale alle å laste ned appen og lei hva som helst hos noen nær deg.

10 juillet 2025

Hej,

Stort tack för dina fina ord! Det är så Hygglo ska fungera – enkelt och med bra kommunikation mellan uthyrare och hyrestagare.

Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss vidare, stort tack för att du använder Hygglo!

Vänliga hälsningar,

Lett og trygt!

Funker fjell! Lett å bruke og føles trygt å leie.

4 juillet 2025

Hej!

Stort tack för dina fina ord!