enkelt greit å leie og leie ut utstyr. Brukerne er identifisert med bankid, noe som gjør at utstyret blir behandles med respekt. Utover det så er utstyret forsikret igjennom tjenesten dersom uhellet s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Trygt, samfunnsøkonomisk og et fint community å være del av. Sparer mye på å bruke Hygglo framfor å kjøpe selv. Kundene mine er takknemlig for å slippe «å betale det hvite ut av øyet» for å parkere tr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Enkel søk på type utstyr som er behovet og geografisk nærhet til egen adresse , kort vei til pickup og rask kommunikasjon . Anbefaler dette, da utstyr som ikke brukes mer enn 2-3 ganger i året er mye... Voir plus
L'entreprise a répondu
En liten lifesaver for et lite enkeltmannsforetak der tilgangen på utstyr vi trenger på kort varsel har vært tilgjengelig i nabolaget. Hadde en issue med et for tidlig avbrutt leieforhold men kundeser... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Veldig bra at hygglo gir muligheter ikke bare for å leie ting, men også leie ut!
Appen fungerer godt og gir muligheter for god kommunikasjon mellom leietaker og utleier.
Vil anbefale alle å laste ned appen og lei hva som helst hos noen nær deg.

Réponse de hygglo.no
Jeg er veldig fornøyd, fordi Hygglo å hjelper oss å redusere overforbruk. Istedenfor å kjøpe høytrykkspyler som jeg kommer til å trenge en gang per år, fikk jeg gjort jobben med en flott Kärcher som jeg fikk lånt på vei til hytta som nå er helt ren for mose og grønske.

Réponse de hygglo.no
Hygglo er en utmerket plattform for å leie og leie ut ting, og jeg anbefaler den på det sterkeste! Passiv inntekt på utstyr som ellers har støvet ned i boden. Enten du trenger noe for et kortvarig eller langvarig prosjekt, er Hygglo en smart og praktisk løsning.

Réponse de hygglo.no
Fantastisk konsept, og jo flere som bruker, jo bedre blir det. Enkelt brukergrensesnitt, oversiktlig og variert utvalg. Trekkes noe på grunn av kodingen for refusjon (fleksibilitet avhenger av utleiers velvilje) og manglende løsning for å forplikte leier/utleier til henting/levering

Réponse de hygglo.no
Jeg har brukt Hygglo et par år nå og det har for det aller meste fungert utmerket godt. Hvorfor eie når man kan leie!

Réponse de hygglo.no
Bra app. Enkelt og trygt. Fikk vite om Hygglo for noen måneder siden. Har allerede leid henger og høytrykkspyler. Oppleves veldig «smooth»

Réponse de hygglo.no
Fungerer bra helt til du trenger å kontakte dem f.eks for veihjelp. Oppgitt nummer her var til en svensk talende dame som ikke forsto hvorfor jeg ringte og kunne ikke hjelpe fordi jeg var i Norge og hun hadde heller ikke noe annen kontaktinfo å dele. Ved forsøk på kontakt til redningsselskapet de antydet å ha sammarbeid med fikk vi beskjed at de ikke kjente til dette og de kunne heller ikke hjelpe. Dermed ble henger stående på veien og fikk ikke hjelp med ny eller å få den bort og måtte selv skaffe meg ny.

Réponse de hygglo.no
We have been renting out through Hygglo for a year. We change from Getaround. Everything perfect. One of our clients had an accident with one of the cars and Hygglo solved this perfectly through their resolution team and insurance. They followed up smoothly and were proactive.10/10 for the customer service.

Réponse de hygglo.no
Enkelt trygt og oversiktlig. Veldig bra app. Leien er normalt sett langt under leiepris hos utleie firmaene. Kan anbefales.

Réponse de hygglo.no
Er veldig fornøyd med det app!Hjelper veldig mye!

Réponse de hygglo.no
Easy communication with the owner. Robust car. 100% recommendable. Always again.

Réponse de hygglo.no
Otroligt snabbt och proffsigt handläggande av mitt ärende!

Réponse de hygglo.no
Hygglo har ikke en logistikk på sin plattform som er tilpasset bilutleie. De håndterer ikke bompenger eller kjøring ut over maksimal kjøregrense. En samtale med kundeservice var nedslående. Hun ba om bestillingsnummer. Hvorfor, kan en lure på. Jeg fikk bare generelle svar. Hygglokonsulenten innrømmet, etter noe pågang fra meg, at hun ikke hadde lest min annonse. Det forklarer hvorfor de generelle svar jeg fikk; var svar som ikke var relatert til saken. Utrolig skuffende av Hygglo som ikke kan anbefales for bilutleie.