Ingen problemer. Bestilte et MagSafe cover. Coveret er flot og fungerer som det skal. Blev leveret hurtig efter bestilling. Bestilte fredag d. 10. April 26, og modtog pakken med Instabox tirsdag d. 14... Voir plus
Lisez les avis des autres
Købte et læder cover der ikke sluttede til, skrev til dem med billeder, hvorefter de bekræftede og mente problemet kunne løses ved at sende nogle ekstra magneter. Det hjalp ikke, tværtimod kom cov... Voir plus
Magnetic ring fell apart after a short time despite being especially recommended for my phone. Superslow delivery time. Don't buy. If you think you get something on sale, they just adjust the prices t... Voir plus
Deres magnetic ring mount er mega svag, selve ringen er så stram, at magneten ikke kan holde, når man vipper ringen op og ned. Jeg vil ikke stole på at den ville kunne holde min mobil. Coveret er h... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Køb trendy mobil covers og eksklusive mobiltasker fra iDeal Of Sweden. Unikt svensk design inspireret af de nyeste modetrends. Kvalitet, design & funktion.
Coordonnées de contact
Etats-Unis
- idealofsweden.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg har købt mit cover fra en…
Jeg har købt mit cover fra en forhandler i Danmark så kan ikke udtale mig om sendings tid eller kundeservice, men jeg har en iPhone 11 pro Max som så har et cover på fra ideal of sweden og idag var jeg så uheldig og tabe min telefon imens jeg cyklede og den blev så kørt over af en bil.. skærmen er selvfølgelig gået i stykker, men udover det er der ikke sket noget med hverken resten af telefonen eller selve coveret.. det er squ imponerende. Så kan ihvertfald anbefale disse covers som god beskyttelse til din iPhone🙏🏽

Réponse de IDEAL OF SWEDEN
Ingen kundeservice og hente hos Ideal…
Ingen kundeservice og hente hos Ideal of Sweden - jeg bestilte den 13/7 et cover som jeg endnu ikke har set skyggen af. Jeg kontakter dermed PostNord da der ingen hjælp er og hente hos kundeservice hos Ideal of Sweden. Post Nord fortæller at min pakke er forsvundet og jeg skal kontakte firmaet der har sendt pakken.
Det gør jeg og der får jeg besked om pakken ikke er forsvundet. Til trods for jeg fortælle jeg har snakket med Post Nord.
Der er nu snart gået en måned og jeg har endnu ikke modtaget noget cover, så jeg har dermed betalt for noget jeg ikke har modtaget og Ideal Of Sweden har vist ingen interesse i at undersøge sagen nærmere.
Jeg har sjælden oplevet værre kunde håndtering og følt mig så ligegyldig som kunde. Så alt kritik til Ideal of Sweden og deres ikke eksisterende kundeservice.

Ikke eksisterende kundeservice
Ikke eksisterende kundeservice. Jeg har bestilt en pakke og ikke fået svar på om den kommer eller hvornår.

Réponse de IDEAL OF SWEDEN
Pas på med at bestille fra dem!!
Pas på med at bestille fra dem!!
Jeg bestilte nogle armbånde hvor jeg havde indtastet mine Kontooplysninger samt modtaget ordrebekræftelse om at mine varer er på vej - og regnede med at pengene var trukket fra min konto - jeg tjekker min post kasse meget minimalt da alt næsten foregår på eboks og mail - jeg tjekker og ser at jeg har modtaget rykker samt inkassovarsel!
Jeg er dybt chorkeret og er rasende - jeg vælger at betale (havde købt for 500 kr som endte med 1200 kr istedet!!) og nægter at bestille noget fra jer!!!!! Jeg advarer alle for at tjekke en ekstra gang om I ikke bliver snydt på denne måde!

Réponse de IDEAL OF SWEDEN
Rent og skær dårlige service og produkter
Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Jeg købte en computer taske til en værdi af 1.100kr samt et cover i et læder look, som havde en tilhørende rem der kunne sidde fast i bunden af coveret, så man kunne have telefonen som en crossbody.
En måned efter jeg købte tasken, går lynlåsen i stykker, og jeg kan ikke bruge tasken, da lynlåsen ikke er til at bruge. Generelt var kvaliteten på tasken så dårlig, der er snore der hænger ud fra forskellige steder, og den er meget smal og svær at åbne. Jeg skriver så til kundeservice, som kun vil give mig 20% af ordren på et gavekort. Jeg svarer dem at jeg synes det er en dårlig kompensation for en taske der ikke virker. Det fik jeg ikke meget ud af. Jeg kan så kun få de 20% tilbage på gavekort, fordi jeg havde betalt noget af ordren på gavekort, men jeg havde også betalt med kort for det resterende beløb mellem gavekortet og prisen på tasken. Så jeg får et gavekort jeg har 9 dage til at bruge på deres hjemmeside. 9 DAGE!!
Det er da en nem løsning, at spise kunderne af med en rigtig dårlig kompensation, som desuden udløber kort tid efter man får kompensationen.
Jeg har ikke nået at bruge gavekortet, da det ikke kan bruges på tilbud og andre rabatter, som de kører hele tiden, så kan ikke bruge gavekortet på noget derinde. Så nu sidder jeg tilbage med en ødelagt taske som gik i stykker en måned efter købet af den.
Med hensyn til det læder lignende cover jeg købte, der er kvaliteten så dårlig! Man kan se limen i kanterne af det fake læder der sidder bagpå, og det ligner at læderet er klippet forkert, eller limet skævt på, så man kan se plastikken flere steder, hvor læderet skulle have dækket. Desuden er remmen der fulgte med, lavet af samme fake læder, og det er på ingen måde bevægeligt. Det er helt stift, og det knirker når man har det rundt om sig som en cross body, så det lyder som noget billigt bras, som de forresten har solgt til mig for 500kr.
Jeg anbefaler bestemt at finde et andet sted at shoppe lignende produkter, for det er ikke pengene værd hos Ideal of Sweden

Dårlig kvalitet
Jeg købte to trådløse opladere, men under 1,5 år efter køb er mønsteret krakkeleret af.

Réponse de IDEAL OF SWEDEN
Har aldrig modtaget min pakke
Bestilte et cover fra deres hjemmeside og har ventet i 3 uger på pakken.. Da jeg skrev til kundeservice sagde de bare at den nok kommer snart. Nu har jeg så fået en mail om at pakken er blevet refunderet til dem igen uden jeg overhovedet har modtaget noget.. Anbefaler absolut ikke at bestille noget herfra.

Magnetisk ring virker ikke
Jeg bestilte en cover og matchende magnetisk ring, de ser super flotte ud men ringen er ikke i stand til at hænge fast bag på coveret. Formålet med en magnetisk ring er at man kan sikkert holde mobilen ved hjælp af ringen men dette kan ikke gøres da mobilen falder super nemt af. Den eneste løsning er at klistre metalpladen udenpå coveret og dette er ikke det de reklamerer. Selve ringen koster 200 kr, for mange penge for noget der ikke duer :(

Meget skuffet over produktet
Meget skuffet over produktet. Kvaliteten svarer ikke til prisen - og omtalen

Réponse de IDEAL OF SWEDEN
Jeg er vild med alle mine produkter fra…
Jeg er vild med alle mine produkter fra ideal of sweden, lækker kvalitet, lever op til farver og kvalitet. Der går som regel en lille uge før man modtager sine varer, men de er værd at vente på. Men måske kunne man Arb. på at ordrerne kommer hurtigere frem til kunden.
Glad og tilfreds kunde 🙏🏼

Réponse de IDEAL OF SWEDEN
Min købsoplevelse har været fin nok
Min købsoplevelse har været fin nok. Men havde fået bestilt et mobilcover i en forkert størrelse. Så jeg manglede en returlabel.
Jeg valgte så at sende det retur til jer med Post Nord, men jeg har endnu ikke fået mine penge retur.

Réponse de IDEAL OF SWEDEN
Virkelig dårlig kundeservice. Man kan ikke kontakte firmaet og umuligt at bytte varer igen. Køber aldrig mere her. Fik forkert cover til mobil og har det desværre endnu kr. 350,- spildt øv øv øv🥺😡

Réponse de IDEAL OF SWEDEN
Kunne ikke få lov til at betale og…
Kunne ikke få lov til at betale og ender med at få lagt 100 kr oveni min regning . Mega besværligt og øv at få lagt ekstra på , når man går ud fra at man har betalt .

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.