IDEAL OF SWEDENAvis

2 084
TrustScore 2.5 sur 5

2,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ingen problemer. Bestilte et MagSafe cover. Coveret er flot og fungerer som det skal. Blev leveret hurtig efter bestilling. Bestilte fredag d. 10. April 26, og modtog pakken med Instabox tirsdag d. 14... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte et læder cover der ikke sluttede til, skrev til dem med billeder, hvorefter de bekræftede og mente problemet kunne løses ved at sende nogle ekstra magneter. Det hjalp ikke, tværtimod kom cov... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Magnetic ring fell apart after a short time despite being especially recommended for my phone. Superslow delivery time. Don't buy. If you think you get something on sale, they just adjust the prices t... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Deres magnetic ring mount er mega svag, selve ringen er så stram, at magneten ikke kan holde, når man vipper ringen op og ned. Jeg vil ikke stole på at den ville kunne holde min mobil. Coveret er h... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Électronique & technologie

Informations provenant de diverses sources externes

Køb trendy mobil covers og eksklusive mobiltasker fra iDeal Of Sweden. Unikt svensk design inspireret af de nyeste modetrends. Kvalitet, design & funktion.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(2 084)

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Lang leveringstid, og produktet lever ikke op til mine forventninger

Bestilte min ordre d. 22/4, de afsendte den d. 27/4, og jeg havde først pakken d. 7/5…
Produktet ser “billigt” ud i virkeligheden, og jeg syntes ikke farverne på hjemmesiden, lever op til hvad jeg har fået. Øv!
SINDSYGT frustrerende ikke at kunne komme i kontakt med kundeservice (man bliver sat i “kontakt” med en robot).

Jeg forventer ikke at bestille produkter herfra igen..

12 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg køber IKKE hos dem igen.

Jeg køber IKKE hos dem igen.
Lang leveringstid, som de giver Postnord skylden for.
Postnord siger at det Idealofsweden som har en udfordring.
Det er svært at få fat i deres kundeservice (hvis man kan kalde det det).
Der er ingen forståelse for at det er dem selv der har en udfordring.

11 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Manglende vare og dårlig kundeservice

Jeg bestilte et cover d. 20.04.22 og ca. efter 14 dage undre jeg mig hvorfor jeg ikke har modtaget det. Jeg prøver at finde frem til deres kundeservice - det er så en elendig chat robot som bare oplyser jeg tracke min pakke via deres hjemmeside. Jeg fandt aldrig det sted jeg kunne tracke pakken!
Efter ca 3 uger skriver jeg igen til deres chat robot og får af vide jeg bliver kontaktet via mail af deres kundeservice - forventede sjovt nok det ville ske efter et timer, men der gik 1,5 døgn før jeg fik en mail hvor der blot stod "hvad kan jeg hjælpe dig med". Jeg besvare mailen få timer efter jeg har modtaget og rykker for min pakke - igen må jeg vente 1,5 døgn på svar. HVor de blot underskylder og den bliver sendt snart - selvom de selvfølgelig har trukket deres penge for længe siden. Jeg har igen sendt en mail i forgårs, da jeg endnu ikke har modtaget min pakke. Men jeg har endnu ikke modtaget svar fra dem! ELENDIG kundeservice......!!!!

11 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

LANG leveringstid - køb et andet sted

Jeg har bestilt et cover d. 17. april og jeg har stadig ikke modtaget det (5. maj). Jeg har naturligvis rykket for det, men får bare af vide, at ordren er afsendt.

Jeg har så med hjælp fra Postnord fundet ud af, at Ideal of Sweden sender på en måde, så forsendelsen kun kan trackes i Sverige og ikke i Danmark. Forsendelsen er sidst registeret i Sverige d. 26. april og siden da ved man så ikke hvor den er. Dette til trods for at kunden betaler fragten...

Ideal of Sweden oplyser blot, at jeg skal kontakte dem igen d. 14. maj hvis jeg stadig ikke har modtaget min vare - altså en måned efter jeg har bestilt...

Det er helt sikkert sidste gang jeg bestiller her.

5 mai 2022

Hvor bliver ens ting af

Hvor bliver ens ting af? Har ventet 14 dage og pengene er trukket men intet modtaget?? Dårlig reklame at i reklamere med hurtig levering!

2 mai 2022

Alt for lang leveringstid

Alt for lang leveringstid. Bestilte covers den 20 april og her 10 dage efter har jeg stadig ikke set skyggen af min orden. Pengene er selvfølgelig trukket (det kan de godt finde ud af) og ordren står stadig til forventet levering 26 april??? Mon ordren nogensinde dukker op??

30 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Min telefon blev totalt smadret pga deres cover

Jeg har fået skader på min telefon flere gange på grund af at deres cover springer af og den her gang da jeg tabte den var Coveret blevet på men telefonen var totalt smadret bagpå det skal lige siges at coveret ikke havet fået en skramme!!!! Coverne ligner heller ikke dem på billederne

14 avril 2022

VIRKELIG DÅRLIG SERVICE

VIRKELIG DÅRLIG SERVICE!
Bestilte 2 cover til min telefon på deres hjemmeside, nåede aldrig at taste mit navn og adresse, den bad først om hvilken betalingsmulighed, man ville anvende, og tænkte at så kommer man nok til adressepunktet - MEN det gjorde man ikke, der stod tak for ordren!? Fik en ordrebekræftelse med en gammel adresse på?? Og har ellers aldrig købt fra den hjemmeside før! Man kan så heller ikke ringe til dem, kun skrive med en hvad der ligner en Chatbot? Og fik et meget dårligt standard svar med, at det var umuligt at ændre i ordren, det gør de ikke, fordi ordren allerede var på vej ud?? Havde jo lige bestilt 2 min forinden?? Fik beskeden, at du må bare vente, pakken skal nok komme frem alligevel?? Hvorden uden rigtig adresse?? Altså ingen mulighed for at annullere ordre, ingen mulighed for at ændre leveringsadresse, ingen mulighed for service overhovedet!! Virkelig dårlig hjemmeside og service, som i ingen overhovedet. Skulle have stolet på de andre trustpilot anmeldelser. Så klar anbefaling herfra - Køb ikke på denne hjemmeside!

5 avril 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har allerede 2 gange fået udskiftet…

Jeg har allerede 2 gange fået udskiftet en ring mount, som kun kunne holde ca 6 måneder.
Den koster trods alt 200 kr, hvilket gjorde, at man må formode, at kvaliteten er super.

Men desværre.

Nu her 3. gang tilbyder de 15% rabat på næste ordre. Da jeg ikke synes det var en god ide, så til ød de en voucher på 10 euro.

Men det vil stadig give omkostninger plus sandsynligvis en ny dimmer der kun kan holde i 6 måneder.

Har også måttet reklamere en dimmer til bilen. Den blev ombyttet.

Vurderingen går på at pris og kvalitet ikke hænger sammen.

5 avril 2022

Den værste oplevelse overhovedet

Den værste oplevelse overhovedet.
Jeg laver en ordre d. 24/2, jeg modtager ordren dog ikke. Efter utallige snak i deres chat, som forøvrigt tager alt for lang tid at komme igennem, siger mig, jeg skal vente 16 hverdage. Pakken er aldrig modtaget. Da det var en gave, beder jeg om at annullere ordren, det er dog ikke muligt. De kan kun gensende, også skal jeg købe en pakkelabel for at sende retur også er det muligt at modtage penge. Den 18/3 bliver ordren gensendt. Denne gang modtager jeg pakken og sender retur på egen metode, som man kan vælge. Logistikfirmaet melder tilbage at pakken ikke blev taget imod og er landet i depotet. Jeg henvender mig igen til kundeservice og de vil ikke hente på depotet, så jeg skal vente den kommer retur til mig. Så skal jeg henvende mig igen for så at købe deres returlabel. Det er meget langt ude, at bruge så tid og krudt på nogle varer jeg ikke vil have længere.

31 mars 2022

Useriøst

Bestiller et cover til min datter den 26 feb. modtager ingen ordre bekræftelse, kontakter IOS. chat den 4 marts, de siger ordren er sendt 28 feb., og vedlægger track&trace nummer, sender også en kopi af ordre bekræftelse, og lover at pakken er på vej.
Dd 7 marts har vi stadigvæk intet hørt eller modtaget.
Iht PostNord T&T nummer, er vores pakke dd. stoppet hos told & skat, af uforklarlige årsager, og sendt retur til IOS.
Kontakter igen IOS via deres chat, de påstår at det er fejl ved min datters adresse, derfor er pakken returneret, min datters adresse fremgår korrekt og tydeligt på ordrebekræftelsen, IOS kundeservice påstår alligevel at det er en fejl ved adressen, LØGN & LATIN - det fremgår klart og tydeligt, fra PostNord at pakken er stoppet hos told & skat, og sendt retur til IOS, information de selv har tilgængeligt. Elendig og arrogant kundeservice, som oveni lyver, hele firmaet fremstår suspekt og useriøst, gør dig selv en tjeneste, og gå langt udenom. Vil ikke engang købe deres produkter i en fysisk butik

7 mars 2022

Elendig kundeservice!!

Jeg har bestilt 2cover på deres hjemmeside. I et køb 2 betal for 1 kampagne.

Det ene cover er der fejl på.
Jeg har bestilt et sort cover med hvid og grå streger på. Det der kommer hjem er med grøn og gul streger på. Der er en form for grønt/gult skær på hele coveret.

Jeg skriver selvfølgelig til dem da det på ingen måde er samme farve som på deres hjemmeside og jeg vedhæfter billeder af det.

Først skriver en at de ikke vil hjælpe da det ikke er en reklamation og at de skriver at coverne kan variere.

Jeg skriver så at når jeg bestiller cover i sort/hvid/grå er det de farver jeg forventer at modtage og IKKE sort/grøn/gul. At jeg har fuld forståelse for at mønstre kan variere men hvis jeg bestiller et lilla cover så skal de ikke sende et rødt (samme eksempel bare andre farver nævnt) det siger jo sig selv..

Så skriver en anden at hun lige kan gøre en undtagelse for mig og sende en gratis returlabel men at jeg skal være opmærksom på at fordi jeg har købt 2 for 1 kampagne så skal jeg sende begge cover retur.

Jeg skriver tilbage at jeg selvfølgelig har taget det andet cover i brug da jeg da ønsker at passe på min telefon.

Så skriver de at jeg skal læse deres returpolitik når man køber 2 for 1 kampange.

Jeg skriver at de bliver nød til at forstå at dette IKKE ER EN RETURNERING MEN EN REKLAMATION!!!!

Og jeg er ligeglad med om de sender pengene retur til mig eller sender et cover i de farver jeg rent faktisk har bestilt eller et hvilken som helst andet cover i samme prisklasse.

Og nu skriver de så igen at de desværre ikke kan hjælpe mig da jeg har taget coveret i brug.

I min sidste mail skriver jeg til dem at de bliver nød til at forstå at jeg IKKE har taget det cover med fejl i brug. Det er i original emballage og den ikke er brudt og at det ikke kan passe jeg skal have fat i Forbrugerklagenævnet for de gider at hjælpe mig.

4 mars 2022

Dårlig kvalitet

Min datter og jeg handlede sammen, hendes cover passede ikke i størrelsen og det krævede 10 mails at få det byttet.

Mit, en pung til 499,- er så gået i stykker efter 1 måneds brug

3 mars 2022

Dårlig kvantitet

Virkelig flotte Covers, de er dog lidt dyrere og det er i dårlig kvalitet :(

28 février 2022

Customer nightmare

Order was NOT delivered but returned to the merchant. Instead of clearing the bill they have been holding back my money until I replied to there “questions” even though they clearly admitted that the order was not delivered and already has been returned to them. Might there been a communication problem with the delivery service or not. The fact that they kept the money (and LIED to the financial mediator that the order has in fact been delivered) after the order has been completely returned to get their information is blackmail and an absolute no go. Been waiting for 2 months for my money back.

Absolute nightmare. I warn you, don’t shop there and tell everyone you know. Disgusting!

26 février 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Lang levering og utilstrækkelig kundeservice

Der er ingen tvivl om at Ideal Of Sweden sælger nogle virkelig fine covers, som jeg flere gange har købt og været glad for. Samtidig er der dog heller ikke nogen tvivl om, at virksomheden langt fra har styr på sin logistik.

Jeg kontaktede Ideal Of Sweden ti dage efter jeg havde placeret min ordre, eftersom jeg undrede mig over hvor min pakke blev af, og ikke kunne spore den. Det var dog ikke helt lige til, at få fat i dem. Informationer om kundeservice var stort set umulige at finde. Derfor brugte jeg den digitale service på hjemmesiden, som dog slet ikke var til nogen hjælp. Den sendte mig dog videre, og jeg fik at vide, at kundeservice ville kontakte mig. Her fire dage efter har jeg dog stadig ikke hørt fra dem, men mine covers er heldigvis kommet i mellemtiden.

Det bliver dog helt sikkert sidste gang jeg handler hos Ideal Of Sweden, eftersom jeg er sikker på at jeg kan købe covers hos andre virksomheder, hvor servicen er meget bedre og leveringen meget hurtigere, og måske endda hvor prisen også er lavere. Ideal Of Sweden's covers er rigtig pæne, men kvaliteten er slet ikke i top, især ikke til prisen.

Det undrer mig at en så anerkendt international virksomhed kan have så store logistiske udfordringer, og jeg føler jeg har betalt for et produkt og en service, som langt fra lever op til hvad jeg forventede.

25 février 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus