Ingen problemer. Bestilte et MagSafe cover. Coveret er flot og fungerer som det skal. Blev leveret hurtig efter bestilling. Bestilte fredag d. 10. April 26, og modtog pakken med Instabox tirsdag d. 14... Voir plus
Lisez les avis des autres
Købte et læder cover der ikke sluttede til, skrev til dem med billeder, hvorefter de bekræftede og mente problemet kunne løses ved at sende nogle ekstra magneter. Det hjalp ikke, tværtimod kom cov... Voir plus
Magnetic ring fell apart after a short time despite being especially recommended for my phone. Superslow delivery time. Don't buy. If you think you get something on sale, they just adjust the prices t... Voir plus
Deres magnetic ring mount er mega svag, selve ringen er så stram, at magneten ikke kan holde, når man vipper ringen op og ned. Jeg vil ikke stole på at den ville kunne holde min mobil. Coveret er h... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Køb trendy mobil covers og eksklusive mobiltasker fra iDeal Of Sweden. Unikt svensk design inspireret af de nyeste modetrends. Kvalitet, design & funktion.
Coordonnées de contact
Etats-Unis
- idealofsweden.dk
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Worst company ever
OMG. What a fake company, i placed an order on 14 and 16 february and havn't recived any of my orders yet. I aksed them out about trackings on my order since that wasn't an option on the site. Their answer was, i only could track my orders in Sweeden from their side. Then when it comes to Denmark,i should be able to track it via the shipping company in Danmark. I havn't recived anything yet, and still waitng for my package to come. guess my package probably never was leaving Sweeden, acording to the shipping company, they never recived anything.
WORST COMPANY EVER TOTALLY UNTRUSTABLE. DOSN'T UNDERSTAND THE SITUATION, I SPENT OVER 15 MIN TO EXPLAIN THE SITUATION, AND YET THEY Still DONT UNDERSTAND. I
WOULD GIVE ZERO STARS IF I COULD.
Kunne have bestilt et cover på eBay til…
Kunne have bestilt et cover på eBay til 20 kr og få samme kvalitet.. printet er sjusket og slet ikke fuldendt i kanterne. Ikke pengene værd.
Virkelig dårlig kundeservice!
Virkelig dårlig kundeservice!!
Bruger aldrig en krone mere her, en skam for min søster ønsker jeres, ting bliver bare aldrig fra min pung 😡
Fik aldrig mine varer
Jeg fik aldrig mine 2 covers jeg havde bestilt, til trods for at de prøvede at sende to gange. De påstår at postvæsenet ikke kan finde min adresse selvom jeg aldrig har haft problemer hos andre online firmaer.
Fra første bestilling til jeg opgav gik der over en mdr fordi de ikke vil hjælpe før der er gået mindst 14 dage.
Dårlig kvalitet til mange penge
Virkeligt flotte covers… men utroligt dårlig kvalitet til så mange penge… har købt 2 covers indenfor et halv år hos dem, og de er begge blevet bløde i siderne og herefter knækket flere steder. Samt har ridset min iPhone flere steder pga coveret var knækket og derefter har haft skarpe kanter
Ubehagelige og arrogante
Skulle aflevere noget og de er så ubehagelige og arrogante. Har en dårlig følelse efter at kommunikere med dem.
Jeg bestilte to produkter den 23/12-21…
Jeg bestilte to produkter den 23/12-21 og pakken gik tabt i posten. I bestilte derfor endnu engang pakken til mig den 15/01-22 nu d. 31/01-22 har jeg stadig ikke modtaget noget. Og jeres kundeservice skriver 10 arbejdsdage. Jeg er så træt og vil bare have mine penge igen!
Deres covers er super god kvalitet
Deres covers er super god kvalitet, da min telefon i morges blev kørt over af en bil og hele telefonen er nu total skadet og kan ikke redes, men deres cover derimod er uskadet og hverken buler eller andet, det er stadig så godt som nyt! Det cover jeg købt var ATELIER CASE i grønt. Super tilfreds med mit køb i cover.
Bestilte en pakke 26/12
Bestilte en pakke 26/12, stadig intet hørt eller modtaget.
Og de svare ingen steder når man kontakter dem !! Kan IKKE anbefale.
Jeg bestilte et cover og et kabel d
Jeg bestilte et cover og et kabel d. 3 januar, hvilket skulle sendes d. 5 januar. I dag 20 dage senere har jeg intet hørt og min mail bliver ikke besvaret. Så jeg har intet godt at sige!
Update: Jeg fik endelig svar på min mail, men skulle sende min adresse igen. Derefter gik det stærkt, mine varer blev afsendt d. 27 og d. 30 modtog jeg dem. Den venlige medarbejder tilbød mig enda 20% rabat på orderen. Så nu er jeg ret godt tilfreds selvom jeg måtte vente næsten en måned.
Hold jer væk fra det her amatør firma
Hold jer væk fra det her amatør firma. De snyder deres kunder. Jeg manglede at modtage en vare og skrev til dem adskillige gange på deres chat. Jeg var i kontakt med mere end 7 medarbejder. Til sidst sendte jeg en klage mail og her lykkedes det mig heller ikke at modtage pengene for den vare jeg ikke har modtaget. HOLD JER FOR GUDSKYLD VÆK.
Er man arrogant fordi man rykker for sin pakke?
Hej
I har for længst trukket pengene på mit betalingskort - men min pakke er væk? Jeg har kontaktet jer over flere omgange, og hver gang beder i mig vente? Jeg har været i dialog med PN som bekræfter min pakke er væk - men alligevel beder i mig vente og samtidig kalder jeres medarbejder mig Saman for arrogant? Jeg tror ikke jeg forstår det er arrogant at bede om at få sine penge retur, når produkterne jeg har betalt for er væk? :-)
Jeg ser frem til at høre fra jer.
HOLD JER VÆK
HOLD JER VÆK! Du får ikke din vare og heller ej dine penge tilbage.
Jeg bestilte en taske til min mor i julegave d. 10 december. Jeg har stadig intet fået, og de nægter at annullere min ordre. De påstår at have sendt en ny d. 22 december, men den er heller ej kommet. Forstår ikke at et sådan firma kan køre rundt. Aldrig har jeg oplevet så ringe kundeservice samtidig. De må da snart gå konkurs, med den måde de behandler deres kunder på!
Hold jer LANGT væk!!!
Bestilte et cover torsdag d. 13/1 her en uge senere har jeg ikke modtaget det endnu… De skriver at varen er klar til at blive sendt, det er 3 dage siden. De hAr trukket pengene fra min konto.
Man kan ikke komme i kontakt med deres kundeservice - kun som en autochat der ikke er brugbar.
Ufatteligt at der er så mange influencers der reklamerer for sådan en ringe virksomhed!!!
Usmageligt!!!
Smid jeres penge et andet sted….
Dårligste oplevelse!!!!!
Det er helt væk! Bestilte et cover d. 30 december og siden 30 december har der ikke været andet aktivitet på sporingsid. Det er nu d. 19 januar og har stadig ikke modtaget min vare, de er ligeledes ikke til at komme i kontakt med, fuldstændig umuligt, da det er et automatisk svar som respondere på dine henvendelser. Dette er simpelthen SÅ dårlig service og så er der så mange som takker ja til samarbejde med denne slags virksomhed, i en uvished om, hvor dårlig en forretning det egentligt er. Jeg har lige ligedes henvendt mig til deres instagram, hvor der sjovt nok heller intet svar kommer.
Jeg ønsker ikke at give op, da jeg ikke vil anbefale for nogen at putte deres penge i sådan et par uproffesionelle "forretningsfolk"
Virkelig dårlig webshop!
Jeg lavede en ordre d.27 dec. hvor jeg fik en bekræftelse om, at de ville afsende mine varer d.29 dec. De har endnu ikke afsendt min ordre. Det er virkelig ringe!
Jeg kan virkelig IKKE anbefale, at benytte deres webshop.
Fantastisk god oplevelse, bestilte cover og air pods case 17. januar, ordren blev leveret i dag 19. januar, rigtig god service.
Lang levering, umuligt at komme i kontakt med.
Jeg har bestilt et cover den 9 januar og der stod det var på lager og leveringen 2-3 dage.
Idag den 19 januar har jeg stadig intet modtaget.
Har i mellemtiden bestilt og modtaget præcis samme cover fra mobilcover.dk som kunne levere dag til dag.
Find et andet sted at købe dine ting. Det her firma har på ingen måde sans for kundeservice trods de tager sig velbetalt for deres varer.
Wow! Og det er ikke positivt!
Wow! en dårlig oplevelse!
Har bestilt et fint cover til min mobilos for efterhånden længe siden.
Prøver at komme i kontakt med kundeservice, men det er jo nærmest umuligt! Men kan kun chatte med dem - og ofte er det bare en åndsvag robot som svarer med fortrykte svar, som man ikke kan bruge til noget som helst!
Hold jer LANGT væk fra dette fusker firma!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.