IGEN Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega god service Jeg kom til at bestille den forkerte taske og skrev derefter til dem på mail. Hurtigt svar hvor de efterfølgende fik rettet MIN fejl. Tak til Sarah fra IGEN. Lækre produkter til en... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 2 sur 5 étoiles

Virkelig sløj oplevelse. Det tog mere end en måned at få byttet et bælte købt i julegave til min datter. Kundeservice er heller ikke just hurtige til at svare - selvom de skriver 1-2 dage, så ærger m... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og mega lækre produkter hvor kvaliteten er i tip top. Man kan købe sine varerne med god samvittighed, og det er nemt at finde rundt på hjemmesiden. Desuden blir' man helt glad nå... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

57 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God oplevelse

God oplevelse på alle måder. Fin vare

11 décembre 2024

Réponse de IGEN

Hi! Skønt at høre <3 Vi håber at dine produkter bliver elsket igen og igen!
- Ida

Glad for mit køb :)

Hurtig levering i forhold til at det er i December.

12 décembre 2024

Hej Maja, tak for din anmeldelse <3 Vi håber du får en glædelig jul <3

32 dage, ingen vare, ingen svar

Ligesom mange andre har jeg ikke modtaget den Adventskalender jeg betalte 600kr for.

Jeg bestilte, betalte og modtog en ordrebekræftelse d. 09 oktober. Der stod at de ville sende kalenderen d. 21.11.24. Det er i skrivende stund 23 dage siden og jeg har ikke set skyggen af kalenderen, eller noget som helst svar fra Igens support.

Jeg har derfor stået i den ekstremt pinlige situation at jeg ikke havde adventsgaver til min kæreste.

Jeg har forsøgt at vente med tålmodigheden. Jeg har forsøgt at skrive til deres kundeservice. Men Igen er helt forsvundet, med mine 600kr.

Da jeg kan se at flere andre står i samme situation, fuldstændig uden svar eller nogen form for reaktion fra igen, kan jeg kun konstatere at det er et svindelnummer. De har taget pengene, ikke sent varen og stukket af.

Og så ellers glædelig jul!

Update 22.12.24: Igen har svaret på dette review med en direkte løgn. De påstår at de ikke har modtaget en mail fra mig, men det passer ikke.
Jeg sendte dem en mail d. 7 december kl. 09:34.
De har aldrig svaret på den. De har aldrig så meget som forsøgt at kontakte dem som de har snydt med Adventskaldendere, og jeg kan kun antage at de håber, at folk glemmer, at de er blevet snydt.

Siden at Trustpilot er det eneste sted hvor i vælger at svare, syntes jeg i burde fortælle os hvorfor i har valgt ikke at levere Adventskalendere, på trods af at i har taget vores penge, og slet ikke har kontaktet os om jeres misligholdelse?

Det er fuldkomment uacceptabelt og uprofessionelt.

13 décembre 2024

Réponse de IGEN

Hej Rune, jeg er virkelig ked af din situation! Der er absolut ikke vores hensigt. De, som har oplevet udfordringer med sine kalendre, og som har været i kontakt med os har modtaget deres pakker - og jeg har ikke modtaget en mail fra dig - måske der er gået noget galt der. Vil du sende mig en mail på hey@igen.dk og oplyse ordre nr. så vil jeg gøre mit for at den når frem asap. og selvfølgelig sørge for yderligere kompensation.

SVAR: Update 22.12.24: Hej Rune, din originale mail til os har vi ikke modtaget. Det er svært for mig at påvise, men vi gør vores bedste for naturligvis at hjælpe vores kunder, så jeg beklager meget at din mail ikke kom frem til os i første omgang, hvorfor vi skrev dét til dig herinde. I holdhold til din kalender, er det sket en fejl i vores system og det har aldrig været vores hensigt at snyde dig, og vi er aldrig ude på at snyde nogen... Men nu hvor vi har modtaget din nye mail, og jeg fik dit ordre nr. har jeg naturligvis returneret dine penge

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, stort udvalg og gode priser

12 novembre 2024

Réponse de IGEN

Kære Jeanette, tusind tak for sin anmeldelse, det glæder os! Vi håber du elsker dine produkter igen og igen! <33 IDA // TEAM IGEN

Meget fint produkt

Meget fint produkt, god og hurtig service/levering

11 novembre 2024

Réponse de IGEN

Kære Tina <3 Skønt at du er glad for dine ting! Vi håber det fortsætter IGEN & IGEN!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen advents kalender siden 21/11!

Jeg købte en advents kalender fra IGEN helt tilbage d. 8/10/24.

Ifølge deres hjemmeside, så bliver alle advents kalenderne sendt d. 21/11/24 - så alle kunne nå at modtage inden den første advent.

Desværre hørte jeg hverken fra GLS eller IGEN ang. bekræftelse om at min pakke skulle være sendt.

Jeg vælger derfor at henvende til deres kundeservice d. 25/11/24 - og derfra går det nedad bakken… de gav mig tomme løfter om at jeg skulle modtage tracking nr. fra GLS efterfølgende (aldrig modtaget den)

Jeg prøver så at ringe til dem mellem 11-14, men uden held… og ender med at skrive direkte på deres hjemmeside. Det viser sig så, at de har ignoreret min originale mail… de svarer så med det samme på den nye henvendelse.

Hvad f**den er det for en service!

Til info, idag er det 3/12/24, og har endnu ikke modtaget min pakke - eller hørt fra GLS/ IGEN.
Men de kan godt tillade sig at allerede trække mine penge tilbage d. 9/10/24!

3 décembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Mange af produkterne var faktisk fine

Mange af produkterne var faktisk fine. Jeg bestilte deres julekalender. Da jeg modtog kalenderen var jeg dog nødsaget til at pakke den op for at sikre, at alt var der - det var det desværre ikke. Så dette skabte desværre en del bøvl ift. afhentning osv, da jeg pludselig skulle afhente to gange.

Derudover er jeg lidt skuffet over at de to keramik kopper jeg har modtaget som normalt koster 399,- stykket - jeg er helt indforstået med at kopperne har en forskelligt look. Jeg har dog modtaget kopper hvor igen logoerne er meget meget utydelige så alle dem med lysebrun logo er ikke tydelige.

De andre produkter var jeg dog tilfredse med, og de var hurtige til at besvare min kunde henvendelse på Instagram - omkring det manglende produkt.

Men ja synes det lidt ærgeligt ift kopperne og deres købspris.

Svar til igen: har slet ikke købt et cover så ved ikke helt hvad i mener med jeres tilbagesvar..

26 novembre 2024

Réponse de IGEN

Hej Julie, Jeg forstår ikke helt hvad som manglede i din kalender, det er vi ikke informeret om? Vi er klar over at dit cover ikke var det korrekte, da det ønskede cover viste sig ikke var være en del af vores sortiment, hvorfor jeg har eftersendt dig en anden vare du ønskede dig <33 Den håber vi at du bliver rigtig glad for. Men henblik på vores keramik, så er priserne sat således fordi der arbejdes med det fineste porcelæn og hele hele håndlaves og -males af søde Louise i hendes studie på Amager <3 Vi håber uanset at du kan bruge alle dine adventsgaver igen og igen, og at du får en dejlig jul <3 IDA // TEAM IGEN

Noté 5 sur 5 étoiles

God kundeservice - kan anbefales!

Købte 2 flotte to go tumblere. Den ene fik pludseligt en flænge i sig, trods jeg havde fulgt anvisningerne med at den kun bør håndvaskes. Jeg kontaktede derfor kundeservice og fik sendt en ny allerede dagen efter! Den nyes kvalitet virker god og robust, så jeg regner stærkt med at denne holder længe.

Jeg er generelt meget tilfreds, den eneste ting jeg ville ønske var ay produktet ikke blev produceret udenlands, men så ville prisen nok også hedde sig en anden.

6 novembre 2024

Réponse de IGEN

Hej Maja, 1000 tak for din fine anmeldelse og din feedback! Det er også vores største ønske at få alt produceret indlands, men det - som du korrekt antyder - ville afspejle sig helt ekstremt i priserne, samt mulighederne! Vi er ikke lige så lagt fremme med nye og innovative materialemuligheder og produktioner i DK. Så vi gør vores bedste for at finde de producenter, som bare er dygtigst og som vil være med til at flytte grænserne for innovation sammen med os! <33

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Jeg oplevede et problem med min tumbler, da der faldt små stykker plastik af sugerøret. Der blev med det samme sendt et nyt sugerør afsted. Igen, fantastisk service!

11 novembre 2024

Réponse de IGEN

Kære Ida, hvor det det dejligt at det virker nu, og vi er så glade for at du kontaktede os, så vi kan blive endnu bedre!! <33

Kan anbefales

Jeg modtog en dejlig sweatshirt virkelig rar at have på og hurtig levering
Det er dejligt at vide at det er lavet af gode materialer alt i alt kan det højt anbefales

9 octobre 2024

Réponse de IGEN

Hej Jan, hvor er vi glade for at du har haft en god oplevelse hos IGEN.dk! Tak fordi du brugte din tid på os herinde, det sætter vi utrolig pris på!

Du må have en skøn dag,

IDA // TEAM IGEN

Noté 5 sur 5 étoiles

Så glad for mine produkter fra IGEN

Så glad for mine produkter fra IGEN! Kvaliteten er så god, og bare så dejligt at vide man handler/shopper bæredygtigt
Kan varmt anbefale

3 octobre 2024

Hvor er du SØD! Tusind tak Katrine <33

Hurtig og god kundeservice

Det er sjældent jeg oplever så god service!
Jeg modtog en trøje som desværre var sendt i forkert størrelse, det er hvad der kan ske. Men jeres håndtering har være i topklasse, tusind tak!

3 octobre 2024

Réponse de IGEN

Hej Mathilda, tusind tak for din feedback det gør os så glade igen og igen <33 Vi ønsker dig en dejlig dag!

Super hurtig levering😊

11 septembre 2024

Réponse de IGEN

<3 Hej Tine, hvor skønt at du have en god oplevelse med vores levering!! Tak for din tid til at give os en anmeldelse, det sætter vi utrolig stor pris på

Mangler mine penge retur

Jeg købte et bælte til min kæreste, som desværre var for stort. Jeg sendte det derfor retur d. 24 august og kunne se at de modtog det d. 27. august. På trods af at jeg har henvendt mig flere gange til kundeservice har jeg ikke modtage mine penge retur, hvilket er utrolig frustrerende. Det er mange penge at stå at mangle og jeg er derfor meget utilfreds med min oplevelse hos IGEN :(

SVAR til IGEN:
Jeg har endnu engang sendt jer en mail og har fortsat ikke fået svar.
Det er ikke i orden

27 août 2024

Réponse de IGEN

Hej S, Din besked fra fredag blev besvaret så snart vi var tilbage på arbejde mandag – vi er her så hurtigt, vi kan! Jeg forstår virkelig din frustration, og jeg lover, vi gør alt for at være på toppen af tingene hele tiden. Vi har faktisk allerede refunderet dine penge, inden du skrev til os, og forklaret på mail, at dine tidligere beskeder desværre ikke nåede frem til os. Jeg håber, du også kan forstå vores side af sagen – det ændrer selvfølgelig ikke på, at du har ventet for længe, og det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at sætte. Vi tager hånd om hver kunde så godt vi kan, baseret på den konkrete situation. Du er meget velkommen til at svare på min seneste mail, så vi kan finde en måde at kompensere for ventetiden på, hvis du har lyst til at handle hos os igen. Hav en dejlig dag!

🌸 Venligst hilsen Ida.. igen

Hi Simon, Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse, og vi har stor forståelse for, hvor frustrerende det må være at vente på pengene for returbeløbet – især når det drejer sig om et større beløb. Vi har desværre ikke modtaget besked om din refundering endnu, og det lyder som om, der er sket en misforståelse. Vil du være rar at forsøge at sende os en ny mail med dit ordrenummer, så vi hurtigt kan få kigget på det og få dine penge retur så hurtigt som muligt? Vi vil meget gerne løse dette for dig så hurtigt vi kan. Tak for din tålmodighed, og vi ser frem til at høre fra dig. De bedste hilsner, TEAM IGEN

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg modtog hjælp

Jeg har store problemer med at få kontakt til Igen’s kundeservice. Jeg har fået at vide, at jeg ville få svar i dag på en henvendelse, som drejer sig om en nu snart 14 dage gammel ordre og jeg har intet hørt - jeg har endda skrevet igen. Status er nu, at jeg har fået trukket nogle penge på min konto, som jeg ikke har fået varer for. Det er godt nok sjældent, at jeg er ude for dette på danske webshops. Super-ærgerligt. Jeg opdaterer selvfølgelig min anmeldelse, hvis der skulle komme orden i tingene.

Opdatering:
Jeg blev kontaktet af Igen, og situationen blev udredt, så jeg er en tilfreds kunde nu :)

17 septembre 2024

Réponse de IGEN

Kære Tina. Tak for din feedback, og jeg er virkelig ked af de udfordringer, du har oplevet med din ordre og kontakten til os. Det er bestemt ikke det niveau af service, vi ønsker at levere, og jeg forstår, hvor frustrerende det må være for dig. Vi har sendt en ny pakke afsted til dig med de produkter, vi havde tilbage, og har lagt en lille ekstra gave som kompensation for den lange ventetid. Angående de to kontotræk, vil vi gerne forsikre dig om, at vi holder øje med sagen og står klar til at hjælpe, hvis problemet fortsætter. Det er yderligere vigtigt for mig at understege at vi ikke selv kan trække penge fra vores kunder, det er simpelthen ikke en mulighed for os, men kontakt os endelig hvis ej det ændrer sig, så finder vi frem til den virksomhed som kan hjælpe. Jeg sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at få tingene rettet op. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os. Bedste hilsner, TEAM IGEN

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke få mine penge retur eller få kontakt med kundeservice!

Jeg fik et bælte i gave fra igen.dk, der desværre var for stort. Jeg bestilte derfor et nyt i størrelsen mindre og sendte det første retur. Efter at have sendt bæltet retur den 21. august 2024, har jeg/gavegiveren endnu ikke hørt noget tilbage eller modtaget pengene retur. Jeg skrev derfor en henvendelse til kundeservice den 8. september, men her en uge senere har jeg fortsat ikke fået svar! Det kan ikke passe, at der skal gå næsten en måned, fra man sender noget retur, til at der sker noget, og slet ikke når man ovenikøbet selv henvender sig til kundeservice. ØV! Synes ellers igen.dk har et godt koncept, men nu ved jeg ikke om jeg vil handle derfra igen.

8 septembre 2024

Réponse de IGEN

Kære Maria, Først og fremmest er vi virkelig kede af at høre om din oplevelse. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at tilbyde vores kunder. Vi har desværre oplevet nogle tekniske problemer med vores mailsystem, og det har resulteret i, at vi ikke har modtaget din henvendelse før nu – det beklager vi dybt. Vi kan godt forstå, hvor frustrerende det må være, og vi arbejder hårdt på at forbedre vores processer, så dette ikke sker fremadrettet. Vi har nu undersøgt din sag og sørget for, at refunderingen er sat i gang. Du vil modtage dine penge inden for de næste par dage. Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål eller ønsker en opdatering, så tøv ikke med at kontakte os direkte – vi vil meget gerne hjælpe dig, og vi vil også gerne sørge for en kompensation som tak for din tålmodighed. Vi sætter stor pris på din feedback, og vi håber, at du vil overveje at handle hos os igen, så vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang. De bedste hilsner, TEAM IGEN

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus