IGEN Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Mega god service Jeg kom til at bestille den forkerte taske og skrev derefter til dem på mail. Hurtigt svar hvor de efterfølgende fik rettet MIN fejl. Tak til Sarah fra IGEN. Lækre produkter til en... Voir plus

Købte 2 flotte to go tumblere. Den ene fik pludseligt en flænge i sig, trods jeg havde fulgt anvisningerne med at den kun bør håndvaskes. Jeg kontaktede derfor kundeservice og fik sendt en ny allere... Voir plus

L'entreprise a répondu

Virkelig sløj oplevelse. Det tog mere end en måned at få byttet et bælte købt i julegave til min datter. Kundeservice er heller ikke just hurtige til at svare - selvom de skriver 1-2 dage, så ærger m... Voir plus

L'entreprise a répondu

Super hurtig levering og mega lækre produkter hvor kvaliteten er i tip top. Man kan købe sine varerne med god samvittighed, og det er nemt at finde rundt på hjemmesiden. Desuden blir' man helt glad nå... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

57 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dårlig service og for lang tid…

Dårlig service og for lang tid levering det 7-3-24 og i dage fik pakke 19–3
11 dage
til jeg bestilte orde og den komme
Min orde var åbenbart blevet væk i deres lage og jeg skulle selv hente mig angå min vare
Og mail til det og gik lange føre det svar
et telefong opkald på telefonsvarer
Håbe ikke ande det
Øv have høre så god om det firma
Pakke er modtage men er er bare skuffe over det firma

19 mars 2024

Hej Anne Mette,

Vi beklager meget, at du modtog det forkerte produkt ved første bestilling d. 11/3, og at der efterfølgende var ventetid på den rigtige levering. Dette er ikke optimalt. Vi håber dog, at den ekstra shopper i kompensation, kunne skabe glæde hos dig eller en du holder af. Vi beklager igen mange gange, og håber på at du fremover vil få gode oplevelser når du shopper hos igen.dk.

Bestilte sen aften

Bestilte sen aften, dagen efter var det klargjort, endnu en dag, så var det klar til afhentning. Hurtig og nem levering og et super fint produkt! Jeg er tilfreds😊
Efter modtagelsen ser jeg dog at pakken havde fået et tryk og produktet havde fået en revne. Skriver en reklamation som bliver behandlet med superfart!
Mega god oplevelse og fantastisk service!

19 janvier 2024

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Jeg værdsætter personligt når man bliver imødekommet ordenligt og i øjenhøjde, når man har brug for hjælp. Jeg fik den rette hjælp, og produktet er f***ing nice, så det er ikke sidste gang jeg bestiller hos jer! Glædelig jul!

16 décembre 2023

Ekstremt skuffende kundeservice og…

Ekstremt skuffende kundeservice og oplevelse. Kan virkelig godt lide produkterne så jeg bestiller en taske. Desværre bor jeg i udlandet så jeg rækker ud først på Instagram og spørger til international levering. Får at vide at det ikke er et problem så jeg bestiller og modtager en ordebekræftelse. Efter en uge hører jeg ingenting så jeg skriver en e-mail. Bliver ghostet i en hel uge. Skriver endnu en e-mail og får svar at de har sendt ordren men at der er ingen opdateringer på den så de rykker GLS. De spørger så om de skal vente med at sende en ny pakke til mig fordi jeg har nævnt jeg er på ferie hvilket er super fint af dem. Jeg svarer med det samme og spørger om den nye pakke kan fremsendes til en ny adresse. Bliver så ghosted igen. Få dage senere (siden ingen svar eller opdatering) bliver jeg utryg og spørger om vi kan annullere det hele og om de kan overføre beløbet tilbage til mig. Ghosted igen i 8 dage nu. Så konklusionen er at jeg har betalt for en taske den 14 juli, penge er trukket mens jeg aldrig har modtaget en afsendelse bekræftelse - og idag er det altså den 10 august. Så næsten en hel mdr. Ovenikøbet får jeg ingen svar på mine mails. Så det føles som om jeg er blevet snydt. Helt vildt skuffende.

Opdatering 10/08:
Efter de har set min anmeldelse her, har jeg nu fået mine penge tilbage.

10 août 2023

Perfekt service!!

Bestilte en mini shopper, men kom til at vælge den forkerte farve. Fik skrevet til kundeservice, hvor jeg fik kontakt med en på ingen tid! De rettede den til den rigtige farve, og jeg fik varen dagen efter! Top klasse!

Er så vild med tasken, og den passer bare til alt, og virkelig god kundeservice!

Jeg kommer helt klart til at shoppe der igen <333

14 juillet 2023

FANTASTISK SERVICE

Jeg bestilte en pakke tilbage, fra da i startede på WOLT. Pakken kom super hurtigt, og jeg fik endda en større to go kop med, end den der stod anvist i deres beskrivelse👌😍
De havde også et lagersalg d. 5/11, som jeg desværre ikke kunne deltage i, men de var så søde, da jeg skrev til dem over Instagram, og de fik lynhurtigt lavet mig en bestilling, med samme rabat som jeg ville have fået, hvis jeg var med til lagersalget fysisk. Fantastisk service🫶😍 derudover kom pakken ekstremt hurtigt😍
I’m in love!!!🤌

8 novembre 2022

Hurtigt levering og gode produkter

Det er anden gang jeg handler hos igen.dk. Jeg bestilte søndag, og tirsdag morgen havde jeg pakken. Hurtigt levering, og god service. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos igen.dk!

28 juin 2022

Réponse de IGEN

Tak for den fine anmeldelse! Vi glæder os til at se dig på igen.dk, igen🫶🏼

Jeg bestilte en Go to kop hos Igen

Jeg bestilte en Go to kop hos Igen, den kom lige præcis til tiden😊, så vil jeg glæde mig til bruge i min hverdag til arbejde. Så det bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Igen 👏🏻👍🏻

4 mai 2022

Réponse de IGEN

Hvor er det bare dejlig at høre! Tusind tak for din støtte :)

Skriver at de er online og klar til at hjælpe men svarer ikke

På hjemmesiden er der en chatboks med en grøn prik hvor der står "Vi er klar til at hjælpe dig!"

Jeg sendte et spørgsmål og der er nu gået over en halv time uden at jeg har fået svar.

Sæt lige en gul/rød prik når i har travlt eller ikke er til stede og omformuler jeres tekst så kunder ikke sidder og venter på at få et svar

Opdatering: jeg har lige fået svar hvor de undskyldte for deres sene svar og forklarede at det var fordi de var gået til frokost

Opdatering igen :)
Jeg syntes at 4 stjerner er pænt givet da jeg havde en mindre god oplevelse.

Deres mail “Jeg kan se du har afleveret en 4. stjernet anmeldelse hos os på Trustpilot. Vi går meget op i at få 5 stjerner fra alle vores glade kunder. Jeg håber derfor, at når du får din pakke og hvis den lever op til forventninger, at du vil opdatere din anmeldelse til de gyldne 5 stjerner”

26 avril 2022

Fantastiske produkter til fair priser

Selvfølgelig skal IGEN og ejeren Louise have 5 stjerner. Gode produkter, god kundeservice og hurtig levering.

Elsker deres termoflasker. Ejer nu to stk. som bliver brugt flittigt til både kolde og varme drikke. De fås i et fint udvalg af skønne farver. :)

Deres glas sugerør er SÅ nuttede. Bruger dem dagligt til mine kolde drikke - de er nemme at rengøre og ser så fine ud. Og kan bruges igen og igen. ;)

8 novembre 2021

Réponse de IGEN

Ihhh tusind tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det varmer meget!

Fantastisk service og super produkter

Altid fantastisk service og skønne produkter.❤ Jeg har nu flere gange bestilt produkter hos Igen, og man bliver altid glad, når man modtager dem. Denne gang opstod der lidt problemer med levering, hvilket var min egen fejl. Jeg skrev til Igen på instagram, og fik svar (samt en løsning på mit leverings-problem) på under 1 minut. Simpelthen fantastisk service som gør, at man kun kan give dem en kæmpe anbefaling herfra 😊

7 octobre 2021

Flere end 5 stjerner til igen.dk ⭐️

Hvis man kunne, så havde jeg give igen.dk flere end 5 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde bestilt nogle Tote Bag for lang tid siden, og havde i den forbindelse spørgsmål til Louise der har igen.dk, og hun svarede på alle de spørgsmål jeg havde, nærmest uden at blinke tror jeg. Jeg følte mig virkelig behandlet godt.
Da jeg skulle modtage dem, fra Dao, fik jeg besked om de var ankommet om natten, der lå desværre bare ikke noget, og jeg skrev fluks til igen.dk og Louise var så sød at hun ville sende dem til en pakkeshop i stedet for hjemmelevering. Jeg handler der helt sikkert igen😉
Jeg kan helt klart anbefale igen.dk, jeg endte med at give min far og lillesøster et net, så jeg “kun” havde 1 tilbage(jeg købte 3 forskellige farver), og de bliver brugt flittigt til alting, jeg går ikke ud af en dør uden mit igen net.☺️
Super god behandling og koncept. Forsæt det gode arbejde Louise ❤️

22 mai 2021

Hej Line!

1000 tak for den flotte anmeldelse, det varmer!❤️

De bedste hilsner, IGEN

Mine vatrondeller er så beskidte

Mine vatrondeller er så beskidte, jeg har flere gange prøvet at vaske dem og ligge dem i blød. Jeg har skrevet med jer på insta og prøvet alt i har sagt, men det hjælper ikke. Jeg synes det er dårligt i forhold til ingen gider bruge en helt klam vatrondel igen

30 avril 2021

Hej Lotte
Hvor er det ærgerligt at du har oplevet dette med dine rondeller. Det er ikke noget vi normalt oplever, og selvfølgelig skal dine rondeller holde sig lækre :) Vi vil meget gerne prøve at hjælpe dig godt videre igen! Send os endelig billeder af dine rondeller og fortæl os om dine vaskemetoder på hey@igen.dk