InnerBuddies Avis 44

TrustScore 3 sur 5

3,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Die Ergebnisse kamen nach 8 Wochen, die Homepage ist nicht intuitiv. Das Ergebnis nicht gut erklärt. Insgesamt hat der Prozess nicht professionell gewirkt. Schade

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Uitkomsten zoals beloofd maar toch moeilijk te interpreteren. Jammer dat je daar relatief weinig hulp bij krijgt. Een tekstuele uitleg kwam niet overeen met de bovenstaande balkjes. Aanvullend voedin... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Veel soorten bacteriën geteld, waarvan ik niet wist dat ze bestonden :) De uitleg mbt balans goede/ slechte bacteriën was voor mij niet geheel helder. Waarschijnlijk had ik te hoge verwachtingen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jean-Paul Ik word nu al enkele maanden behandeld door Vera. Ze is zeer kundig in haar manier van massage geven.Ik heb last dat in mijn onderrug spieren gaan verkleven en mij schouder/nek spieren.... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Centre de fitness

Écrit par l'entreprise

InnerBuddies is een spin-off van de Universiteit Maastricht dat zich specialiseert in het darmmicrobioom. Ze bieden een thuis testkit aan waarmee een darmflora analyse uitgevoerd kan worden en vervolgens een voedingsadvies op maat wordt gegeven. Een team van wetenschappers en voedingskundige vertalen de wetenschappelijke literatuur naar een praktische advies. Met behulp van data worden patronen in kaart gebracht om uiteindelijk een nog gerichter advies te kunnen geven.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Advies

Het is heel uitgebreid, maar ook ingewikkeld. Ik zit best goed, maar had toch graag meer adviezen gehad.
Voor makkelijker defeceren , zonder bonen ed. En meer energie, wat moet ik daarvoor eten?
Mvg Suzan

2 avril 2025

Réponse de InnerBuddies

Beste Suzan, Wij hebben u zojuist een email gestuurd met specifieke adviezen voor (1) makkelijk defeceren en (2) meer energie. Hopelijk beantwoord dit al je openstaande vragen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Uitkomsten zoals beloofd maar toch…

Aanvullend voedingsadvies sloeg de plank wat mij betreft mis: er was geen enkele link naar mijn voedingsdagboek. Je krijgt een totaal algemeen advies, mijn lange lijsten aan voedingsmiddelen, waarbij helemaal geen rekening lijkt te worden gehouden met mijn persoonlijke voedingspatroon; oftewel er worden dingen geadviseerd die ik duidelijk al veel eet. Wat kan je dan nog extra doen? Daar wordt niet naar gekeken.

3 mars 2025

Innerfit Geldrop

Jean-Paul

Ik word nu al enkele maanden behandeld door Vera. Ze is zeer kundig in haar manier van massage geven.Ik heb last dat in mijn onderrug spieren gaan verkleven en mij schouder/nek spieren. In haar massage neemt ze ook het bindweefsel mee.
Ik heb in mijn geschiedenis al met 3 hernia’s al heel wat fysiotherapie ondergaan.
Niets geeft zo goed geholpen als de massages van Vera. Ze weet mijn spieren van onderrug, schouder- en nekspieren dusdanig aan te pakken dat ik pijnvrij kan bewegen. Helemaal geweldig!

13 avril 2025

Réponse de InnerBuddies

Beste Jean-Paul, Waarschijnlijk heeft u een review geschreven voor het verkeerde bedrijf. Zou u bovenstaande reactie wellicht kunnen verwijderen? Alvast hartelijk dank!

Noté 3 sur 5 étoiles

Geen duidelijk beeld gekregen..

Ik had gehoopt een duidelijk beeld te krijgen van wat voor mij het beste zou zijn qua voeding en supplementen. Het is zo ontzettend algemeen dat ik het zonde van mijn geld vind.

11 janvier 2025

Réponse de InnerBuddies

Begrijpelijk dat de gegeven informatie wat overweldigend kan zijn, onze excuses voor dit ongemak! Wij hebben u via de mail echter nog enkele tips gegeven omtrent het voedings- en supplementenadvies. Hopelijk geeft dit nog wat meer duidelijkheid!

Noté 3 sur 5 étoiles

Zeer uitgebreide informatie, ook graag concretere adviezen

Ik had het fijn gevonden als de communicatie over de termijnen helderder was geweest. Zodat steeds zichtbaar zou zijn wat de fase van welk onderzoek was achter de schermen.
De uitslag is heel uitgebreid. Dat is prettig. Wel zou ik graag iets concretere aanwijzingen hebben wat je aan dieet en supplementen kunt aanpassen.

5 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn ervaring met Innerbuddies is zeer positief!

Mijn ervaring met Innerbuddies is zeer positief. Zo komt de organisatie professioneel en betrouwbaar op mij over. Verder krijg je uitgebreide rapporten en ook het platform werkt voor mij prima. Verder zeer prettige ervaring met de 'klantenservice' in de chat.
Kortom, zeer tevreden over Innerbuddies.

15 décembre 2024

Super

Uitgebreide analyse en bij vragen of onduidelijkheden in rapportage kreeg ik binnen 24uur antwoord! super!!

30 novembre 2024

Doen!

Wetenschap en geen geneuzel. Wel een op je persoon toegeschreven voedingsadvies erbij en zonodig nadere toelichting. Top.

17 novembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Het eetadvies is wel heel algemeen.

Het eetadvies is wel heel algemeen van aard. Als je jezelf een beetje in gezond "darm-eten" verdiept kom je hetzelfde advies tegen. Het voegt dus weinig toe. De darmbacteriën die zijn beoordeeld zijn soms lastig terug te vinden via internet. Zodat je nog niet echt een idee hebt waar het over gaat.,

18 septembre 2024

Beste Karin Fontijn,

Kunt u aangeven welke voedingsadviezen u algemeen van aard vindt? Zijn dit de aanbevelingen onder 'Immuun sterkte' of onder 'Samenvatting en vervolg'?

Daarnaast kunt u in 'je Bacterieniveaus' uitleg vinden over alle bacteriën die wij hierin opnemen. Wellicht kan dit voor wat meer verduidelijking zorgen?

Het InnerBuddies-team

Noté 2 sur 5 étoiles

Had er meer van verwacht

Ik had verwacht dat er een volledige lijst mee geleverd zou worden met voeding die past bij mijn specifieke darmflora, dit was niet het geval. Daarnaast wordt er maar beperkte informatie gegeven over de huidige voeding uit het dagboek.

In het voedingsdagboek ontbreken verschillenden dingen of er zitten fouten in.

Er wordt vrijwel geen praktisch advies gegeven hoe de darmflora verbeterd kan worden.

3 septembre 2024

Beste Rik de Vocht,

In de PDF versie van het dashboard kunt u een volledige lijst van voedingsitems vinden die u wel of juist niet moet consumeren om uw darmmicrobioom te optimaliseren.

Daarnaast geven wij tips en swaps op uw ingevulde voedingsdagboek en kunt u deze bekijken door ook deze PDF versie te openen. Kunt u daarbij wellicht aangeven welke zaken ontbreken/fout zijn? Hartelijk dank!

Het InnerBuddies-team

Noté 3 sur 5 étoiles

Grote opsomming bacteriën, summier voedingsadvies

Veel soorten bacteriën geteld, waarvan ik niet wist dat ze bestonden :)
De uitleg mbt balans goede/ slechte bacteriën was voor mij niet geheel helder.
Waarschijnlijk had ik te hoge verwachtingen omtrent adviezen.
Doel voor mij was om erachter te komen met welke voeding ik de goede balans in mijn darmen zou kunnen creëren. Mijn tip is om daar uitgebreidere informatie over te verstrekken.

26 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Het is een hele uitgebreide test

Het is een hele uitgebreide test. Er wordt een goed beeld gegeven wat darmen doen en hoe de samenstelling is.
Door middel van vragenlijsten wat je eetpatroon is en
de test van de feces kan de onderzoeker een zeer uitgebreid overzicht geven. Waarin alles staat wat wel en niet aan de normale waarde moet voldoen.
Daar na kunnen adviezen gegeven worden, zodat een en ander aangepast kan worden.

1 juillet 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Uitgebreide informatie, maar niet altijd duidelijk welke aanpak nodig is

De uitslag liet langer op zich wachten dan vooraf vermeld, maar uiteindelijk kreeg ik een uitgebreide analyse binnen. Netjes opgesteld en overzichtelijk per categorie ingedeeld. Wel nog veel vragen overgebleven na het lezen van alle informatie. Er wordt snel gereageerd op mails met vragen.
Een aanrader voor iedereen om een keer af te laten nemen!

11 août 2024

Aanrader!

Duidelijke info op de site. Pakket snel ontvangen en duidelijke instructies hoe te gebruiken. Het wachten op de uitslag duurde wat lang maar dat zal meer met mijn eigen ongeduld te maken hebben. Het is begrijpelijk om een goed beeld te kunnen krijgen hier wat tijd overheen gaat. Heel fijn rapport met de uitslagen en daarbij gelijk wat tips qua voeding. En het prettige hieraan is dat het kleine aanpassingen zijn. Je hoort vaak dat je je hele eetpatroon moet aanpassen maar dat is hier dus niet het geval. Een simpele aanpassing bij mij was bijvoorbeeld, drink eens kefir of kies voor kip ipv bewerkte vleeswaren.
Ook fijn dat mijn 'data' weer gebruikt wordt voor een gedegen wetenschappelijk onderzoek naar microbioom.

8 août 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus