Innova Energie Avis

5 366
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

We zijn sinds kort overgestapt naar Innova Energie via Vereniging Eigen Huis. De klantenservice is goed bereikbaar voor vragen, die niet online zijn terug te vinden. Daarnaast is het online dashboa... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vadima heeft mij zo fijn geholpen! Ze heeft mij overzicht en inzicht gegeven En de beste optie voor ons uitgezocht! Fijn dat ik ook nog persoonlijk contact kan krijgen bij Innova! En net zo’n fijn... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Even gebeld over wat uitleg van de jaarrekening. Heel goed te woord gestaan goede uitleg gekregen, en vriendelijk geholpen. Ik zou innova energie zeker weten aanbevelen

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 89 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(5 366)

1 383 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik werd snel en vriendelijk te woord…

Ik werd snel en vriendelijk te woord gestaan en mijn vragen werden duidelijk beantwoord

Beste Paul Kermans,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u snel en vriendelijk te woord bent gestaan en dat uw vragen duidelijk zijn beantwoord. Wij vinden het belangrijk om onze klanten snel en helder te helpen, dus het is prettig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Duidelijk

Duidelijk, helder en behulpzaam.
Nummer ook duidelijk te vinden.

Beste Ellen,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u onze service als duidelijk, helder en behulpzaam heeft ervaren. Ook is het prettig om te lezen dat u ons telefoonnummer gemakkelijk heeft kunnen vinden. We streven ernaar om onze klanten zo toegankelijk en goed mogelijk van dienst te zijn.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag contact gehad met innovaenergie…

Vandaag contact gehad met innovaenergie over mijn jaarnota. Zij hebben de loyaliteitsbonus niet naar rato verrekend. Zij geven aan dat deze niet op mijn contract staat, terwijl ik onder die voorwaarden telefonisch een contract heb afgesloten. De bonus en het exacte bedrag is te zien, maar wordt op het contract geen loyaliteitsbonus genoemd. Waardoor zij nu kunnen zeggen dat ik er geen recht op heb. Wel is te zien dat ik op basis van een hoger verbruik,dan ik heb gehad maar €84,50 per maand. Hoeft te betalen. Dit komt neer op €1014 per jaar staat op de leveringsovereenkomst. Nu staat er op de jaarnota, dat ik bij een minder verbruik dan ik heb opgegeven €1185 moet betalen. Ik heb een vast contract, dus zij mogen dit niet doen. Alex van innova staat mij te woord, maar weet het niet met mij op te lossen en leeft zich niet in, in hoe deze misleiding voor een klant is. Het bedrag wat als loyaliteitsbonus gegeven moet worden staat als vermindering energiekosten op het contract. - €370. Deze is ook niet terug te zien op de jaarnota, zeer slecht bedrijf.

Wel een gesprek gehad met innova, maar ze geven aan dat het bedrag afwijkt vanwege aangepaste belastingen. Wat ik verder ga onderzoeken of dit juridisch gegrond is. Verder is mij dus telefonisch een bonus beloofd, wordt die €370 energievermindering daarvoor benoemd, terwijl dit niet blijkt te kloppen.

Pas op met telefonische verkopers van innova. Ze spiegelen je een verkeerd verhaal voor en na 6 maanden wordt het telefoongesprek verwijderd. Je hebt geen poot om op te staan. Met een beetje geluk heb ik nog een opname, maar anders onderzoek ik alles juridisch. Mensen sluit geen contract telefonisch met hen af.

Ik heb inmiddels een klacht ingediend en een verzoek ingediend waarin ik.het gesprek, logboekgegevens van die dag opvraag. Ik hou de afhandeling in de gaten en roep mensen met dezelfde ervaringen op om contact op te nemen met mij. Heb voor een onjuiste afhandeling al de contacten om dit verder te onderzoeken.

Beste Jess,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden en zeker niet onze intentie geweest.

Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice en dat uw situatie momenteel in behandeling is. Wij doen ons best om dit zo goed mogelijk voor u op te pakken.

Aardige mevrouw

Aardige mevrouw, heeft mij goed geholpen.

Beste Yoes,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat u het contact als prettig heeft ervaren. Wij vinden persoonlijke en klantgerichte service erg belangrijk, dus het is mooi om te lezen dat dit bij u zo is overgekomen.

Snel en goed geholpen

Beste V Zuidland,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u snel en goed bent geholpen. Wij doen ons best om onze klanten vlot en deskundig van dienst te zijn, dus het is prettig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Vriendelijke bejegening

Vriendelijke bejegening

Beste F. Hamer,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u onze dienstverlening als vriendelijk heeft ervaren. Een prettige en persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk, dus uw compliment waarderen wij zeer.

vlotte en duidelijke antwoorden

Beste W. Beuseker,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 4 sterren!

Wat fijn om te horen dat u vlotte en duidelijke antwoorden heeft ontvangen. Wij doen ons best om onze klanten snel en helder te helpen, dus het is prettig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sima Solak is ontzettend goed in haar…

Sima Solak is ontzettend goed in haar werk. Ze is zeer professioneel, behulpzaam en tegelijkertijd bijzonder vriendelijk. Ze neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en zorgt ervoor dat je je als klant echt gehoord en gewaardeerd voelt. Ze voert haar werk met veel aandacht, betrokkenheid en deskundigheid uit. Voor deze uitstekende service verdient Sima geen vijf, maar tien sterren! Hartelijk dank, Sima!

Beste Mario Licciardello,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat geweldig om uw mooie woorden te lezen. Het doet ons veel plezier om te horen dat onze collega u zo professioneel, behulpzaam en vriendelijk heeft geholpen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen, en het is fijn om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Uw compliment dat onze collega zelfs tien sterren verdient, waarderen wij enorm en geven wij graag intern door.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het contact met de klantenservice is…

Het contact met de klantenservice is altijd fijn! Je word snel en super vriendelijk geholpen!

Beste Loo,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u het contact met onze klantenservice altijd als prettig ervaart. We vinden het belangrijk dat onze klanten snel en vriendelijk worden geholpen, dus het doet ons goed om te lezen dat dit ook uw ervaring is.

Goede tarieven

Goede tarieven, duidelijke communicatie en adequate antwoorden bij vragen.

9 août 2026

Beste Olav Bouts,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze tarieven, duidelijke communicatie en de antwoorden op uw vragen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten helder te informeren en goed te ondersteunen, dus het is prettig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Prima

Prima hulp.

Beste Rutger Frohn,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de hulp die u heeft ontvangen. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik ben netjes geholpen door die mevrouw…

Ik ben netjes geholpen door die mevrouw en goed advies gegeven en nog gevraagd is er nog iets anders wat u wil weten nee, het was hartstikke goed dank u wel

Beste Bart Scheffer,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 4 sterren!

Wat fijn om te horen dat u netjes bent geholpen en dat u goed advies heeft ontvangen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten de tijd en aandacht te geven die zij nodig hebben, daarom is het prettig om te lezen dat u dit zo positief heeft ervaren.

professioneel

de telefoniste begreep de vraag direct en kwam met een passend antwoord.

Beste W.H,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 4 sterren!

Wat fijn om te horen dat uw vraag direct werd begrepen en dat u snel een passend antwoord heeft ontvangen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten op een professionele en duidelijke manier te helpen, dus het is prettig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

snelle reactie duidelijke communicatie

Beste Stefan,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle reactie en duidelijke communicatie. Wij vinden het belangrijk om onze klanten snel en helder te informeren, dus het is prettig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Noté 4 sur 5 étoiles

Mijn vragen werden duidelijk beantwoord…

Mijn vragen werden duidelijk beantwoord en naar mijn tevredenheid

Beste Gerard Jelles,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 4 sterren!

Wat fijn om te horen dat uw vragen duidelijk zijn beantwoord en dat u tevreden bent met de geboden service. Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te informeren, dus het is prettig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Heel blij met Innova

De communicatie loopt altijd soepel bij Innova. De klantenservice is goed telefonisch bereikbaar, aardig personeel, ze denken mee en helpen je graag. Ik ben heel tevreden! Bedankt Innova!

Beste Sara,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Het doet ons goed om te lezen dat u onze communicatie als soepel ervaart en dat u tevreden bent over de bereikbaarheid en behulpzaamheid van onze klantenservice. Wij streven er iedere dag naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus uw mooie compliment waarderen wij enorm.

Tien met een griffel

Mevrouw luisterde aandachtig, stelde de juiste vragen en was behulpzaam. Onze lastige vraag (nieuw contract na overlijden partner) werd in 1x goed beantwoord. Dat maken we (helaas) niet vaak mee. Dus een 10 met een griffel voor deze mevrouw Sahin.

Beste Riet Harding-Nelissen,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te lezen dat uw vraag in één keer goed is beantwoord. Zeker in een ingrijpende situatie zoals het regelen van een nieuw contract na het overlijden van een partner, is het belangrijk dat er goed wordt geluisterd en duidelijk wordt geadviseerd. Het doet ons goed om te horen dat onze collega u hierbij zo zorgvuldig en behulpzaam heeft ondersteund. Uw mooie compliment, een "10 met een griffel", waarderen wij enorm.

Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht door mijn besparing op gas…

Slecht door mijn besparing op gas korter douchen en verwarming lager heb ik te weinig gas verbruikt . En nu moest ik een deel van de bonus terug betalen . Ze reageren niet op een bezwaar die ik heb gemaakt . P.s ondanks dus een slimme meter vertelde ze mijn niet dat ik een gevaar kwam . Ik raad dit bedrijf dus niet aan . Ik ben er inderdaad uitgekomen naar mijn tevredenheid.

11 juillet 2026

Beste Richard de bie,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij hebben u gesproken en wij zijn blij dat we er samen zijn uitgekomen. Mocht u nog vragen hebben, vernemen wij dit graag van u.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk eerlijk duidelijk en…

Vriendelijk eerlijk duidelijk en betrouwbaar

Beste J Verbaandert,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te lezen dat u onze dienstverlening als vriendelijk, eerlijk, duidelijk en betrouwbaar ervaart. Deze eigenschappen vinden wij erg belangrijk in het contact met onze klanten, dus uw compliment waarderen wij enorm.

Noté 5 sur 5 étoiles

De dame aan de telefoon legde het…

De dame aan de telefoon legde het rustig en duidelijk uit, ook wat voor mij de beste optie was volgens mevrouw

Beste Sienna,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u rustig en duidelijk bent geholpen. Wij vinden het belangrijk om de verschillende mogelijkheden goed toe te lichten, zodat u een keuze kunt maken die het beste bij uw situatie past. Fijn dat u dit zo positief heeft ervaren.

Team Innova Energie

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus