Bardzo dobry kreator CV, jest elastyczny można na inerfejsie przerzucać sekcje w różne miejsca i ułożyć wedle własnych pomysłów. Na plus też niska cena w okresie próbnym. Bardzo duży minus za ogromny... Voir plus
L'entreprise a répondu
Brak możliwości zmiany języka listu motywacyjnego z polskiego na angielski. Pisałam z tym problemem do interviewme, ale nikt mi nie odpisał. To słabe, bo mam list napisany po angielsku, a sekcja "kon... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jest to najlepszy kreator ze wszystkich, z którymi miałam styczność. Dobrym rozwiązaniem jest możliwość zmiany nazwy sekcji, jak i wiele innych udogodnień. Małym minusem jest to, że trzeba usiąść na s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Świetnie przygotowane szablony, które można przekształcić według swoich potrzeb. Łatwa i przyjemna praca na aplikacji. Ciekawe ułatwienia poprzez możliwość korzystania z gotowych propozycji lat stu mo... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Works Limited, H.P. House 21 Laffan Street Hamilton, HM09 , Bermudes
Ciekawe szablony, prostota obsługi.
Troszkę kłopotliwe, że przed wydrukiem/ zapisanime nie ma możliwości PODGLĄDu, czy mieści się na 1 str A4

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Very helpful and easy CV creator. Preparing aplication is fast, easy and effcient. Thank you InterviewMe 🙂

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Nie polecam tej strony. Zarzekają że stworzenie CV ma być w pełni darmowe, a po poł godzinnej pracy nad dokumentem nagle chcą 5,95zł za 14 dniową subskrypcję. Zaoszczędźcie swój czas i nie używajcie tej bezużytecznej strony. Pozdrawiam.

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Bardzo polecam. Wiele lat korzystam z interviewme.pl i jestem mega zadowolona. Jeden z najlepszych kreatorów.

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Odradzam. Zapłacicie grosze za dostęp, ale to jest subskrypcja i potem macie obciążane konto co miesiąc kwotami ok 100zł.
Nie da się tego odzyskać.

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Добрий сайт для створення резюме, але Нажаль для мене воно не було потрібне, мене прийняли на роботу без резюме, тому більше не потрібно) але я залишився задоволений цим додатком

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Jeśli twoje cv ma więcej niż siedem stanowisk pracy, lepiej jest zrobić cv w edytorze tekstu i nie płacić.
Końcowy podgląd nie daje informacji o tym ile stron zajmie cv! Przesuwanie suwaków nic nie daje, oprócz utraty estetycznego efektu i rosnącego gniewu. Czas spędzony gorzej niż na przeglądaniu stron z ogłoszeniami pracy...
Nie ma możliwości zmniejszenia czcionki tylko w stopce z zgodą na przetwarzanie informacji.

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Bardzo profesjonalna i szybka obórka CV. Jasne zasady. Szybka możliwość anulowania subskrybcji. Polecam - 5 gwiazdek

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Pisało darmowy kreator. Tworzyłem CV z 20 min na koniec gdy chciałem pobrać wyskoczyło że muszę wykupić pakiet za 7pln. Tylko ukradli mi czas.

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Fajny kreator dużo funkcji potrzebowałem szybko CV i stworzyłem je ekspresowo

Automatyczne przedłużenie po 14 dniach i kwota 94,50 to zwykłe złodziejstwo

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Generalnie to jakiś SCAM, jak raz podasz im dane do karty to nie da się już tego z ich strony usunąc, nie ma opcji do tego, jest tylko możliwość podpięcia innej karty. A kontakt z supportem jest jak rozmowa z upośledzonym. Kłamią, że w każdej chwili można sobie wykasować dane karty z ich bazy , co jest nieprawdą!
Strona stała się bezużyteczna ponieważ obecnie nie ma możliwości edycji języka aplikacji, a także nie da się usunac ich głupich dodatków do opisów pól na szaplonie. Po prostu to śmieć ten serwis obecnie.
Ale co Wy mi tu odpisujecie za bzdury? Ja pisze, że niemoge usunąć swojej karty kredytowej z profilu, bo nie ma takiej opcji a moję mailowe rządania usunięcia danych karty płatniczej ignorujecie!!
OMIJAĆ TEN SCAM !!

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
Bardzo fajna stronka do tworzenia nowoczesnego i czytelnego cv. Cena bardzo przystępna. Estetyczne i jednocześnie elastyczne szablony. Jestem bardzo zadowolona i polecam

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV
En savoir plus sur les différents types d'avis.