Interviewme.pl - szablony i kreator CV Avis 3 449

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Noté 4 sur 5 étoiles

Bardzo dobry kreator CV, jest elastyczny można na inerfejsie przerzucać sekcje w różne miejsca i ułożyć wedle własnych pomysłów. Na plus też niska cena w okresie próbnym. Bardzo duży minus za ogromny... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Brak możliwości zmiany języka listu motywacyjnego z polskiego na angielski. Pisałam z tym problemem do interviewme, ale nikt mi nie odpisał. To słabe, bo mam list napisany po angielsku, a sekcja "kon... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jest to najlepszy kreator ze wszystkich, z którymi miałam styczność. Dobrym rozwiązaniem jest możliwość zmiany nazwy sekcji, jak i wiele innych udogodnień. Małym minusem jest to, że trzeba usiąść na s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetnie przygotowane szablony, które można przekształcić według swoich potrzeb. Łatwa i przyjemna praca na aplikacji. Ciekawe ułatwienia poprzez możliwość korzystania z gotowych propozycji lat stu mo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de rédaction de CV

À propos de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Écrit par l'entreprise

Kreator CV InterviewMe oferuje profesjonalne i zróżnicowane szablony CV z eksperckimi poradami, które pomogą Ci zdobyć wymarzoną pracę. Generator CV online to najlepszy sposób na szybkie stworzenie życiorysu zawodowego, który będzie dostosowany do polskiego rynku pracy i stosowanych przez pracodawców systemów ATS.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Najlepszy prawdopodobnie kreator CV na rynku

Tworzenie własnego CV nie było jeszcze takie proste- tak naprawdę w 10 minut mamy świetne własne Cv- bardzo prosty i intuicyjny. Naprawdę polecam

27 octobre 2025

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za Pana opinię! Miło nam, że jest Pan zadowolony z naszego serwisu! Pozdrawiamy!

Noté 1 sur 5 étoiles

Drożyzna i źle działanie strony

Złodzieje. Kasują 94,50 miesięcznie informując o tym ale czuje że zostałem oszukany, infoemacja mało widoczna. Zgodziłem się na opłatę w wysokości niecałych 6zl a po czasie się okazało że wykorzystali moją kartę żeby skasować prawie 100zl. To cena stanowczo za wysoka w stosunku do tego co oferują. W dodatku nawet nie działa ta strona jak powinna. Nie mogłem pobrać stworzonego dokumentu a dział reklamacji mi tylko odpisał że to chwilowe błędy techniczne które jednak nie ustały. Naciąganie klienta na subskrypcję za prawie 100zl miesięcznie za taką usługę wątpliwej jakości to istne złodziejstwo. Najdroższe pakiety w serwisach streaming owych kosztują mniej. Unikać takich firm.

28 septembre 2025

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Szanowny Panie, przykro nam z powodu Pana doświadczenia z serwisem. Nasz serwis działa na zasadzie subskrypcji, gdzie 14-dniowy dostęp w obniżonej cenie pozwala na sprawdzenie serwisu. W przypadku, gdy dostęp nie jest anulowany, jest on automatycznie przedłużany co 4 tygodnie w pełnej cenie. Aby uniknąć nieporozumień, informacje te są podawane przed w cenniku na stronie InterviewMe https://interviewme.pl/cennik w trakcie i po wykupieniu dostępu. Podajemy je również w powitalnym e-mailu wysyłanym podczas zakupu. Oczywiście chętnie omówimy wszystkie szczegóły. W tym celu wyślemy do Pana prośbę o podanie więcej danych. Pozdrawiamy!

New pricing is scary :P

The service itself is pretty useful and helpful. Used to be one of the first in the market to help constructively prepare a winner's CV. I really did like the earlier monthly subscription at $2. I've had it for years not even needing it. Never bothered me. Today's prices, in comparison, are just scary and understandable only when really in need. Not to be charged unnecessarily nor to be kept "just in case".

25 octobre 2025

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

We appreciate your feedback and are glad our service was helpful for your CV. We acknowledge your concerns regarding the current pricing compared to the earlier subscription. We value your long-term patronage and will consider your comments as we evaluate our subscription options.

Super kreator

Super kreator, bardzo pomocny i intuicyjny w tworzeniu CV

24 octobre 2025

Super kreator

Super kreator! Bardzo łatwy i intuicyjny 🥰 Polecam!

22 octobre 2025

Ok c.v.

Ok I am very glad to use it.

21 octobre 2025

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

We're very happy you are finding it beneficial! Thank you for letting us know about your experience; we appreciate it. Greetings!

Profesjonalne CV.

18 octobre 2025

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług! Pozdrawiamy!

Best experience ever...

Best experience ever.... Spend time and finall documents are very professional. I will definitely come back for more ...
See you later.....

16 octobre 2025

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

We're happy to hear that you had such a positive experience! We appreciate your kind words regarding our team's dedication and professionalism. We look forward to assisting you again in the future. Greetings!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo przydatna aplikacja do kreowania…

Bardzo przydatna aplikacja do kreowania CV, czytelny i intuicyjny interfejs, ciekawe szablony. Podczas tworzenia opisów podpowiada frazy kluczowe dla danego stanowiska.

15 octobre 2025

Fajny program

Fajny program. Choć mało rozbudowany.

Lecz polecam👌

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami i opinią. Pozdrawiamy!

Wszystko ok

Bardzo fajny kreator łatwy w obsłudze i fajny.

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za pozostawienie pięciogwiazdkowej opinii o naszym serwisie. Pozdrawiamy!

Dobrze przemyślany interfejs kreatora

Dobrze przemyślany interfejs kreatora, z tym że opłata za to, w formie subskrypcji jest ewidentnym skokiem na kasę, nieuważnego użytkownika.

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami! Korzystając z okazji chcemy wyjaśnić przyczynę powtarzających się opłat pochodzących z InterviewMe. Nasz kreator jest oferowany na zasadzie subskrypcji. Początkowy 14-dniowy dostęp w obniżonej cenie pozwala na wypróbowanie wszystkich funkcji premium kreatora i podjęcie decyzji o kontynuowaniu subskrypcji. W przypadku, gdy dostęp nie jest anulowany, jest on automatycznie przedłużany co 4 tygodnie w pełnej cenie. Aby uniknąć nieporozumień, informacje te są podawane przed, w trakcie i po wykupieniu dostępu. Podajemy je również w powitalnym e-mailu wysyłanym podczas zakupu. Jeśli możemy w czymś pomóc, prosimy o kontakt.

Bardzo miła obsługa

Bardzo miła obsługa, szybka pomoc i indywidualne podejście do klienta.

10 octobre 2025

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług!

Złodzieje okradli mnie na 600 zł

Złodzieje okradli mnie na 600 zł
Było żeby zaplacic 5zl za CV a co miesiąc pobierali mi z konta po 100zl nawet karty nie podpinalem uważać na to

19 septembre 2025

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Szanowny Panie, przykro nam z powodu Pana doświadczenia z serwisem. Nasz serwis działa na zasadzie subskrypcji, gdzie 14-dniowy dostęp w obniżonej cenie pozwala na sprawdzenie serwisu. W przypadku, gdy dostęp nie jest anulowany, jest on automatycznie przedłużany co 4 tygodnie w pełnej cenie. Aby uniknąć nieporozumień, informacje te są podawane przed na stronie w cenniku, w trakcie i po wykupieniu dostępu. Podajemy je również w powitalnym e-mailu wysyłanym podczas zakupu. Oczywiście chętnie omówimy wszystkie szczegóły. W tym celu wyślemy do Pana prośbę o podanie więcej danych. Pozdrawiamy!

Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam, kupujesz subskrypcję i co miesiąc ściągają Ci kasę z rachunku, nie miałam świadomości, że tak to działa, warunki opisane drobnym maczkiem, zanim się zorientowałam to firma zdążyła na mnie zarobić, czuje się oszukana

12 septembre 2025

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Szanowna Pani, bardzo nam przykro, że poczuła się Pani oszukana. Ukrywanie kosztów naszego abonamentu nie jest i nigdy nie było naszym celem. Subskrypcja naszego narzędzia odnawiana jest automatycznie, jeśli nie zgłosi się chęci jej anulacji przed końcem okresu próbnego. Wtedy też naliczana jest pełna płatność, która powtarza się co cztery tygodnie. Te informacje znajdują się na naszej stronie w cenniku https://interviewme.pl/cennik oraz w mailu powitalnym wysyłanym w dniu zakupu subskrypcji. Oczywiście chętnie omówimy wszystkie szczegóły. W tym celu wyślemy do Pani prośbę o podanie więcej danych. Pozdrawiamy!

Wersja

Faktycznie , stara wersja była bardziej intuicyjna.

5 septembre 2025

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za komentarz. Pani opinię prześlemy do odpowiedniego działu. Pozdrawiamy serdecznie!

Noté 3 sur 5 étoiles

Poprzednia wersja kreatora była…

Poprzednia wersja kreatora była naprawdę bardzo dobra - oferowała wiele możliwości edytowania/dostosowania szablonu, które wyglądały bardzo schludnie i elegancko. Obecny kreator, po zmianie jest dnem - szablony niechlujne, brak możliwości podglądu finalnej wersji CV przed pobraniem, ograniczone możliwości edytowania szablonu. Poprzednia wersja top 10/10, obecna jest bardzo średnia i nie wyróżnia się niczym specjalnym na tle konkurencji - chyba, że problemami z płatnością.

30 août 2025

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Szanowny Panie, niezmiernie nam przykro widząc Pana ocenę. Zależy nam, żeby nasi klienci mieli jak najlepsze doświadczenia korzystając z naszego serwisu i dokładamy wszelkich starań, żeby tak się stało. Niedługo otrzyma Pan wysłaną z serwisu Trustpilot prośbę o przekazanie szczegółów dotyczących Pana konta. Dziękujemy!

Narzędzie proste w obsłudze

Narzędzie proste w obsłudze, CV świetne wizualnie.

27 août 2025

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus