⭐⭐⭐⭐⭐ – Absoluut vakwerk! Mijn moeder zocht de perfecte balans voor haar slaapkamer: overdag veel lichtinval, maar 's nachts en 's ochtends een heerlijk donkere kamer. Omdat beide ramen een af... Voir plus
L'entreprise a répondu
Waardeloos bedrijf, géén zaken mee doen. Kwaliteit is slecht, als je dat kenbaar maakt krijg je een vaag youtube filmpje en dat je het zelf maar moet oplossen, telefonisch onbereikbaar, e-mails worden... Voir plus
op 26/07/26 bestelling geplaatst en betaald. echter géén bevestiging ontvangen. op vrijdag 14/08/26 werd mijn produkt reeds geleverd , zeer goed verpakt , voldoet 100% qua kleur en afmetingen , z... Voir plus
L'entreprise a répondu
Begin maart een bestelling geplaatst en meerdere keren contact gehad ivm levering. Laatste keren werd er gezegd dat hij verstuurd zou worden, maandag weer een bericht dat het nog niet ontvangen is en... Voir plus
Jaloezieën Fabriek We zijn pas 19 jaar online maar nu al hangen onze producten in duizenden huizen in de Benelux. We zijn uitgegroeid tot veruit de grootste retailer in Nederland en België met een assortiment bestaande uit meer dan 4000 op maat gemaakte jaloezieen en gordijnen. U kunt van elk product een kleurstaal gratis aanvragen, mocht u vragen hebben en/of opmerkingen bereik ons dan via de contactpagina op onze website.
Mezenkampstraat 8A, 5922VG, Venlo, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 24 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Lang gewacht en ben keurig benaderd over de tijd het duurde inderdaad lang.
Maar eenmaal binnen gekregen keurig ingepakt.
En heb ze echt net binnen gekregen de verzender was ook zeer netjes en behulpzaam.
Heb net een doos open gemaakt.
Echt prachtig mooie kleur en even wat langer op gewacht maar is de moeite waard.
Echt ga nu ook voor me ouders bestellen.
Dit bedrijf is niet het snelste maar levert wel mooie producten
Slechte communicatie service. Maten komen niet overeen met de bestelling. Ipv 3/4 weken levertijd werd het in totaal 12 weken levertijd. Matige afwerking.bespaar je zelf de moeite en onkosten en bestel ergens anders!
Slecht bedrijf! Wil je van je geld af, plaats dan hier een bestelling. Geen bevestiging na betaling, geen mail contact mogelijk en telefonisch niet te bereiken. Inmiddels paar weken verder en niets ontvangen! Begin er niet aan!!!
Zeer slechte ervaring!! Véél te laat geleverd, niet comform beloofde levertijd. Zéér zeer moeilijk te bereiken. Brutaal over de mail. Verkeerde bestelling ontvangen. 7 jaloezien besteld, 1 ipv op de raam/in de raam ontvangen. Contacteren via website is onmogelijk, omdat je je order nr moet selecteren, maar er staan alleen een paar ordernummers van 2023 ertussen?? Zeer wazige site en wazig bedrijf. Ben benieuwd of ik de verkeerde levering kan retourneren en mijn geld terug krijg...
Komen hun afspraken niet na. Daarbij verschrikkelijke lange levertijden van maanden en maanden!!
Houten jaloezie besteld ,je krijgt netjes een opdrachtbevestiging zodra je betaald hebt maar de toegezegde leverdata komen ze niet na Max 14 werkdagen ,mailen via het contact formulier lukt niet omdat de captcha niet werkt telefonisch niet bereikbaar .nu maar hopen dat ooit nog je jaloezie komt denk het niet .de officiële eigenaar zit in Australië ? Lekker in de zon van jouw centen …..
Betel dus nooit waar je niet achteraf kunt betalen met Klarna of Riverty .
Bestelling 22 januari gedaan en betaald. Levertijd binnen 2 wk. Niets binnen. Telefonisch niet te bereiken en emails onbeantwoord !
Ben zo klaar met zulke bedrijven. Goedkoop is duurkoop
Na wat moeilijkheden i.v.m. de gegevens van de bestelling is alles zeer goed in orde gekomen! Waarvoor dank.
Op 20 oktober een gordijn besteld waar 10-14 dagen levertijd voor stond. Uiteindelijk na veel mailen op 19 februari binnen gekregen. Gordijn is verder prima alleen vind ik dat de communicatie richting klant veel beter kan. Werd mij steeds een leverdatum beloofd die keer op keer niet gehaald werd en moest hier zelf dan weer achteraan mailen. Begreep dat er problemen met de toeleverancier waren maar zorg dan in ieder geval pro actief de klant gaat benaderen.Was al bang dat bedrijf failliet zou gaan en ik kon fluiten naar mijn bijna 900 euro. Gelukkig is het goed gekomen. Hoop dat jullie hier wat mee kunnen. Ik zal in ieder geval niet snel weer een bestelling plaatsen terwijl product er echt prima uitziet. Jammer!
Na twee maanden wachten uiteindelijk mijn vouwgordijnen ontvangen maar de kleur kwam totaal niet overeen met die op de website. Beige besteld, grijs/bruin gekregen en dan begint de ellende pas echt. Telefonisch is de jaloezieënfabriek niet bereikbaar, mails worden pas dagen later beantwoord en niets is hun schuld.
Ik heb aan deze bestelling een rot gevoel overgehouden.
Maand geleden bestelling geplaatst en betaald. Er wordt gezegd binnen 21 dagen te kunnen leveren? Blijkbaar nu nog een maand voordat ik mijn jaloezieën zou krijgen. 2 maanden wachten dus… ALS ik iets ga ontvangen. Had beter elders kunnen bestellen. Nooit meer.
Beste mensen die bij jaloezienfabriek willen bestellen wees gewaarschuwd aub wacht al bijna 2 maanden op me houten jaloezieën en heb me bestelling voor een deel gehad als je vraagt waar de rest is krijg je gewoon te horen dat die nog niet klaar is terwijl je al 8 weken wacht wat een onprofessioneel bedrijf is dit zeg egt absurd nooit aan beginnen een gewaarschuwd mens telt voor 2 ik denk dat die goede revieuws door de bedeijf zelf word gegeven om de gemiddelde sterren op te krikken kan niks anders bedenken sorry nooit van me leven zou ik hier nog wat bestellen al is het gratis DUS WAAG HET NIET OM TE BESTELLEN BESPAAR JE DE ZIEKTE DIE ZE JOU GAAN GEVEN .
Bestelling gedaan in november 2025, vertraging op vertraging en uiteindelijk op hun suggestie de bestelling geannuleerd. Zou eind december restitutie van betaalde bedrag krijgen, niet gekregen. Is nu half februari en bedrijf is niet per mail bereikbaar en aan de telefoon word je afgescheept met smoezen en halve toezeggingen.
Kortom: OPLICHTERIJ!!!
Wat een amateurs…. Gelukkig heb ik hier niets besteld. Was al klaar met ze bij aanvraag van kleur staaltjes. Na meerdere mails, welke overigens zeer traag werden beantwoord en steeds gevraagd werd waar het om gaat, heb ik ze gebeld. Opnieuw besteld maar na 2 weken nog niets ontvangen. Na het lezen van de reviews klaar met deze amateurs.
EDIT; Eindelijk de jaloezieën gekregen na ruim 40 werkdagen. En ze zijn zoals eerdere bestellingen heel mooi. Communicatie verloopt langzaam maar was er wel. Tevreden met wat er nu hangt zeker voor de prijs maar de beloofde levertijd zou aangepast moeten worden. Ook zou pro actief klanten op de hoogte brengen beter zijn. Drie sterren omdat de houten zwarte jaloezieën prima zijn alleen de communicatie laat te wensen over.
In het verleden meerdere malen besteld en naar tevredenheid. Dus deze keer ook weer.
Houten jaloezieën (max 14 werkdagen) besteld op 07-01 met de belofte dat het op 18-02 bezorgd zou worden. Ik kreeg maar geen mail van de bezorger dus toch maar eens geïnformeerd via het contactformulier.
U voelt hem al, na een mail krijg ik nu de belofte 04-03. Dat zijn 40 werkdagen en ruim twee kalendermaanden!!!
Heel slecht....
Jaloezieen besteld met 7 a 14 dagen levertijd, nu 3 weken verder geen bericht, gemail 2x geen respons, gebeld 6x nemen niet op. Ingesproken 2x geen respons. Is dit bedrijf falliet?