Jaloezieën Fabriek Avis

1 241
TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

⭐⭐⭐⭐⭐ – Absoluut vakwerk! Mijn moeder zocht de perfecte balans voor haar slaapkamer: overdag veel lichtinval, maar 's nachts en 's ochtends een heerlijk donkere kamer. Omdat beide ramen een af... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos bedrijf, géén zaken mee doen. Kwaliteit is slecht, als je dat kenbaar maakt krijg je een vaag youtube filmpje en dat je het zelf maar moet oplossen, telefonisch onbereikbaar, e-mails worden... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

op 26/07/26 bestelling geplaatst en betaald. echter géén bevestiging ontvangen. op vrijdag 14/08/26 werd mijn produkt reeds geleverd , zeer goed verpakt , voldoet 100% qua kleur en afmetingen , z... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Begin maart een bestelling geplaatst en meerdere keren contact gehad ivm levering. Laatste keren werd er gezegd dat hij verstuurd zou worden, maandag weer een bericht dat het nog niet ontvangen is en... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de rideaux et stores
  2. Magasin de garnitures de portes et fenêtres

Écrit par l'entreprise

Jaloezieën Fabriek We zijn pas 19 jaar online maar nu al hangen onze producten in duizenden huizen in de Benelux. We zijn uitgegroeid tot veruit de grootste retailer in Nederland en België met een assortiment bestaande uit meer dan 4000 op maat gemaakte jaloezieen en gordijnen. U kunt van elk product een kleurstaal gratis aanvragen, mocht u vragen hebben en/of opmerkingen bereik ons dan via de contactpagina op onze website.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 24 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 241)

164 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Kromme jaloezieën

Ik heb houten jaloezieën besteld, op hun advies heb ik de duurdere uitvoering gekozen, na een half jaar beginnen de lamellen krom te trekken. Ik heb hierover contact gehad met een medewerker en er werd mij verzocht foto’s te sturen. Nadat ik herhaaldelijk foto’s had gestuurd werd er gezegd dat hun het niet konden zien.
Als ik de jaloezieën dicht doe komt er nog steeds licht doorheen.
Er wordt niet meegewerkt aan een oplossing

28 octobre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Bestelling en levering bijna goed

Bestelling en levering verliepgoed.
Echter 1 van de 5 bestelde jaloezie werd zonder de gevraagde profiel krans geleverd (inbouw afdeklat ipv opbouw afdeklat.
De service na verkoop loopt moeilijk.
Ik wacht op een antwoord na verschillende foto's te hebben verstuur.
De lengte van een profielkrans voor opbouw is immers iets bredere dan deze voor het inbouwen van jaloezieën in een nis en de opbouw heeft ook 2 afwerkstukjes aan de kant.
Deze zal volledig opnieuw moeten verstuurd worden.

23 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had zwarte pvc jaloezieen …

Ik had zwarte pvc jaloezieen besteld konden ze niet leveren of ik misschien houten jaloezieen wilde ik zei als het niks extra kost is dat prima dat was mijn fout dat had ik al niet moeten doen toen werd het geleverd houten jaloezieen 3 binnen in de nis en 2 buiten de nis die twee buiten de nis zit geen afdekplaat dus ik neem contact op die moet ik extra bestellen? Hoezo vraag ik,als antwoord krijg dat pvc geen afdekplaat heeft ? En hout wel maar daar moet je extra voor betalen ik dacht hmmm het zou mij niks extra gaan kosten dus wel maar als ik wel pvc had gekregen zat ik dus zonder afdekkap want die hebben ze niet dus zit je gewoon aan een open zijkant te kijken wie wil dat nou ik vind het oplichters ik zou er nooit meer iets kopen vind het super slechte service en ook totaal niet klant vriendelijk

19 novembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

De prijzen zijn goed.

De prijzen zijn goed.
Er staat geen duidelijk uitleg hoe de haken werken en je ze moet monteren.
Maten waren ook niet helemaal goed we hebben er een stukje af moeten zagen.

23 novembre 2025

1 ster is nog teveel.

1 ster is nog teveel.
Geen correcte afhandeling van mijn klacht, ben al bijna een half jaar bezig, de koorden van het ophaalsysteem zijn te kort zodat de juiste hoogte niet bereikt wordt. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar en via mail gaat het erg stroef. Nu zijn we met een welles nietes spelletje bezig dat ze geen foto's van mij hebben ontvangen.

7 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Netjes alles gekregen volgens mijn bestelling

Netjes alles gekregen volgens mijn bestelling. De website is een beetje verouderd en de orderstatus is mede hierdoor lastig te volgen, maar met een beetje geduld werd de bestelling uiteindelijk netjes afgeleverd. Kwaliteit is ook prima in orde.

19 octobre 2025

1 ster is ruim te veel

1 ster is ruim te veel, dit bedrijf zou zichzelf maar vooral ons een plezier moeten doen en direct moeten stoppen.
Zelden zo iets meegemaakt, ik heb voor het eerst in leven mijn rechtsbijstand verzekering nodig gehad.

Enorme prutsers die niet alleen zeer onbehoorlijk communiceren en fouten aantoonbaar onjuist bij mij neer leggen maar, na weken een klacht tegenhouden door maar foto's te blijven vragen, ook nog eens bijna 2 maanden doen over na het opsturen van de jaloezie deze terug te sturen en daar dan ook nog geld voor eisen.

Heel veel spijt om hier wat gekocht te hebben en dan waarschuw ik in dit geval graag anderen.
Liever een paar euro meer betalen bij bijvoorbeeld Veneta.

Wegblijven, niks kopen hier.

1 octobre 2025

Jammer dat ik geen 0 kan geven

Jammer dat ik geen 0 kan geven. Op 21-7 een bestelling geplaatst van €1.200. Na meerdere emails met toezeggingen van levering tot op heden niets ontvangen. Aangifte bij politie gedaan van oplichting en melding bij ACM gemaakt. Te triest voor woorden dat banken hierin faciliteren!

1 octobre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Vlotte afbraak touwtjes

Vorig jaar jaloezieen besteld,
Bij het omhoogtrekken ,breken de touwtjes en gaat de boel scheef hangen.
Tevens sluiten de jaloezieen niet helemaal waardoor er nog binnen gekeken kan worden. Jammer want ik heb er voor moeten sparen in deze zware tijd.

30 septembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

De klantenservice is dramatisch maar prima levering

De klantenservice is dramatisch, slechte communicatie en uitleg maar we zijn zeer tevreden over de geleverde jaloezieën! Netjes en mooie kleur en goede kwaliteit! Daar gaat het om! Ik geef ze een 8 maar als ze de klantenservice en communicatie verbeteren dan komen ze hoger uit!

26 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Eerste bestelling,gaat gelijk mis?

Eerste bestelling,gaat gelijk mis?

Telefonisch niet bereikbaar,wat verplicht is?

Niet terugbellen?

Zie veel klachten online,het lijkt jullie niet te interesseren? .. jullie maken nog steeds dezelfde fouten?

Ik zie geen toegevoegde waarde?

Ik werk zelf ook in de handel,dit heb ik te proberen bij onze klanten

Als jullie zo doorgaan,dan hebben jullie geen lang voortbestaan

31 août 2025

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus