Julidansjewels Amsterdam is the best. Had een ongelukje met mijn piercing. De meiden hebben het professioneel en zover dat lukte pijnloos herstelt. (Ongelukje was mijn eigen schuld). Daarnaast is... Voir plus
Lisez les avis des autres
Zeer slechte klantenservice!!! Onvriendelijk, onprofessioneel. Dame aan telefoon ging letterlijk schreeuwen en gelijk proberen te halen. Achteraf was het gewoon lachwekkend, zo slecht en onprofessio... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heb piercing laten zetten zoveel mooie piercings waar je uit kan kiezen, piercer was zeer geduldig en behulpzaam Kussentje gekocht en spray voor de verzorging van mijn piercing. Mijn ander oorb... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 20 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Onwijs blij met mijn nieuwe helix…
Onwijs blij met mijn nieuwe helix piercing. Isa weet echt wat ze doet, geeft eerlijk en goed stylingadvies, stelt je meteen op je gemak, is supervriendelijk, en last but zeker not least: ze heeft echt engelengeduld! Ik zou iedereen aanraden om een gaatje te laten piercen of schieten door deze topper.
Fijne ervaring!!
Fijne ervaring!!! Alles wordt echt heel goed uitgelegd. En hele leuke mensen.
Zeer slechte klantenservice!!
Zeer slechte klantenservice!!! Onvriendelijk, onprofessioneel. Dame aan telefoon ging letterlijk schreeuwen en gelijk proberen te halen. Achteraf was het gewoon lachwekkend, zo slecht en onprofessioneel
Sieraad na 1x dragen al kapot.
Een bedrijf wat snel geld probeert te verdienen...

Réponse de Julidansjewels
een nieuwe piercing en wissel
Heb een nieuwe piercing laten zetten en mijn oude gewisseld hele mooie sieraden en vooral een hele leuke spontane vrouw die ook nog eens Lekker door werkt dus je zit niet met zweten de handjes in de stoel met 1 seconden zat de piercing er al in ik zou zeker terugkomen voor eventueel nieuwe piercing in de toekomst
Perfect!!!
Ik kom hier best wel vaak, meerdere sieraden gekocht en ook piercings laten verwisselen. Ik word altijd heel fijn geholpen en de sfeer is heel gezellig. Als iets niet kan qua piercings wordt dat ook eerlijk gezegd wat ik heel prettig vind! Ik ga altijd tevreden weer weg.
Ik ben vandaag heel erg goed geholpen…
Ik ben vandaag heel erg goed geholpen door Natasja! Ze gaf me heel goed advies over de oorbellen en de piercing die ze gezet heeft. Een top winkel ♥️
Mijn 2e gaatje geprikt door Natasja
Mijn 2e gaatje geprikt door Natasja, prachtige oorbellen gehaald en heel erg blij met de service. Heel erg tevreden❤️
Hele goede service gehad van Natasja
Hele goede service gehad van Natasja, heb een mooie armband gekocht van goeie de beste kwaliteit & ben er super blij mee bedankt!
Prachtige sieraden en super goed geholpen
Hele leuke collectie, goede kwaliteit en super lieve meiden! Echt goed geholpen :)
Heel fijn geholpen!
Julidansjewels Amsterdam is the best
Julidansjewels Amsterdam is the best.
Had een ongelukje met mijn piercing. De meiden hebben het professioneel en zover dat lukte pijnloos herstelt. (Ongelukje was mijn eigen schuld). Daarnaast is de winkel een walhalla van sierraden je krijgt alle tijd en ruimte om rond te kijken, iedereen krijgt evenveel aandacht.
Ik kan niet anders zeggen the best in town
Super geholpen zowel in de winkel als…
Super geholpen zowel in de winkel als het piercen!
Perfecte service
Perfecte service en heel blij met mijn piercing!
In beide winkels ben ik super geholpen! De meiden daar helpen je geduldig met het kiezen van de juiste sieraden en stylen ook je oor! Ook heb ik mijn twee helix piercings ook bij Juli Dans laten zetten en daar ben ik heel tevreden over. Ik kom zeker terug!
Julidans jewels is echt mijn…
Julidans jewels is echt mijn lievelingswinkel!! Altijd gezellig in de winkel en vriendelijke meiden die er werken! Er word altijd de tijd genomen om mijn piercing te vervangen en aandachtig naar gekeken. Ik kom hier bijna wekelijks🙈🙈
Echt geweldige ervaring
Echt geweldige ervaring! De eigenaar heeft mijn piercing gezet! Zo gezellig en een fijne ervaring! Ik ga zeker terug
Echt een van mijn favoriete…
Echt een van mijn favoriete sieradenwinkels! Het personeel van Juli Dans is altijd ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ik draag mijn sieraden echt dagelijks en doe ze eigenlijk bijna nooit af en ondanks dat blijven ze supermooi en van goede kwaliteit.
Zeer teleurgesteld in Juli Dans
Zeer teleurgesteld in Juli Dans. Zowel de kwaliteit als de klantenservice vallen enorm tegen. Er worden aannames gedaan en als consument sta je vervolgens met de rug tegen de muur. Het voelt alsof het vooral gaat om het eigen gelijk, in plaats van om de klant serieus te nemen en samen tot een passende oplossing te komen. Dit vind ik zeer onprofessioneel. Voor mij geen volgende aankoop meer.
20 augustus
Ik ga niet meer inhoudelijk in op de discussie. Hier zijn inmiddels al veel te veel onnodige mails over gestuurd, waarbij het er vooral op lijkt dat jullie gelijk willen krijgen in plaats van tot een klantvriendelijke oplossing te komen.
Wel wil ik één punt rechtzetten: het feit dat Klarna de betalingsgeschillen in jullie voordeel heeft afgesloten, betekent niet dat daarmee is vastgesteld dat Juli Dans inhoudelijk gelijk heeft. Klarna heeft aangegeven hierin geen inhoudelijke partij te zijn.
Gezien jullie nu de reparatie niet langer willen uitvoeren, wil ik mijn armband, waarvoor ik heb betaald, zo spoedig mogelijk retour ontvangen.
8 september
Nog steeds geen (kapotte) armband retour waarvoor gewoon netjes betaald is.

Réponse de Julidansjewels
Echt bizar slechte kwaliteit
Echt bizar slechte kwaliteit! Ik was in het begin zo enthousiast over deze armbanden want ze zien er (nieuw) erg mooi uit. Maar na 2 maanden begon de verkleuring al. Ik heb hun hierover een mail gestuurd en de oplossing was dat ik zelf kosten moest betalen om ze terug te sturen, zodat zij ze konden terug sturen naar de fabrikant. Geen idee wat er dan zou gebeuren? Geen idee hoelang dat zou duren? Geen idee of ik mijn armbanden überhaupt ooit nog terug zou krijgen? En daarnaast vind ik het dus ook belachelijk dat ik zelf hieraan moet betalen terwijl hún kwaliteit niet overeenkomt met wat ze beloven. Ik heb dit gelaten voor wat het is en weer 4 maanden later begon de verkleuring echt enorm toe te slaan. (Zie hierbij ook de foto’s op Google review) de sieraden verkleurden allemaal naar brons en donker grijs. Ze gaven zelfs helemaal groen af op mijn armen. Hierover heb ik natuurlijk weer een mail gestuurd maar ze konden niks voor mij beteken, echt belachelijk. Daarnaast is de communicatie ook zó slecht. Ze reageren minimaal 7 dagen niet en dan moet ik ze een reminder mail sturen? Ook legde ze de schuld op dat het kan liggen omdat ik nivea body Cream gebruik. Lijkt mij een enorm zwak argument want ik draag ook andere armbanden zoals die van MyJewellery en die zien er na 2 jaar dragen tot de dag van vandaag nogsteeds uit als nieuw! Ik koop hier in ieder geval echt nooit meer en ik zal het ook iedereen afraden. Wat ook jammer is, want het zijn wel leuke sieraden.
Mooiste oorbellen ooit!
Mooiste oorbellen ooit!! Ga nooit meer ergens anders heen. Dit is echt het einde en de hulp is ongekend vriendelijk. Echt heel veel liefde voor deze zaak ❤️