Ik zocht al langer naar mooie ledkaarsen, zonder het flikkerlichtje van de traditionele ledkaars. Op internet kwam ik de kaarsen van Juno tegen in de meest prachtige vormen. En ze branden ook nog... Voir plus
L'entreprise a répondu
Top super service, 1 item kwam gebroken binnen ik kreeg een nieuwe set opgestuurd en een extra cadeautje (1 ander setje kaarsen) SUPER!!! Prachtige kaarsen 2e aankoop en nog altijd blij!
L'entreprise a répondu
Top service! Mijn oplader van de waxinelichtjes haperde en ik wilde een nieuwe bestellen. Een e-mail gestuurd omdat ze volgens de website niet verkrijgbaar waren. Een snelle reactie ontvangen en ze wi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super service! Na ontvangst deed één van de Juno ledkaarsen het helaas niet. Direct contact opgenomen en ik kreeg binnen no-time een nette reactie én een oplossing. Alles is snel en vakkundig geregel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sfeer maakt je huis. Het zorgt voor een plek waar je écht wilt zijn. Waar het goed voelt en waar je kan ontspannen. Maar een mooi huis is pas écht mooi als er volop in geleefd wordt. Waar het soms druk is, soms stil maar altijd comfortabel en veilig. Onze ledkaarsen dragen bij aan dit gevoel. Stijlvol, veilig én gemaakt om lang mee te gaan. Een kleine toevoeging in huis met groot effect. Voor iedere dag, en juist voor de momenten waarop alles even samenvalt. Wij versterken het sfeervolle thuisgevoel door producten te maken die rust, comfort en stijl samenbrengen in het dagelijks leven.
Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Kwaliteit van de oplaadbare waxinelichtjes en bijbehorende oplader is slecht. Waxinelichtjes branden (timer) 2 dagen en daarna zijn ze leeg. Oplader doet het steeds niet. Daarom duurt het opladen langer dan gewenst. Jammer.... de kaarsen op gewone batterijen zijn wel top!

Réponse : JUNOfires
Mooie kaarsen enkel heel jammer dat de dinerkaarsen na 2 maanden al kapot zijn. We hebben ook nog 4 andere in eldiverse vormen, die doen het super. Enkel die 2 dinerkaarsen vind ik echt waardeloos

Réponse : JUNOfires
Prachtige kaarsen.. meerdere vormen binnen gekregen .super veilig ivb kinderen.. en uiteindelijk goedkoper dan gewone kaarsen..
Zeer tevreden!!
Hele mooie kaarsen en ook een superservice. Eind november diverse kaarsen besteld voor o.a kerstcadeau kwam ik er achter tijdens de kerst dat er 1 kaars niet oké was, na sturen van bericht en foto kreeg ik direct een vervangende kaars toegestuurd. Echt top.
Ik vind Junofires geweldig . Mooie kaarsen en vooral die met AB heeft mijn voorkeur . Zo gemakkelijk met de afstandbediening. Ook ben ik fan van de oplaadbare waxinelichtjes . Vind de kwaliteit ook prima van wat er word geleverd. Het leveren van de producten gaat ook super snel je bestelt en met 1 dag heb je het al in huis . Een aanrader Junofires.
Hele mooie kaarsen ik ben zelf wel van het echte maar dit is echt gewoon echt! Heel mooi en een zeer snelle levering had ma 23 u besteld en het was er de volgende dag al super goed!
Sanne ga zo door ik kom zeker terug bij jou!
We hebben een set van drie verschillende ledkaarsen met afstandsbediening bij Junofires besteld. Bij levering bleken er twee gelijke kaarsen in de doos te zitten. Na een snelle mailwisseling met een foto van onze kant, werd de ontbrekende kaars nagestuurd. Dank zij Esmee zitten we ruim voor kerst in gezellig en veilig licht. Dank voor de goede en snelle oplossing.
Ik ben nu ongeveer een jaar bekend met deze kaarsen. Onlangs nog toevoegingen gekocht voor bij mijn collectie. Ik vind ze zo fantastisch mooi én fijn! Maar ik had bij 1 type kaars al een aantal keer een defect/probleem ervaren. Een aantal keer zelf nieuw gekocht, maar bleef het probleem houden. Bij de klantenservice hebben ze me heel goed, snel en vriendelijk geholpen! Mijn kapotte kaarsen zijn vervangen. Ik ben blij! Dankjulliewel!
Bestelling was snel in huis, maar product valt toch tegen:
Batterijduur: 24-30 uur. Op timer is dat ongeveer 4-5 dagen.
Oplaadtijd: 1 uur
Ik haal met volle lading 1 uur 15 min. nog geen 2 avonden volle bak, gebruik de timer kom net aan 11 uur. jammer zal dit niet aanprijzen aan bekenden

Réponse : JUNOfires
Wat een ontzettend top bedrijf en producten! Ik heb er nu al zeker 4/5 bestellingen gedaan en telkens zo blij. De kaarsen geven echt mooier licht dan alle andere. En de nieuwe editie met afstandsbediening is echt fantastisch!
En dan de service; die is ook uitstekend. Ik heb 1x een fout product ontvangen, werd direct keurig opgelost.
Een aanrader! Bestellen maar.
Onwijs snelle verzending en de kaarsen zijn prachtig. Ik vind het alleen vrij wit licht, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De waxine lichtjes in een gekleurd glas was hier de oplossing. Afstandsbediening en timer is echt ideaal!
Na dom mailfoutje van mij, heeft Juno mijn probleem
perfect opgelost.
Uitstekende service!!!
Met de mooie kaarsen ben ik erg happy. Het aan-uit systeem werkt optimaal.
Onwijs mooie kaarsen, bijna niet van echt te onderscheiden.
En wat een onwijs goede service! 1 kaars van mijn bestelling had een beschadiging. Werd heel netjes en snel opgelost.
Kan iedereen aanraden om hier iets te bestellen!
Ik had al enige tijd in mijn hoofd dat ik kaarsen bij Junofires wilde bestellen. Na lang scrollen op de site (want ja, ze zijn allemaal mooi!) heb ik een mooie set uitgekozen, en ook gekozen voor op afstand bedienbaar. Ik heb ze nu een paar dagen in huis en ben er zo happy mee! Ze lijken net echt en geeft zóveel sfeer. Echt fantastisch en een mega aanrader!
Mijn bestelling op 19 november s'avonds laat besteld. Deze werd op 20 november ingepakt en vervolgens diezelfde dag nog verzonden. Op 21 november heb ik deze schitterende kaarsen dan ook netjes ontvangen. Echter zat er een verkeerde kleur kaars tussen en hier baalde ik natuurlijk van. Ik heb dit heel gemakkelijk kunnen aangeven als reactie op een eerdere e-mail van Junofires die ik had ontvangen na het plaatsen van mijn bestelling. Al heel snel kreeg ik een reactie van hun en een excuses. Vervolgens hebben ze het probleem netjes opgelost en is de juiste kleur onderweg.
Waarom dan toch 5 sterren? Omdat je aan alles merkt dat er heel veel inzet, passie & liefde in dit bedrijf wordt gestoken. Overal kunnen foutjes worden gemaakt, het gaat er om hoe dit uiteindelijk wordt opgelost. De info op de website en socials vind ik ook ontzettend netjes en duidelijk uitgewerkt/beschreven. En de producten zijn net zo mooi, kwalitatief en veilig in het echt, als dat er wordt beweerd op hun socials en in de webshop. Junofires mag echt trots zijn op wat ze hebben neergezet!
Super snelle levering en prachtige kaarsen. Helemaal top!!!
Prachtige kaarsen, super handig in gebruik, vooral heel prettig met een rondlopende dreumes, snel geleverd en goede service! De kaarsen zijn goed beschermd tijdens transport, helaas was een kaars beschadigd. Hierover een mail gestuurd, binnen een dag een reactie en een nieuwe kaars wordt opgestuurd. Top service!
Ik wilde de kaarsen terug sturen alleen maar mail contact, wordt niet of nauwelijks op gereageerd retour label nergens te vinden in mijn portal! Dus ja ik zit met kaarsen waarvan 1 een andere kleur heeft, terwijl ik echt voor dezelfde kleur had gekozen, nee niet tevreden en dan zit ik nog aan een betaling vast

Réponse : JUNOfires
En savoir plus sur les différents types d'avis.