Juwels by Jules Avis

4,8

Super god service. Jeg var ude i sidste øjeblik og skulle købe guldkæde til barnedåb. Julwels var noget billigere end konkurenterne. Jeg ringer og kommer i kontakt med Julie som vejleder, tjekker lag... Voir plus

Jeg købte et sølvarmbånd, og selvom kvaliteten ikke levede op til mine forventninger, var deres kundeservice helt i top. Jeg kontaktede dem, hvor de reagerede hurtigt og effektivt trods, at det va... Voir plus

Jeg har simpelthen fået verdens BEDSTE service fra Juwels! Jeg bestilte et vedhæng i fredags, får hurtigt efter besked om at det desværre var i restordre - men allerede i dag mandag har Juwels fremska... Voir plus

Har bestilt en guldkæde som kom 2 dage efter. Nemt og hurtigt og ganske fine priser. Det er dog umuligt at ringe til dem. Lægger en besked, de vender ikke tilbage. Havde lige et spørgsmål jeg gerne vi... Voir plus

1. Bijouterie
  2. Boutique d'accessoires de mode

Webshop der sælger smykker i guld og sølv fra populære mærker som Sif Jakobs, Enamel Copenhagen, Nuni Copenhagen, Carré Jewellery, Ro Copenhagen, IX Studios og mange andre.

4,8

Demande des avis aux clients

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Hurtig levering

Meget hurtig levering, flot indpakket og med en sød hilsen. Vil helt sikkert handle her igen.

13 mars 2021

Kære Jeanette! Tusind tak for din anmeldelse 🌸 Vi glæder os til næste gang ☺️

Super

Grundig og venlig kundeservice og meget hurtig forsendelse

11 février 2021

Réponse de Juwels by Jules

Mange tak for den fine anmeldelse! 🌸

Dejlig service

Dejlig service. Fik Varen hurtigt og var flot pakket ind👍🏽

11 février 2021

Réponse de Juwels by Jules

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Håber fruen blev glad for de fine øreringe 😊

Fantastisk kundebetjening og levering

Fantastisk kundebetjening og levering! Flotte og moderne smykker og det var svært at vælge. Dem jeg købte er jeg meget glad for!

3 février 2021

Réponse de Juwels by Jules

Kære Lene! Mange tak for den flotte anmeldelse - så dejligt at høre at du er glad for dine nye smykker 🌸🌸🌸

God oplevelse at handle hos Juwels

God oplevelse at handle hos Juwels. Super kundeservice hos Julie, der sørgede for at få et smykke hjem fra leverandøren og hurtigt levere det til stor glæde for en mærkedag i familien :)
Martin

2 février 2021

Réponse de Juwels by Jules

Vi var glade for at det det hele faldt i hak! Mange tak for den fine anmeldelse :-)

Fin service

Fin og hurtig service

29 janvier 2021

Réponse de Juwels by Jules

Tusind tak! Håber du bliver glad for dine nye smykker :-)

SUPER hurtig levering!

Det var den hurtigste levering jeg nogen sinde har oplevet! Den må være blevet sendt afsted inden for få timer efter ordren blev modtaget, for at kunne være fremme hos mig så kort tid efter! Det kalder jeg god service! Og så var der oven i købet veganske slik med :D

24 janvier 2021

Réponse de Juwels by Jules

Tak for de søde ord, det betyder meget for os at vores kunder er tilfredse :-D

Hurtigt svar og varerne kom inden for 2…

Hurtigt svar og varerne kom inden for 2 dage
De var så fint pakket ind
Med et lille kort og lidt slik
God stil.
Jeg købte 2 sæt øreringe til mig selv, og de er meget fine. Jeg er 100% tilfreds

14 janvier 2021

Réponse de Juwels by Jules

Dejligt at høre! Mange tak for den flotte anmeldelse :-)

Flot og brugbart hjemmeside

Flot og brugbart hjemmeside. Indpakning var meget smuk. Meget tilfreds!

13 janvier 2021

Réponse de Juwels by Jules

Dejligt! Mange tak for din anmeldelse :-)