Har handlat ett flertal produkter från Kamda! Deras hemsida är enkelt uppbyggd och det lätt att hitta vad man söker. Man får omedelbar återkoppling på sin beställning och överraskande snabb leverans!... Voir plus

Snabb leverans. Kunde betala med Klarna. Har inget alls att anmärka på angående själva köpet, men plånboken jag köpte var av väldigt dålig kvalité. Sedelklämman passade inte riktigt och när jag skulle... Voir plus

1. Magasin de matériel de photographie
  2. Magasin de photo

Informations provenant de diverses sources externes

Kamda | E-butiken med stort sortiment till Kameran. Snabba leveranser!

3,2

Moyen

TrustScore 3 sur 5

52 avis

Kass kvalité

Köpte sen selfiepinne på 3m. Den gick sönder så fort jag tog i den, mailade butiken och dom sa att jag skulle få en ny, det var över en månad sen. Köpte en dyrare variant från annat ställe istället. Lär inte beställa där i från igen!

20 mai 2025
Avis spontané

Jag beställde några mindre saker men…

Jag beställde några mindre saker men Postnord lyckades slarva bort försändelsen.Efter lite mailkonversation löste Kamdas (Phelt) kundservice detta på ett föredömligt sätt.Jag fick snabbt en ny leverans av rätt varor och hela tiden ett trevligt lösningsfokuserat bemötande.Precis så gör man när man sätter kunden i fokus och säkerställer att man får återkommande kunder.Tack !

19 mars 2025
Avis spontané

Ingen favorit från min sida

Utbudet finns kanske där, men jag ogillar hemsidan. Jag missförstod en varas beskrivning och det var svårt att på bilderna se exakt vad jag skulle få. Man kan inte heller enkelt avbeställa en order, systemet för att skicka tillbaka varor känns förlegat och omständligt.

15 janvier 2025
Avis spontané

Dålig produkt och dålig retur-rutin

Jag köpte ett kamerastativ som var undermåligt. För ett återköp vill Kamda ha 80kr i avgift så jag väljer att reklamera produkten såsom obrukbar. Efter två fruktlösa vändor till olika ombud med returfraktsedlar som inte fungerar står jag fortfarande med ett dåligt stativ som jag inte vill ha samt ligger ute med pengar. De svarar snabbt och tycks inte vara något bluff-företag, men de behöver snygga upp sina rutiner för returer och testa de produkter de säljer. Väntar nu på ett tredje försök till fungerande fraktsedel, och en tredje vända till ombudet.
Uppdatering: det slutade med att företaget postade en brukbar retursedel och jag har nu mina pengar åter. Slutsatsen förblir: företag som vill göra rätt men som behöver skärpa rutinerna. Och som sagt testa produkterna innan de säljer dem.

14 août 2024
Avis spontané

Riktigt snabbt svar från supporten

Beställde med DHL leverans en eftermiddag och det kom efter endast 2 dagar. Men det bästa var att jag skickade mail till supporten då jag inte riktigt förstod mig på hur jag skulle montera mitt objektiv till min kamera. Fick svar på min fråga inom 3minuter! Där blev jag riktigt imponerad!

24 juillet 2024

Snabba leveranser

Har beställt några gånger från företaget och blivit överraskad av hur snabba leveranser de har. Kolla noggrant att de har den vara du beställer på hyllan, detta då många 'e'-centrerade handlare ibland listar leverans från det datum de själva fått in produkten från leverantör, men ändå listar produkter som 'finns i lager' på webben. Då kan det diffa rätt rejält i förväntad leveranstid.

17 mars 2024

Jätte bra!

Jätte bra!
Bra priser, bra leverans!
Beställde måndags kväll 2024-01/29 kom fram 2024-01/31! Med leveransen som ingår (1-5 dagar DHL)

Rekommenderar!

29 janvier 2024
Avis spontané

Beställde en tubkikare som var så dålig…

Beställde en tubkikare som var så dålig så jag returnerade den efter att jag tillslut fått returadress från leverantören. När jag ett par månader senare ser att pengar har gått för kikaren kontaktade jag lev. som inte ser att jag returnerat godset, när jag bevisat det via kvitton vill de inte betala tillbaka det jag betalt utan det är mellan mig och Svea. Tummen ner för detta företag.

3 novembre 2023
Avis spontané

Kulleden från kamda jag köpte har…

Kulleden från kamda jag köpte har kommit bort! Dom dhl hittar den inte och dom på kamda var redigt otrevliga och var inte benägna att hjälpa mig. Dom sa att den var skickad i måndags och jag kan inte spåra den. Står bara att den förbereds.

Köpte kulleden den 30/7 och den gick iväg den 31/7.

Händer fortfarande ingenting!
Står att det skall ta 1-3 dagar. Men i dag 2 augusti händer ingenting alls!
Trevlig var han inte heller!

Nu är det inte alls kul längre för mig!

Nu vill jag bara ha pengarna tillbaka på en gång!

Så köp inget från kamda är ni snälla!

2 août 2023

FÅR VAD MAN BETALAR FÖR!

Köpte ett så kallad monopodstativ. Stativ brukar vara i aluminium men det här var i pressad plåt, samma princip som en konservburk. Företaget mörkar och talar inte om hur produkterna är konstruerade och vilken kvalité de har. "Får vad betalar man betalar för" så lyder ett gammalt ordspråk.
Aldrig mer detta postorderföretag.

19 mai 2023

Dåligt kundbemötande vid reklamation

Ville reklamera en defekt bakgrund,
men var tvungen gå via Svea som då kontaktar kamda att dom fryser fakturan.
Kamda kontaktar mig och erbjuder kompensation.
Vilket jag kan tänka mig och är då i tron att få den beställda varan samt en extra
Jag får till svar att dom ska skicka kompensationen var på jag skriver en fråga om att jag förmodar kompensationen är plåster på såren och att jag tolkar det som de inte vill ha tbx den defekta.
Inget svar kommer, där mot senare under dagen kommer en avisering att paket från kamda är sänd.
1 vecka senare kommer svaret att det ej är kompensation som skickas utan utbytes vara mot den defekta.
Jag har alltså inte fått vad jag beställt eller kreditering på beloppet.

24 mars 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.