Lisez les avis des autres
Glimrende frokost! Har tidligere haft en noget lunken madoplevelse på den hyggelige men trange frokostrestaurant, men denne gang sad den lige i skabet. Stegt sild og syltet kogt sild fås næpp... Voir plus
Havde bestilt bord en måned forinden til 8 personer og ved ankomst blev vi henvist til den anden side af gaden i et tarveligt og småkoldt telt ved kajen. Tjernere virker ligeglade og udbrændte. Derfor... Voir plus
Spiste dernede den anden dag og det var en dejlig oplevelse. Alt på min tallerken virkede friskt og velsmagende. Snakkede med de søde tjenere omkring det og de fortalte at alt er hjemmelavet hos Kanal... Voir plus
Vi var 4 personer ude at spise en…
Vi var 4 personer ude at spise en platte til frokost i dag og det var virkelig godt og super god mad og god betjening :)
Det kan jeg godt anbefale :)
Fremragende tjener og super atmosfære, meeen
Det man tager med sig, når man har besøgt Kanal Cafeen ved Christiansborg, er minderne om en helt fantastisk tjener og den hyggekrog vi var blevet tildelt.
Tjener Malou var højdepunktet og maden, den var fra den tid, hvor man brugte salatblade, agurker og andet unødvendigt pynt til at skjule det der var under udsmykningen. Det er 20 år eller mere siden, at den slags var populært. Maden var absolut ikke noget at råbe hurra for. Der var MEGET, rigtig meget, men kvaliteten var på det jævne. Ikke bare en af de ting vi fik til julefrokosten, er værd at fremhæve.
Prøv at droppe ind hos en af jeres konkurrenter i hovedstaden, for eksempel Cafe Gammel Torv, så forstår I hvad jeg mener. Meget højere kvalitet til samme pris som hos jer.
Køkkenet er gået i stå i 1980´erne. Vi er altså nu i 2025.
Super hyggeligt og Super lækker mad virkelig god betjening alt i alt en utrolig god oplevelse kan virkelig anbefale kanalcafeen
Super hyggeligt Super lækker mad og rigtig god betjening alt i alt en rigtig god dejlig kan anbefales Claus klausen
Serveringen ude gør oplevelsen helt…
Serveringen ude gør oplevelsen helt perfekt. Maden og betjeningen er også helt i top, så Kanalcafeen kan derfor klart anbefales, hvis der ønskes en god oplevelse.
Fik bord i bagerste hjørne af tømmer…
Fik bord i bagerste hjørne af tømmer flåden. Her var snavset og fyldt med edderkop spind. Bad om et andet bord, men blev afvist.
Fik karrysild i glasskåle hvor karrylagen løb ud over glasset.
Fik røget ål med meget lidt ål, og masser af røræg, som skjulte den lille ål.
Vi kommer ikke igen.
En fantastisk middag indtages I dag i…
En fantastisk middag indtages I dag i kbh.
Dejlig mad og hygge og en fantastisk betjening af vores tjener Kim.
Tusind tak ses til nytår.
Glæden var stor da vi endelig igen…
Glæden var stor da vi endelig igen skulle indtage vores årlige julefrokost med den store menu. En tradition gennem mange år, dog ikke i 2023, som desværre blev aflyst.
Traditionen tro, eller måske heldigt, fik vi et bord inde bagerst til 5 personer. Der var plads til endnu et selskab på 5 personer.
En super god tjener tog venligt imod os, og det var nok højdepunktet tillige med det andet selskab som indfandt sig lidt senere.
Men men men hvor har I skåret ned på kvaliteten af maden.
Den store menu plejer at være tre fade. Et med fisk, et med varmt og så en skøn afslutning med et væld af lækre oste.
Det var så ikke lige tilfældet her. Normalt er jeg temmelig overbærende men en slutregning på næsten 6.000 kr. adstedkommer at man overvejer næste år. Det bliver nok ikke her.
Altså en vand til 2,95 kr. betaler vi over 30 kr. for. Vin, nok lige i overkantet. Snaps. Ja det er som det er.
Men maden var smagsforladt. I er faldet af på det og det er surt. Vi kunne se det andet bord fik noget fra menuen, og det så godt ud. Det plejer det også for os, når vi en alm. hverdag indfinder os hos jer til et stykke smørebrød.
Men jeres julemenu - den store - det kan I ikke være bekendt.
En forkølet ost på fadet med det varme. Altså ingen ostebord med gamle ole eller andet godt man kunne vælge i mellem.
Det er som alt andet åbenbart. Sætter prisen op og kvaliteten ned og mængden endnu mere.
Ikke engang jeres frikadeller var med mere.
Øv øv.
Det var nok sidste gang.
Dette er ment som konstruktiv kritik som I burde tage ad note.
Det plejer at være en fed oplevelse, men i år var det nedtur.
"LØVE-MAD"
Halløj, et par super lækre tatar madder som vi må have igen en anden gang. Tak for det og sød, kvik tjener. Ses
Tourist crap. Inedible.
Tourist crap. Inedible very low quality food. Extremely unfriendly staff, even by Denmark’s standards. They really made us feel very unwelcome.
Altid et fint sted at spise
Altid et fint sted at spise! Min allerhøjeste anbefaling; især til Hr. Møller! 👌😃
Mvh. Bo
Ok smørrebrød men rigtig dårlig…
Ok smørrebrød men rigtig dårlig betjening vi følte os mere i vejen end velkomne.
Det sted anbefaler jeg IKKE
Hoøv øvl,hold da op en grim oplevelse.
Hold da op en grim oplevelse.
Vi var 8 Pers der havde bestil bord og blev mast sammen i et lille koldt lokale.
Servitricen var meget uforskammet og havde tilsyneladende meget travlt.
Vi kommer ALDRIG igen.
Øv øv.
Super hyggeligt
Super hyggeligt - lækkert mad og fantastisk betjening af Ricky
Lækkert smørrebrød og super servering
Vi fik et bord langt inde i den meget historiske café. Bestilte desværre 2 stk med ribbensteg, der viste sig at være kæmpe stykker, fortrød at vi ikke valgte forskelligt. Det var meget lækkert, hjemmelavet tilbehør og perfekt stegt.
Tjeneren var meget sjov, underholdende og hurtig, selvom der var meget travlt. Vi kommer helt sikkert igen.
Elsebeth Klaris og Else M. Jensen
Laksen var fin men et stykke med fed ål uden smag til kr. 165,- føj !!!
Laksen var fin men et stykke med F
Det skal opleves🤗 Dejlige rammer ud til…
Det skal opleves🤗 Dejlige rammer ud til kanalen, god stemning, lækkert mad og super service, kan varmt anbefalets og vi kommer igen👍🥇
Lækkert smørrebrød
Lækkert smørrebrød, store positioner. Fantastisk udsigt. Personalet var let til smil og grin. Kan klart anbefales!
Fint sted
Fint sted
Indretning kunne være bedre
alt i alt fin oplevelse
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.