2,3

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,3

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit…

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit zeg. Gemaild over onduidelijkheid over kleurstalen en ik kreeg meteen een heel bot mailtje met een hele defensieve houding terug. En ze proberen je ook nog op te lichten met hun kleurstaaltjes. Vragen hier pakketkosten voor en sturen vervolgens een stukje karton per brievenbuspost toe.. Ik kom hier niet meer terug in ieder geval

22 janvier 2026

Verkeerd keukenblad gestuurd

De man heeft een keukenblad geleverd dat niet overeenkomt met wat we hebben besteld. Ik had duidelijk op de foto aangegeven wat we wilden, zodat we precies hetzelfde zouden krijgen. Helaas heeft hij iets totaal anders geleverd. Hij weigert ons geld terug te geven en wil ook het juiste keukenblad niet opsturen. We zijn opgelicht.

11 octobre 2025

Ik sluit mij aan bij eerdere reviews

Ik sluit mij aan bij eerdere reviews.
Na een mail met vragen over een nieuw keukenblad een botte basisschool/social media niveau email terug zonder antwoord te geven op mijn gestelde vragen, na confrontatie met bovengenoemde en nogmaals vragen om antwoorden op gestelde vragen een even slecht opgestelde email met de vraag om het rekeningnr. om het betaalde geld voor de stalen terug te storten.

Ga niet met deze botte mensen in zee want op zakelijk niveau communiceren komt niet voor in de vocabulaire van deze club! Ik ben blij dat ik geen blad besteld heb!

5 mai 2025

Ontzettend onbeschoft behandeld

Ontzettend onbeschoft behandeld. Je vraagt na waar de staaltjes blijven. Wordt er gezegd dat ze je meerdere malen hebben gemaild, nou zowel in me ongewenste als normale mailbox heb ik nooit wat ontvangen. Vervolgens krijg je te horen dat je maar eerst een keukenblad moet bestellen voordat ze je de staaltjes opsturen. Pardon? Meneer verhief continue zijn stem en liet je niet uitpraten. Heb hier meerdere malen wat van gezegd. Nadat ik aangeef dat ik niet eerst wat ga bestellen voordat ik staaltjes heb ontvangen krijg ik te horen: “dan niet, sodemieter op rot wijf”.
Echt te schandalig voor woorden, zo ga je niet met potentiële klanten om, überhaupt niet met mensen!

19 novembre 2024

Afgezien van de bestelling

Afgezien van de bestelling, blijkbaar was deze niet doorgekomen, via de telefoon ontzettend bot te woord gestaan..de andere reviews hierover kloppen dus..klantvriendelijkheid is een vreemd concept hier...

20 février 2023

Zeer onvriendelijk behandeld!

Zeer onvriendelijk behandeld!
Als ze met elke klant zo omgaan dan kunnen ze wel gaan sluiten.
Je vraagt om info je geeft aan wat je bij een ander te horen hebt gekregen en je wordt gewoon uitgekakt alsof je achterlijk bent.
Prima hoor, ik ga wel ergens anders heen.

3 août 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit