Rigtigt gode produkter og god service. Hjemmesiden er overskuelig og tydelig. Plus, at jeg altid har fået den fineste betjening og hjælp, når jeg har haft brug for hjælp, hvis jeg har været usikker... Voir plus
De ting jeg havde bestilt kom meget hurtigt. Da jeg ringede ang. at der manglede en del, fik jeg en super venlig og imødekommende betjening. Han undskyldte meget og sendte straks den manglende del, so... Voir plus
Bestilt søndag middag, afsendt mandag ved middagstid. Jeg havde bestilt 4 farver og en af dem havde de fået byttet om til en anden, men det gjorde ikke noget, leveringstid betød mere for mig :)
1 ⭐️ for hurtig levering. Men føj hvor lugtede pakken af røg. Tydeligt at det er en ryger som sælger produktet. Selv brugervejledningen lugtede af røg.. IKKE okay!!
- Espace Internet
- Galerie d'art
- Maison d'édition
- Magasin d'articles dentaires
- Magasin d'articles pour animaux
Écrit par l'entreprise
Kingo Agentur, som siden 2002 har drevet netbutikker i Danmark. Vi er blandt andet forhandler i Danmark for det tyske firma EMAG AG, som er specialister i ultralydsprodukter. Som uafhængig distributør arbejde jeg med det skandinaviske marked, hvor vi vil udbrede kendskaben til de fantastiske verdenspatenterede ultralydsprodukter til kæledyr. Derudover har Kingo Agentur eget forlag og forhandler også mobilitetsprodukter fra GranVital,
Hundstrupvej 63, 5762, Vester Skerninge, Danemark
- info@kingoagentur.dk
- kingoagentur.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Levering til tiden med signatur fra…
Levering til tiden med signatur fra forfatter
I øvrigt en fin bog med mange billed illustrationer 😊
Bestilte 24 FFP2-masker til brug for…
Bestilte 24 FFP2-masker til brug for udlandsrejse og de blev sendt straks og leveret ganske kort tid efter - super!
Hurtig levering og nem betaling
Alt gik hurtigt og præcist!
Hurtig levering
Super god service og hurtig levering
tak for hurtig levering af varerne
Hurtig levering uden problemer
Ingen problemer
Let bestilling og hurtig levering.
Let bestilling og hurtig levering.
Fedt at finde den ønskede vare hos jer, på et tidspunkt hvor den var udsolgt alle andre steder.
Super tilfreds hurtig levering 👍
Perfekt og super hurtig levering
Hurtig levering og fin information fra…
Hurtig levering og fin information fra bestilling til levering.
Kan klart anbefales.
Fint hurtig levering
Det bestilte blev leveret hurtigt
Det bestilte blev leveret hurtigt. Kan derfor uden tøven give fem stjerner.
Tak for god vejledning
Tak for god vejledning og altid fleksibel tilpasning af ordren. Vi handler gerne igen.
Alt virkede til perfektion