Usally very good
Klock ren Alltid godservice hjälpsam o kunnig Rekommenderas sen kan vi inte göra så mycket Tullar Friden mer kärlek till all
Lätt Sveriges bästa o mest kunniga butik på området. Snabba o serviceinriktade. Tyvärr får jag väl säga, då det gjort att jag köpt alldeles för mycket. Inte blev det bättre när mitt tjat om att ta in... Voir plus
Återkommande kund sedan flera år. Suverän firma! Extremt trevlig, exceptionell service och snabb leverans. Har flertalet gånger löst specialbeställningar åt mig. Jag har absolut INGENTING negativ... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Knivar av alla sorter, Jaktknivar, Fällknivar, Bowieknivar, Slaktknivar, Kastknivar, Överlevnadsknivar, Fickknivar, Paracord, Svärd, Yxor. Alltid Fri Frakt!
Skedlovägen 40, 862 96, Njurunda, Suède
- knivbutik.se
Aucun historique récent de demande d’avis
Har bara positivt att säga.
Köpt nånstans mellan 40-50 knivar och har aldrig haft några som helst problem med Knivbutik.se

Réponse de Knivbutik.se
Bra service efter en del strul från…
Bra service efter en del strul från tillverkaren. Produkten fick jag utbytt utan några konstigheter från knivbutik.
Tack!

Mycket bra! +++
Tycker att de är mycket bra på Knivbutik, det får jag ändå lov att säga!

Bra butik
Bra och lättnavigerad hemsida med vettigt utbud av kvalitetsknivar. Paketet skickades snabbt och var väl emballerat.
Rekommenderas.

Réponse de Knivbutik.se
Tack vare butiken och supporttjänsten
Tack vare butiken och supporttjänsten. Trots att leveransen i Sverige tog 17 dagar så löste sig allt till slut. Postnord förlorade det första paketet, men butiken skickade det andra paketet. Det var julafton och det tog för lång tid. Men jag fick ändå varorna. Tack.
Super service👍 kommer til og handle her…
Super service👍 kommer til og handle her flere ganger
Bra!
Snabb och bra leverans. Schysst att dem erbjuder gratis frakt även för ordrar under 100kr.
Alltid lika proffsiga
Alltid lika proffsiga! Denna gång fick jag mycket snabb hjälp av Elin att ändra på en order jag strulat till och redan betalat...suverän service och fina varor!
Min favorit kniv butik på nätet.
Utmärkt bra tjänst och snabb leverans.
Om de ökar sortimentet till diamant sprayar då blir jag helnöjd.
Extremt snabb leverans
Extremt snabb leverans. Hjälpsam och kunnig personal och proffsig kundservice. Utan tvekan toppbetyg, bäst i landet på det dom sysslar med, (knivar).
Bästa kniv-kranen
Väldigt trevligt utbud på fällknivar. Otroligt snabba leveranser. Mycket bra hemsida, uppskattar att längden på fällknivar står tydligt.
Pålitliga!
Fantastisk kundservice och snabba…
Fantastisk kundservice och snabba leveranser.
De hade ett bra utbud och grym…
De hade ett bra utbud och grym kundtjänst!
Möjligt en bästa knivbutiken på nätet
Super snabb affär varje gång och kundtjänsten är en av de bästa jag har någonsin haft. Svarar alltid snabbt samt email eller facebook gruppen.
Utmärkt butik 10/10 poäng!
Butiken har bra produkter som alltid kommer bra packat och skickas snabbt. Kundtjänsten är mycket trevlig och svarar snabbt och ger bra hjälp. Har många ordrar under bältet och mer lär det bli.
Usally very good
Underbar butik!
Underbar butik med bra service och snabb leverans! Jag tycker att den är bäst i Sverige för priserna på knivar.