Updated my original review as I got a refund after posting it. Still, I should have been helped earlier and without such measures. Original review: "I ordered a replacement part for my bialetti french... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik was op zoek naar een passende O-ring voor mijn espresso machine. Op andere webshop was de prijs aanzienlijk hoger dan op de Koffie Koning. In de eerste instantie dacht ik door de afwezigheid van e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik had een formaat brievenbuspakketje (echt klein en plat) dat tóch met de DPD bezorgdienst aan de deur kwam, inclusief aanbellen. Dus niks brievenbus. Ik was al niet blij met de verzendkosten, maar d... Voir plus
Product zoals omschreven. Verzending ging erg traag. Pakketje had prima door de brieven bus gekund. Veel betalen voor pakket bezorging. Pakketje beschadigt en 1,5 week later pas kunnen ophalen op een... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
KoffieKoning is een groothandel in espressomachines, benodigheden en importeert koffie uit met name Italie. We zijn actief sinds 2003. Wij zijn officieel merkdealer, verdeler of importeur van ALLES wat we verkopen.
Coordonnées de contact
Stationslaan 130, 3841DC, Harderwijk, Pays-Bas
- 0341722046
- info@koffiekoning.nl
- koffiekoning.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vlotte levering!
Dit bedrijf heeft werkelijk alles…
Dit bedrijf heeft werkelijk alles betreft koffie en rekent schappelijke prijzen. Of het nou om koffie gaat, machines of losse onderdelen. Alles. Verder snel verzonden. Geen poespas. Echt tof!
Alles prima geregeld
Alles prima geregeld. Snel geleverd, compleet en netjes. Aflevertermijn van een uur is heel fijn! Het was ook mooi binnen die tijd geleverd.
Klantenservice is supersnel
Bestelling ontvangen waarbij de verpakking van een deel van van de bestelling beschadigd was.
Hierover gecommuniceerd met de klantenservice van koffiekoning.nl die supersnel en adequaat reageerden.
Verzending duurde even.
Verzending duurde even.. geen bericht van klantenservice. Verder prima aangekomen en verpakt.
Onderdeel snel gevonden op de website…
Onderdeel snel gevonden op de website en heel snel geleverd. Apparaat werkt weer als een tierelier.
Ik heb nog niets ontvangen
snelle en goede service
snel geleverd onderdeel en nette correspondentie om mij op de hoogte te houden.
Zeer goede originele kwaliteit. Ga zo door!
Oplichters!
Onderdeel voor koffiemachine besteld en betaald. Vervolgens niets meer gehoord. Op mails en berichten via website wordt niet gereageerd. Oplichters!!!

Réponse de Koffiekoning
Besteld en zeer snel geleverd zoals…
Besteld en zeer snel geleverd zoals afgesproken, een goed bedrijf die nakomt wat hij/zij zegt en ze hebben ook heerlijke koffiebonen echt een aanrader !!!
Krijg ook geen telefonisch contact of…
Krijg ook geen telefonisch contact of antwoord op mijn email
Ze hebben heerlijke koffie.
Aangekocht schort na 2 weken geleverd
Update 27 juni: geen enkele reactie op e-mail, zijn telefonisch niet bereikbaar en geen reactie op deze review. Ik denk dat het een oplichters site is.
Aangekocht schort na 2 weken geleverd, geretourneerd onder wet retourrecht want was te laat als cadeau. Nooit meer wat gehoord, geen geld terug en geen ontvangstbevestiging. T&T van DPD geeft aan dat ze het hebben ontvangen en dit is nu twee weken geleden. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar, reageren niet op mijn e-mail en ik vraag me af of dit wel goed komt.