Jeg har kun positive ting at sige om Kong Walther, de er simpelthen så venlige og imødekommende udover det, er deres produkter bare helt gennemført gode. Har både barnevognshandsker og barnevognspose,... Voir plus

Jeg bestilte et sweatsæt den 22/10, modtog først 7/11, forklaringen var at ordren ikke gik ordentligt ind i systemet. Sendte det retur og her den 30/12 har jeg stadig ikke fået pengene retur og svar p... Voir plus

Kæmpe tak til Tine og Kong Walther for den fantastiske service. Den skal man lede langt for at finde. Efter vi mistede den ene vante, gik Tine i gemmerne og fandt ikke bare en ny vante til os, men sen... Voir plus

Meget fin kundeservice, vi fik leveret Et par lækkere barnevognsvanter, Som min datter skulle have i gave. Desværre var den ene vante defekt i lynlåsen, efter lidt skriveri frem og tilbage, får j... Voir plus

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

122 avis

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Bestilte en pakke for 6 dage siden har…

Bestilte en pakke for 6 dage siden har ikke modtaget eller hørt noget endnu… .

13 décembre 2024

Hej Peter,
din pakke bliver leveret i dag. Vi oplever travlhed her i julen, og vi gør det bedste vi kan:)
Udover det kan jeg se i systemet, at mit lager pakkede din bestilling fredag kl. 14.33, hvor vi her går ind i weekenden.
Det vil sige at du tæller lørdag og søndag med, hvor mit lager desværre ikke pakker, men holder velfortjent weekenden.
Glædelig jul. Mvh KONG.WALTHER

Levering på 3 dage og virkelig bløde

Levering på 3 dage og virkelig bløde, varme handsker. Sweatshirt og shorts er vildt lækrere materiale og blødt, tøjet er true to size, jeg er en S og har sættet i en str M, hvilket passer perfekt, til et lidt oversize look! Nettet er holdbart og perfekt til at handle med!

23 octobre 2024

Ingen refundering og intet svar

Jeg købte et par sweatpants og en sweatshirt fra deres Mom Club & Society kollektion, som jeg gav min kæreste i gave d. 3. Juli 2024. D. 8. Juli 2024 returnerede vi ordren, idet min kæreste fik samme gave fra andre. Jeg har endnu ikke modtaget min refundering trods flere mails uden svar. Der er ingen der besvarer deres telefon, så det virker umugeligt at komme i kontakt med dem. Dårlig service og jeg begynder at tvivle på, at jeg får mine penge tilbage.

26 juillet 2024

Hej Kristoffer,

Jeg beklager den længere behandlingstid end normalt. Grundet sommerferie, både hos os og hos vores lager, har behandlingen af din retur taget en smule længere end normalt.

Vi modtog returforsendelsen på vores lager d. 10/7, og har i dag refunderet pengene til din konto.

Top tilfreds oplevelse

Hurtig levering! Lækker kvalitet!
Har netop bestilt og hurtig modtaget sweatshirt/pants, hvid top, strømper og shorts. Er mere end 100% tilfreds med oplevelsen af mit køb hos Kong Walther.
Kommer helt sikkert til at handle hos dem igen.

1 juillet 2024

God service.

God service.

Købte nogle trøjer, der skulle byttes til en større størrelse.

Det fungerede super og uden problemer!

Tøjet er lækker kvalitet 😊

15 mai 2024

Jeg købte handsker til mit barnebarns…

Jeg købte handsker til mit barnebarns barnevogn i julegave 2023.
Desværre havde de allerede fået nogle, så min søn aftalte med firmaet, at pengene ville blive tilbagebetalt ved returnering.
D. 7. januar blev handskerne/lufferne sendt retur.
Trods gentagne henvendelser, er beløbet STADIG ikke blevet overført.

7 janvier 2024

Hej Solveig,

Tak for din henvendelse. Jeg har ikke kunne finde nogen mailkorrespondence angående din ordre.

Du må meget gerne kontakte mig på info@kongwalther.com, så løser vi din refundering med det samme.

God søndag.

Mvh
Tine Land
KONG.WALTHER

Vil ikke anbefale

Jeg vil ikke anbefale handskerne da de grundet lynlåsen laver ridser i styret på barnevognen. Handsken er dog pæn og varm :)

1 février 2024