Ingen skoler burde vælge Kontrafej! Vi har selv skulle kontakte firmaet for at kunne få lov til at købe klassefotoet. Fotoet har kostet 129 + 15 kr i fragt hen til skolen! Det var ikke muligt for os a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kommer ikke til at bestille nogle af de billeder der er blevet taget. Uduelige billeder flere af dem hvor halvdelen af hovedet fx er væk. Ved min datters gruppebillede var der ingen af børnene s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wauw. Jeg må bare sige at vi har fået taget de flotteste skolefotos af mine 2 piger. Vi har de sidste par år været lidt uheldige med dem, men denne omgang var det faktisk bare mega svært at vælge mell... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig dårlig oplevelse! Først var det utrolig svært at komme i kontakt med Kontrafej, da jeg havde spørgsmål til min bestilling, da jeg på hjemmesiden ikke kunne bestille det, som jeg gerne v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kontrafej fanger vigtige øjeblikke fra barnets skoleliv - år for år. Med æstetisk sans og øje for detaljen dokumenterer vi barnets udvikling. Vi fortæller historien i ærlige, naturlige billeder, der med tiden bliver til uundværlige minder. Minder, der er værd at gemme på og værne om.
Industrivej 21, 4000, Roskilde, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Flotte fotos, men alt for dyre og personfotos kun i digital version. Ønsker man print skal man selv printe eller bestille = betale igen hos en anden udbyder.
Fine billeder af børnene. Hjemmesiden er dog virkelig svær at navigere rundt i i forhold til at ændre i sin kurv.
Nem betaling.
Kvalitetsbilleder, hvor fotografen har fanget "glimtet i øjet". Vi synes især godt om det faktum, at billederne er meget naturlige og knapt så opstillede som traditionelle skolefotos. God service.

Réponse de Kontrafej
Flotte billeder og dejligt man kan mikse billederne.

Réponse de Kontrafej
Billederne som Kontrafej tager er rigtigt fine - og det er nemt og overskueligt at bestille på hjemmesiden. Eneste udfordring er ikke at bruge alt for mange penge - det er jo ens yndige barn, der er motivet :-)

Réponse de Kontrafej
Dyrt og svært at gennemskue hvad man køber hvis man bestiller på forhånd.
Der er mange billeder at vælge imellem hvilket er fint.
Fik de mest fantastiske billeder nogensinde!!!
Og det var slet ikke meningen, at vi ville have købt dem, men det blev vi nødt til.
Efterfølgende har alle der har set billederne, spurgt hvor de er taget og af hvem.
De er super skarpe og professionelle!
Jeg er så imponeret, de varmeste og mange anbefalinger herfra!

Réponse de Kontrafej
Jeg er yderst tilfreds med billederne der er taget af min datter de to gange Kontrafej har taget billeder. God kvalitet.

Réponse de Kontrafej
Kontrafej tager altid mange forskellige billeder af børnene og det er dejligt der er så mange at vælge imellem, selvom alle billeder altid bliver gode! Det kan være svært at begrænse sig til kun at vælge ét :-)
Priserne er helt fair.
Fin lyssætning. Billederne ligner mit barn, men savner at se det smil, som familie og venner kender.
Flotte billeder, nem bestilling, super service og hurtig levering
Dårlige billeder.
Hverken klassefoto eller portrætter er blevet gode. Til trods for, at der er taget portræt fotos i forskellige positioner er det ikke lykkedes at fange et eneste som sidder lige i skabet. Klassefotoet er heller ikke et af de heldigste.
Vi har i den grad fortrudt vores køb.
Man føler sig også bundefanget, da man kun kan købe for minimum 300kr eller KUN klassefoto.
Jeg håber det er nogle andre der får udbuddet på skolen til næste år.
Jeg synes ikke billederne fik det bedste udtryk frem i mine børn. Min datter ligner slet ikke sig selv 😃
Klassebillederne er svage i lyset.
Sammenlignet med klassebilledet sidste år der var taget udenfor, var større og børnene tættere på.
Og så er det dyrt. Næsten 300 kr. for et klassebillede og 2 portrætter i hver sin størrelse. Det løber op når man har flere børn.

Réponse de Kontrafej
Positiv oplevelse . Dejligt man selv kan vælge hvor mange billeder og ikke SKAL KØBE EN PAKKE.

Réponse de Kontrafej
Fantastisk oplevelse igen i år med skole fotograferingen. Hvis der er noget som helst så svare i utrolig hurtigt tilbage, og samtidig er det vare suveræn service i yder. Priserne kan alle være med på, og er man i tvivl, så står i klar til at hjælpe med det mindste. Jeg har førhen været skeptisk med børnenes skole fotografer, men hold nu op hvor er i dygtige til at fange de små og vigtige øjeblikke :)

Réponse de Kontrafej
Smart og tryg bestilling online - og virkelig flotte billeder, hvor man ligefrem er i tvivl om hvilke billeder man skal vælge fordi mange er gode.