Kontrafej Avis

TrustScore 2 sur 5

1,9

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen skoler burde vælge Kontrafej! Vi har selv skulle kontakte firmaet for at kunne få lov til at købe klassefotoet. Fotoet har kostet 129 + 15 kr i fragt hen til skolen! Det var ikke muligt for os a... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg kommer ikke til at bestille nogle af de billeder der er blevet taget. Uduelige billeder flere af dem hvor halvdelen af hovedet fx er væk. Ved min datters gruppebillede var der ingen af børnene s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wauw. Jeg må bare sige at vi har fået taget de flotteste skolefotos af mine 2 piger. Vi har de sidste par år været lidt uheldige med dem, men denne omgang var det faktisk bare mega svært at vælge mell... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig dårlig oplevelse! Først var det utrolig svært at komme i kontakt med Kontrafej, da jeg havde spørgsmål til min bestilling, da jeg på hjemmesiden ikke kunne bestille det, som jeg gerne v... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Photographe
  2. Studio de photographie (portraits)

Écrit par l'entreprise

Kontrafej fanger vigtige øjeblikke fra barnets skoleliv - år for år. Med æstetisk sans og øje for detaljen dokumenterer vi barnets udvikling. Vi fortæller historien i ærlige, naturlige billeder, der med tiden bliver til uundværlige minder. Minder, der er værd at gemme på og værne om.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Vores samlede oplevelse var lidt øv

Vores samlede oplevelse var noget træls.
Synes det er irriterende, at man ikke selv kan vælge fotopakker og sammensætte de antal og størrelser fotos man vil have, men enten kun kan vælge lille fotopakke med meget få billeder eller en fotopakke udelukkende med digitale fotos som man så selv skal hen og bestille prints af bagefter.
Der var utrolig dårlig koordinering af søskendefotografering, hvilket glippede fuldstændig for vores børn.
Og de digitale billeder lå først ret sent (mange dage) i onlinemappen efter at der var udsendt besked om at billederne nu var klar.
Alle disse ting trækker bedømmelsen ned på to stjerner, men da fotos trods alt var gode, lander vi på en samlet 3’er.
Vi håber dog på, at skolen går tilbage til den tidligere leverandør, som efter vores mening leverede et super produkt.

14 octobre 2021

Premium brand af skolefotos

Kontrafej tager billeder på mine drenges skole (1. og 4. Klasse). Billederne er i høj kvalitet, bliver leveret i en premium kasse fremfor den klassiske papirskonvolut. Og så er billederne lidt ‘friskere’ end de gamle skolefotos.

25 septembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Havde modtaget for mange billeder

Havde modtaget for mange billeder, pga jeg havde lavet en bestilling om, ved en fejl blev disse også sendt til mig, blev ringet op af Maria, som gav mig den bedste service efterfølgende.
Skønne billeder🙏🏼🌞
Go stil og kundeservice 👌🏼

16 septembre 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Fine små billeder til en meget høj…

Fine små billeder til en meget høj pris. Løsninger bør ikke anvendes til skoler, da prisen er for høj til at alle kan være med. Klassebilledet er halv størrelse at det billede de andre på markedet leverer.

9 septembre 2021

Simpelthen en totalt dårlig oplevelse

Simpelthen en totalt dårlig oplevelse
2 år i træk har kontrafej leveret skolefoto på min datters skole ... i pakken får man1 klassefoto samt 2 valgfrie billeder og intet mere der er ikke engang til at dele ud af til familien, hvis man vil dele ud skal man bestille flere billeder og der havde jeg allerede betalt 442 kr for 1 klasse billede og 2 valgfrie billeder samt 1 ekstra .... ydermere når du ringer til dem er det en lille dreng der svarer på telefonsvaren , i min optik vildt useriøst og ikke spor sødt ... man kan ikke engang logge ind for at se billederne igen når ordren er leveret er siden lukket og man kan ikke bestille flere billeder før de lukker op for det igen
heldigvis er det sidste år vi skal have skole fot fra dette dårlige sted ... jeg har tænkt mig at informere skolen om jeres dårlige service

8 septembre 2021

Super flotte billeder

Super flotte billeder der tages! De skolebilleder Kontrafej har taget af vores børn er så meget bedre end jeg har set før! Levende og forskellige hver og en af billederne! Kan kun varmt anbefale dem!

3 septembre 2021

De er FAAAN’TAAASTISKE!!!

De er FAAAN’TAAASTISKE!!!
Med deres kunde håndtering burde de jo være fotografer for de royale👍🏻

Bedre service finder man ikke andre steder⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 septembre 2021

Fantastisk!

Aldrig har skolebilleder været så fantastiske! Jeg er helt vild med, at vores skole har skiftet til Kontrafej - de billeder jeg har fået af mine piger, kunne ligeså godt være taget i et fotostudie. Farvel til gamle klassiske dårlige skolebilleder - og velkommen til Kontrafej og deres fantastiske måde at få børnene til at lyse op på billeder.

2 septembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Skarpe og spændende opsat fotos af…

Skarpe og spændende opsat fotos af begge mine drenge.

18 août 2021

Kære Mette,
Tusinde tak for din feedback. Vi er glade for at du giver dig tid til at skrive her 😊

I Kontrafej har vi en mission om at levere et højkvalitetsprodukt, der ikke gemmes væk i skuffen, men hænges stolt op på væggen.

Derfor har vi fokuseret på at give mere tid til hvert barn, så vi kunne gøre vores bedste for at give den bedste oplevelse og dermed også de bedste billeder. Dejligt at høre, at vi er lykkedes med det.

De bedste hilsner
Julie fra Kontrafej ☀️

Aldrig igen!

Min oplevelse med Kontrafej er simpelthen så rodet og derfor alt for lang at beskrive her. Helt kort; modtog rykker nr 3 i min postkasse uden at have modtaget opkrævning eller rykker nr 1 og 2. De beklagede og sagde jeg skulle se bort fra rykkerne og jeg betalte med det samme. I dag er jeg kommet hjem til en opkrævning fra inkasso. Flot!

15 juin 2021

Kære Signe,

Tak for din feedback. Kontrafej er nye på markedet med en mission om at levere et højkvalitetsprodukt, der ikke gemmes væk i skuffen, men hænges stolt op på væggen. Derfor bliver vi meget kede af at høre det ikke er lykkes at komme i mål med processen for dig. Vi sender normalt rykker 1 og 2 på mail, for at spare miljøet. Den sidste og tredje modtager man med gammeldags post. Vi beklager meget hvis de første ikke er gået igennem på din mail.

Vil du ikke skrive en mail til hej@kontrafej.dk med emnet "trustpilot", så kan vi hjælpe med at få styr på det sidste.

De bedste sommerhilsner ☀️

Noté 4 sur 5 étoiles

Bedre og bedre

I skoleåret 2020 var der mange problemer med hjemmesiden og billederne havde lidt for meget kontrast. Det meste blev dog løst til 2021 og billederne var rigtigt gode, både teknisk (eksponering og efterbehandling) og når man ser hvor meget fotografen fik børnene til på den relativt korte tid vedkommende har. Man må virkelig være træt efter at have taget 8-10 unikke og flotte billeder af 800 elever!
Jeg kan se, at hjemmesiden fortsat opdateres rundt om i krogene, så jeg er spændt på hvordan 2022 går - og denne gang glæder jeg mig :-)

25 février 2021

Kære Simon,

De bedste hilsner
Julie fra Kontrafej ☀️

Noté 1 sur 5 étoiles

Billederne er for dyre og billederne er…

Billederne er for dyre og billederne er for dårlige. De beskriver sig selv som nye, men når man betaler for billederne, betaler man til dansk skolefoto. Som også leverede dårlige billeder.. Jeg håber skolen vælger et andet firma næste gang....

2 décembre 2020

gode billeder, men kontrastrige

Synes der er skruet meget op på kontrast og struktur slideren i deres photoshop, hvilket gør detaljerne meget tydelige. selve billederne er gode, personerne på portrætterne stråler og virker naturlige, men synes der kan skrues ned for kontrast og skarpheden.

26 novembre 2020

Sender forkerte billeder

Sender forkerte billeder, og svarer derefter ikke deres mail, så jeg kan ikke få fat i det rigtige billede.
Klassens forældre siger at billederne generelt ikke er så gode :-(

15 novembre 2020

Kundeservice

Tager gode billeder. Men elendig kundeservice, giver ikke besked om forlænget tid på de bestilte billeder. Kan ikke give ordentlig besked ved henvendelser. Hæver pengene før produkt er leveret.

28 octobre 2020

Kære Tine,

Tusind tak for din feedback på vores billeder. Vi er nye på markedet og har gjort vores ypperste for at levere et produkt i særklasse. Det er dejligt at høre, når det også lægges mærke til.

Hvor er det ærgeligt at du har haft den oplevelse med vores kundeservice 😔

Det er selvfølgelig overhovedet ikke den følelse, vi ønsker vores kunder skal sidde med.

Du er meget velkommen til at sende os en mail på hej@kontrafej.dk med dine kundeoplysninger, hvis vi skal tage et kig på hvad der mon er sket. Skriv gerne Trustpilot i emnefeltet.

De bedste efterårshilsner 🍁

Noté 2 sur 5 étoiles

Rod i bestillingssystemet / betaling og billedstørrelse

Pga af rod i deres system bad de os om at bestille billederne igen. Nu har de sendt os begge ordre og hævet pengene 2 gange! Klassebillederne er kun i halv størrelse af normale klassebilleder. Billedkvaliteten er ellers ok. Har klaget til Kontrafej men endnu ikke hørt nogt. Gætter på at klagebunken er høj.

21 octobre 2020

Kære Philip,

Det lyder godt nok irriterende.

Vi har fundet din henvendelse i kundeservice, og så prøver vi at finde ud af hvad der er sket.

Tak for din kommentar om vores billedkvalitet. Da vi er nye på markedet betyder det meget, at få den feedback også. Vi har jo valgt at levere et kvalitetsprodukt, hvor man i portrætstilen får noget helt andet end hvad der ellers findes på markedet.

Vi ved godt at ventetiden på svar kan være lang. Men vi glemmer ikke nogen. Mange af henvendelserne går på forklaringsspørgsmål omkring fx. manglen på tvangspakker. Det ser vi egentlig som en positiv ting. 🙂

Vi gør vores allerbedste for at svare alle, og beklager meget at det ikke er lykkes her.

De bedste efterårshilsner  🍁

Noté 3 sur 5 étoiles

Virkelig dårlig kunde service / godt billed

Virkelig dårlig kunde service skriver til dem på mail i god tid og for svar på mit spørgsmål omkring 3 dage efter tidsfrist for bestilling , men gode billeder når men endelig modtager dem.
Dog var der fremsendt et forkert billed.

28 septembre 2020

Kære Britt,

Tak for din feedback. Kontrafej er nye på markedet med en mission om at levere et højkvalitetsprodukt, der ikke gemmes væk i skuffen, men hænges stolt op på væggen. Derfor har vi fokuseret på at give mere tid til hvert barn, så vi kunne gøre vores bedste for at give den bedste oplevelse og dermed også de bedste billeder. Dejligt at høre, det er lykkes med et godt billede.

Det er ærgeligt du har haft den oplevelse med forsinket svar på dit spørgsmål. I Kontrafej åbner bestilingen igen, når leveringen til skolen er færdig, og så har du mulighed for at købe billederne hele året.

De bedste efterårshilsner 🍁

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus