De lampen zijn super snel bezorgd. Helaas was er tijdens het versturen één lamp kapot gegaan. Na contact met de klantenservice hebben ze meteen een nieuwe lamp opgestuurd. Super fijne en snelle servic... Voir plus
"Prachtige kroonluchters, echt een eyecatcher in mijn woonkamer! De lampen zien er heel chique en stijlvol uit. Wat ik ook erg waardeer, is de uitstekende klantenservice. Er misten een paar kristallen... Voir plus
Snelle levering, netjes inepakt. Wij gaan lampen over een maand installeren en hopen en dan lang van te genieten
Prima ervaring. Product was idd gewoon op voorraad zoals aangegeven op de site. Hij kwam helaas uit Frankrijk dus de zending liet iets langer op zich wachten. Eenmaal aangekomen heel erg tevreden me... Voir plus
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Het bestellen van de lampen verliep…
Het bestellen van de lampen verliep soepel. Ik kreeg regelmatig meldingen hoe de verzending er voor stond. De lampen zijn echt prachtig !

2 wandlampjes besteld
2 wandlampjes besteld. Van een doet de USB poort het niet. Na 2 keer mailen nog steeds geen reactie..

Réponse de KosiLamp
Het product voldoet naar onze…
Het product voldoet naar onze verwachtingen. Lamp was goed beschermd verpakt.

Réponse de KosiLamp
Mijn eerste ervaring met Kosilamp was prima!
Mijn eerste ervaring met Kosilamp was prima! Mooi en onderscheidend aanbod, duidelijke communicatie en snelle levering!

Prachtige lamp
Prachtige lamp, goed verpakt voor transport. De levering is ook perfect verlopen. Mooi op tijd en kon via de trace gegevens alle stappen volgen.
Goede kwaliteit
Snel en professioneel!
Amazing shop and customer service
I love kosilamp products and easy customer service. super fast delivery and amazing website with many options.
Goede website
Goede website. Heldere uitleg. Bezorging vlot met goede tracken informatie.
De lampen werden keurig op tijd…
De lampen werden keurig op tijd aangeleverd
We vonden alleen dat ze te weinig licht gaven en hebben ze retour gestuurd
Mijn leeslamp bij Kosilamp is een…
Mijn leeslamp bij Kosilamp is een uitstekende keuze: een mooie combinatie van stijl en functionaliteit. Het product werd snel geleverd en voldeed volledig aan de verwachtingen. Zeker een aanrader
Mooie lamp gekocht
Mooie lamp gekocht, snel geleverd en goede kwaliteit. Zo simpel kan het zijn.
Mooie lamp en snelle levering
Snelle levering. Mooie lamp en makkelijk te monteren!

Réponse de KosiLamp
Mooie lamp. Lamp was groter dan ik dacht maar erg…
Lamp was groter dan ik dacht maar erg mooi. Prachtige lichtval. Goede en snelle service.

Snelle levering
Snelle levering, product komt overeen met wat op de website staat.
Goede kwaliteit