De lampen zijn super snel bezorgd. Helaas was er tijdens het versturen één lamp kapot gegaan. Na contact met de klantenservice hebben ze meteen een nieuwe lamp opgestuurd. Super fijne en snelle servic... Voir plus
Lisez les avis des autres
"Prachtige kroonluchters, echt een eyecatcher in mijn woonkamer! De lampen zien er heel chique en stijlvol uit. Wat ik ook erg waardeer, is de uitstekende klantenservice. Er misten een paar kristallen... Voir plus
Snelle levering, netjes inepakt. Wij gaan lampen over een maand installeren en hopen en dan lang van te genieten
Prima ervaring. Product was idd gewoon op voorraad zoals aangegeven op de site. Hij kwam helaas uit Frankrijk dus de zending liet iets langer op zich wachten. Eenmaal aangekomen heel erg tevreden me... Voir plus
L'entreprise a répondu
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Top service
Artikelen zijn snel geleverd en zaten goed verpakt.
Bij één lamp was een mankement, deze werd snel opgelost, zonder problemen. Top!

Réponse de KosiLamp
Producten hebben wij goed ontvangen
Producten hebben wij goed ontvangen alleen verschillen de lampen een beetje. De een geeft warmer licht dan de ander

Wandlampen Olivia
3 ronde glazen wandlampen Olivia besteld en deze zijn snel en goed aangekomen.
Lampen zien er mooi uit. Heel blij mee.

Réponse de KosiLamp
UPDATE: kosteloos nieuw pakket toegestuurd en ontvangen nadat 1e bestelling niet afgeleverd was
3 stuks G4 ledlampjes besteld bij Kosilamp. Ondanks dit prima als brievenbuspost verstuurd had kunnen worden kozen zij ervoor om dit als pakket via DPD te versturen. Volgens DPD is het pakket afgeleverd, maar wij hebben nooit iets ontvangen. Probeer al dagen in contact te komen met Kosilamp, maar kan telefonisch, per mail, via Facebook of Insta niemand bereiken.
Zou alsnog graag mijn bestelling ontvangen namelijk...
UPDATE:
Inmiddels heeft het hoofdkantoor de communicatie overgenomen vanaf de Nederlandse vertegenwoordiger. Er is kosteloos een nieuw pakket verstuurd wat ik in goede order heb ontvangen.
Dank voor de opvolging en afwikkeling!
Ik heb hier 2 kroonluchters besteld
Ik heb hier 2 kroonluchters besteld. Deze waren niet zoals op de foto. Daarom heb ik deze lampen teruggestuurd. Volgens PostNL zouden de lampen gewoon zijn bezorgd, echter bij Kosilamp hadden ze niets ontvangen. Na wat heen en weer gemaild te hebben, heeft Kosilamp mij het geld teruggestort. Bij PostNL is een onderzoek gestart. Hopelijk komen de lampen snel weer boven water. Kosilamp heeft dit prima afgehandeld.

Réponse de KosiLamp
Prachtige lampen voor een mooie prijs
Prachtige lampen voor een mooie prijs. Helaas was er een glazen bol kapot gegaan tijdens het transport. Dit werd snel en goed opgelost door de klantenservice. Dank Alexandra voor de snelle en juiste oplossing.

Réponse de KosiLamp
Prachtige lampen! Vreselijk met ophangen zonder gebruiksaanwijzing
Wij hebben hier een hele mooie hanglamp gekocht. Helemaal blij ermee, maar wat een vreselijke worsteling om de lamp in elkaar te zetten en op te hangen.
Er wordt geen handleiding bijgeleverd en ook online is er niks te vinden.
Dat is echt een groot minpunt, want het kostte ons behoorlijk wat moeite. Nu die hangt zijn we er erg blij mee!

Réponse de KosiLamp
Doe geen zaken met dit bedrijf!
Onbetrouwbare partij indien geleverd product gebreken vertoont. Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar en laat niks van zich horen bij gebreken. Er wordt geen oplossing geboden. Waarschuwing: doe geen zaken met dit bedrijf

Réponse de KosiLamp
De klantenservice bestaat dus uit 1…
De klantenservice bestaat dus uit 1 dame Alexandra, ze blijft mij in elke e-mail " je" noemen en maakt rare opmerkingen zoals : denk aan je hart. Je bent gefrustreert en hebt opgekropte gevoelens. ALS de klantenservice besluit om te reageren gaan ze je persoonlijke beledigen en aanvallen. Ik kan helaas geen fotos bijvoegen bij deze review maar wel op hun facebook pagina. Ik vind dit een naar bedrijf en akelige klantenservice

Réponse de KosiLamp
Geen lampen ontvangen , geld weg en geen reactie
Geen lampen ontvangen
De lampen zijn geleverd toen ik op t werk was , heb ik bewijs van gestuurd. Ik weet niet wat er met mn pakket is gebeurd maar er is een handtekening gezet en dpd geeft aan dat mijn lampen zijn geleverd maar ik heb niks ontvangen? Aan wie zijn ze geleverd? Wie heeft namens mij een handtekening gezet? Ze negeren e-mails heb er inmiddels al 21 gestuurd. Ik heb 3 keer antwoord gekregen van ene alexandra en steeds hetzelfde antwoord : wij wachten op reactie van jou? Je moet een document ondertekenen.
Terwijl ik geen document heb ontvangen, inmiddels ben ik 8 emails verder en word ik nog steeds genegeerd. Telefonisch niet bereikbaar lekker makkelijk. E-mails negeren ze gewoon. Ik denk dat dit gewoon een witwas bedrijfje is want met klanten omgaan kunnen ze niet
.Klanten service is er niet eens. Heel jammer 270 euro weg. Volgende maand ga ik bevallen en zit ik in mn nieuwe woning zonder licht in mn woonkamer en 270 euro is gewoon weg krijg ik ook niet meer terug.
Als ik een nul kon geven had ik dat…
Als ik een nul kon geven had ik dat gedaan. Lamp besteld , helemaal beschadigd aangeleverd. Vervolgens geretourneerd en tot op heden nog steeds mijn geld niet terug en ze zijn nergens te bekennen. Gemaild, contactformulieren ingevuld en gebeld maar nul reactie. Belachelijk!
Ik kon niet echt reviews vinden maar ik…
Ik kon niet echt reviews vinden maar ik vond de lampen zo mooi dat ik toch maar besteld heb. Op hoop van zegen, maar binnen een paar dagen in huis en heel mooi. Ik had kroonluchters besteld en die moet je zelf grotendeels in elkaar zetten. Maar daar is de prijs ook naar.
Kosilamp.nl
Aangezien wij geen reviews konden vinden over deze webwinkel hebben wij eerst een kroonluchter besteld voor te kijken hoe de kwaliteit en service is geregeld. Vrijdag besteld dinsdag in huis aangezien het bedrijf in Frankrijk zit.maar het is echt wel een aanrader.de zelfde week van ontvangst nog twee kroonluchters besteld en die werden ook weer snel geleverd met dpd.top bedrijf
En savoir plus sur les différents types d'avis.