Kuchenwelt Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een hele goede ervaring. Heel professioneel ontvangen en begeleidt door verkoper Alexander. Meteen, koffie en gebak gehad. 'S middags een lekker vers gemaakte broodje. Heeft verstand va... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alexander heeft goed de tijd voor ons genomen en een mooie keuken voor ons samengesteld precies volgens onze wensen. Hij heeft ook een mooie prijs gegeven. We gaan binnenkort nog een keuken bij hem af... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn moeder was op zoek naar een keuken en is goed door Alex geholpen. Heel klantvriendelijke en zeer geduldige verkoper. Hij heeft de tijd genomen om samen met mijn moeder de juiste keuken uit te k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer recentelijk een prachtige keuken gekocht bij deze lieve club heren en dames. We waren nog geen minuut binnen of het ijs was compleet gebroken en hadden we al gelachen. Met koffie en heerli... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de cuisine
  2. Prestataire de réaménagement de cuisine

Écrit par l'entreprise

KüchenWelt: Kwaliteit en betaalbaarheid in elk detail Bij KüchenWelt, dé specialist in Duitse keukens, combineren we stijl met efficiëntie om u de beste keukenoplossingen aan te bieden. Gevestigd in Heerhugowaard, bieden wij een uitgebreid assortiment aan goedkope keukens, zodat u nooit hoeft te compromitteren op kwaliteit en design. Keuken kopen? Kies voor de betrouwbaarheid van Duitse keukens tegen de scherpste prijzen in Nederland. Waarom KüchenWelt? Betaalbare luxe: Als snelst groeiende keukenzaak van Nederland garanderen we de laagste prijzen voor hoogwaardige Duitse keukens. 100% Levergarantie: Wij begrijpen hoe belangrijk betrouwbaarheid is. Daarom zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos wordt geleverd, zodat u niet in een onafgemaakte keuken hoeft te zitten. Gratis stylisteservice: Onze gratis stylisteservice aan huis maakt het kiezen van de perfecte keuken eenvoudiger dan ooit. Onze experts helpen u bij het doorlopen van alle keuzes, direct in uw eigen ruimte. Bezoek onze showroom in Heerhugowaard en ontdek waarom duizenden tevreden klanten voor KüchenWelt hebben gekozen. Keukens van KüchenWelt: waar dromen thuis komen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

149 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nieuwe Keuken 19Nov

We waren op 19 november bij KüchenWelt en werden meteen hartelijk ontvangen door Rob. We hebben onze wensen aangegeven en samen stelden we al snel een prachtige keuken samen. Rob gaf veel goede, professionele adviezen, waardoor we vlot tot een akkoord kwamen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en kijken nu vol verwachting uit naar de levering.

19 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fantastische ervaring was dit!

Wat een fantastische ervaring was dit!
Er wordt tot in de puntjes met je meegedacht en geen vraag was hem te veel! Dankjewel Danny! Wij zijn erg blij met de mooie keuken die ook nog eens binnen onze budget past!

16 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Echt hier niks kopen ..

Het is een lang verhaal maar de moeite waard. Het toppunt was dat ik mijn reviews moest verwijderen om onder garantie de defecte koelkast te laten vervangen.
4 ovens (Frilec) en 2 koelkasten verder. Heel veel vervangen frontjes (zeker 20 !) omdat ze dik werden, niks geen duitse kwaliteit ! Rotzooi. En een zeer onvriendelijk eigenaar die je voor van alles uitmaakt ! Echt eeuwig spijt van. De service (vervangen van frontjes e.d.) is wel prima. Maar liever had ik een keuken gehad waarbij ik geen service meldingen (15 !!) had moeten doen.

20 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn geholpen en persoonlijke aandacht…

Fijn geholpen en persoonlijke aandacht staat op nummer 1. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant, na deze te hebben besproken wordt er een mooie 3d tekening gemaakt om zoveel mogelijk beleving te krijgen. Rob was super vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie.

15 novembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

nieuwe keuken

Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken in verband met de aanstaande uitbouw van onze woning. Tijdens onze oriëntatie kwamen wij uit bij Kucheweij Keukens, waar wij bijzonder hartelijk werden ontvangen. Bij aankomst kregen wij koffie met gebak, en later werd ons zelfs een lunch aangeboden. Deze warme gastvrijheid creëerde direct een prettige sfeer.

Ons gesprek met Rob verliep zeer positief. Hij nam uitgebreid de tijd om onze ideeën, wensen en het gevoel dat wij met de nieuwe keuken willen creëren, goed te begrijpen. Zijn deskundigheid en eerlijke advies vielen direct op. Er was geen sprake van verkooppraatjes; Rob dacht oprecht met ons mee en gaf advies dat volledig aansloot bij onze situatie.

Wij waarderen zijn professionele houding enorm en hebben hem daarom met plezier een compliment gegeven voor zijn vakkennis en betrokkenheid.

Kuchenweltj Keukens heeft hiermee een uitstekende indruk op ons gemaakt. Het is een aan raden ! Gr familie Peres

13 novembre 2025

Rob is top!

We zijn super goed geholpen door Rob. Er is goed naar onze wensen geluisterd en hebben goede adviezen gekregen. We zijn ook heel blij met de aankoop van onze nieuwe keuken. Dank je wel Rob!

13 novembre 2025

Fijne verkoper!

Onze keukenadviseur Alexander is een heel toegankelijk en meedenkende verkoper. Hij begreep meteen onze smaak en we hebben ook met alle vertrouwen een keuken bij hem gekocht. Aanrader!

9 novembre 2025

Topervaring

Leuk ontvangen door Danny. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen. Uiteindelijk qua prijs een hele mooie keuken uitgezocht, passend bij onze smaak.
Als mooie bijkomstigheid hier ook nog lekker gegeten!!

5 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastische ervaring bij Küchenwelt!

Ik ben super blij met mijn ervaring bij Küchenwelt! Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde het meteen goed. Alexander heeft me echt top geholpen – heel vriendelijk, dacht met alles mee en gaf eerlijk advies. Hij legde duidelijk uit wat wel en niet goed was, zonder iets mooier te maken dan het is.

Tussendoor maakte hij ook grapjes, wat het gesprek gewoon leuk en ontspannen maakte. Je merkt dat hij weet waar hij het over heeft en dat hij het beste voor de klant wil.

Naast de mooie prijs was vooral de klantvriendelijkheid de reden dat ik mijn keuken hier heb gekocht. Echt een aanrader – en een groot compliment voor Alexander! 👏

29 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect keuken? Zeker gaan!

Wij waren opzoek naar een perfecte keuken hoe wij hem precies willen, de meneer heeft ons hierbij super geholpen met een 3d om alles te bekijken en te veranderen hoe wij hem willen super tevreden met de ervaring in de winkel wij kunnen niet wachten tot de styliste komt om alles vast te zetten! En dan wachten tot onze nieuwe prachtige keuken geleverd en gemonteerd wordt!

26 octobre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Kuchenwelt medewerkers weten je goed te…

Kuchenwelt medewerkers weten je goed te overtuigen tot het ter plekke akkoord te gaan met de aanschaf. Gelukkig heb je met de interieurspecialist naderhand, weliswaar in beperkte mate, nog een kans om het e.e.a. te veranderen. Het is wel jammer dat achteraf, wanneer je ettelijke weken later je keuken hebt geïnstalleerd, blijkt dat je een redelijk aantal overbodige of verouderde attributen hebt aangeschaft, waar zij geen oplossing meer voor hebben.

24 août 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus