Kuchenwelt Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een hele goede ervaring. Heel professioneel ontvangen en begeleidt door verkoper Alexander. Meteen, koffie en gebak gehad. 'S middags een lekker vers gemaakte broodje. Heeft verstand va... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alexander heeft goed de tijd voor ons genomen en een mooie keuken voor ons samengesteld precies volgens onze wensen. Hij heeft ook een mooie prijs gegeven. We gaan binnenkort nog een keuken bij hem af... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn moeder was op zoek naar een keuken en is goed door Alex geholpen. Heel klantvriendelijke en zeer geduldige verkoper. Hij heeft de tijd genomen om samen met mijn moeder de juiste keuken uit te k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer recentelijk een prachtige keuken gekocht bij deze lieve club heren en dames. We waren nog geen minuut binnen of het ijs was compleet gebroken en hadden we al gelachen. Met koffie en heerli... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de cuisine
  2. Prestataire de réaménagement de cuisine

Écrit par l'entreprise

KüchenWelt: Kwaliteit en betaalbaarheid in elk detail Bij KüchenWelt, dé specialist in Duitse keukens, combineren we stijl met efficiëntie om u de beste keukenoplossingen aan te bieden. Gevestigd in Heerhugowaard, bieden wij een uitgebreid assortiment aan goedkope keukens, zodat u nooit hoeft te compromitteren op kwaliteit en design. Keuken kopen? Kies voor de betrouwbaarheid van Duitse keukens tegen de scherpste prijzen in Nederland. Waarom KüchenWelt? Betaalbare luxe: Als snelst groeiende keukenzaak van Nederland garanderen we de laagste prijzen voor hoogwaardige Duitse keukens. 100% Levergarantie: Wij begrijpen hoe belangrijk betrouwbaarheid is. Daarom zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos wordt geleverd, zodat u niet in een onafgemaakte keuken hoeft te zitten. Gratis stylisteservice: Onze gratis stylisteservice aan huis maakt het kiezen van de perfecte keuken eenvoudiger dan ooit. Onze experts helpen u bij het doorlopen van alle keuzes, direct in uw eigen ruimte. Bezoek onze showroom in Heerhugowaard en ontdek waarom duizenden tevreden klanten voor KüchenWelt hebben gekozen. Keukens van KüchenWelt: waar dromen thuis komen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

149 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Voldaan

Wij zijn vandaag bij Danny geweest door wie we zijn erg goed geholpen. Er is voldaan aan onze eisen en wensen. We zijn voldaan de deur uitgelopen. Danny bedankt!

24 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Alle tijd voor ons genomen

Alle tijd voor ons genomen. Alle opties besproken. Top ontvangst met koffie en gebak tussen. Super mooi zaak met veel keuze en ruim opgezet. Fijn geholpen door Rob

24 octobre 2025

Top gesprek

Alexander, dank je wel voor de vriendelijke, gastvrije ontvangst.
Ook voor je ideeën en adviezen.
Heel fijn geweest.
Wij vertrouwen erop dat de verdere afhandeling net zo fijn zal zijn.
Karin en Rien Klok

19 octobre 2025

Aanrader :D

We hebben een tripje gemaakt van twee uur rijden, maar zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen. Ze nemen alle tijd voor je. We zijn geholpen door Alexander leuke man veel ervaring denkt met je mee en doet er alles aan om het helemaal naar je zin te maken. Zeker een aanrader.

19 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super hartelijk ontvangen bij…

Super hartelijk ontvangen bij Kuchenwelt door Alexander. Prachtige zaak met hele mooie keukens! Onze ervaring is heel goed, goed en eerlijk advies met een dosis humor, hier houden wij van. Alexander heeft een prachtige keuken voor ons samengesteld. We kunnen nu al niet wachten op het moment de keuken bij ons geïnstalleerd is!
Ook nog een heerlijke lunch gehad en een autowasbeurt.
Alexander bedankt voor jou advies.

18 octobre 2025

Super goede service

Super goede service. Vriendelijke medewerker die ons hielp. Voelde ons erg op ons gemak. Bedankt voor de fijne verkoop! :)

12 octobre 2025

Mooi meegedacht door Alexander

Heel fijne behandeling door Alexander: hij heeft goed meegedacht met onze wensen en geholpen een keuze te maken, een beetje pit of the box gedacht. we tellen de dagen af naar de datum waarop de keuken wordt geplaatst.

11 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Top geholpen bij het kopen van onze keuken

We zijn heel goed en vriendelijk geholpen door Alexander. Hij heeft veel kennis van zaken en kwam met goede ideeën, waardoor we met een mooie keuken de deur uit zijn gegaan.
Nu nog hopen dat de Indische rijsttafel er komt — al kan ik die zelf niet maken 😉

9 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super goed geholpen door alexander…

Super goed geholpen door alexander dacht heel goed mee en was een super ervaring .Waren gegaan om alleen te kijken maar door het meedenken en hetgeen wat hij er uiteindelijk van gemaakt heeft deal gesloten.Alexander petje af zo een werkgever zou zo een werknemer als jij moeten zorgen dat je altijd voor hem blijft werken.Super ervaring niet te beschrijven gewoon.

9 octobre 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus