Het was een hele goede ervaring. Heel professioneel ontvangen en begeleidt door verkoper Alexander. Meteen, koffie en gebak gehad. 'S middags een lekker vers gemaakte broodje. Heeft verstand va... Voir plus
Lisez les avis des autres
Alexander heeft goed de tijd voor ons genomen en een mooie keuken voor ons samengesteld precies volgens onze wensen. Hij heeft ook een mooie prijs gegeven. We gaan binnenkort nog een keuken bij hem af... Voir plus
Mijn moeder was op zoek naar een keuken en is goed door Alex geholpen. Heel klantvriendelijke en zeer geduldige verkoper. Hij heeft de tijd genomen om samen met mijn moeder de juiste keuken uit te k... Voir plus
Zeer recentelijk een prachtige keuken gekocht bij deze lieve club heren en dames. We waren nog geen minuut binnen of het ijs was compleet gebroken en hadden we al gelachen. Met koffie en heerli... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
KüchenWelt: Kwaliteit en betaalbaarheid in elk detail Bij KüchenWelt, dé specialist in Duitse keukens, combineren we stijl met efficiëntie om u de beste keukenoplossingen aan te bieden. Gevestigd in Heerhugowaard, bieden wij een uitgebreid assortiment aan goedkope keukens, zodat u nooit hoeft te compromitteren op kwaliteit en design. Keuken kopen? Kies voor de betrouwbaarheid van Duitse keukens tegen de scherpste prijzen in Nederland. Waarom KüchenWelt? Betaalbare luxe: Als snelst groeiende keukenzaak van Nederland garanderen we de laagste prijzen voor hoogwaardige Duitse keukens. 100% Levergarantie: Wij begrijpen hoe belangrijk betrouwbaarheid is. Daarom zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos wordt geleverd, zodat u niet in een onafgemaakte keuken hoeft te zitten. Gratis stylisteservice: Onze gratis stylisteservice aan huis maakt het kiezen van de perfecte keuken eenvoudiger dan ooit. Onze experts helpen u bij het doorlopen van alle keuzes, direct in uw eigen ruimte. Bezoek onze showroom in Heerhugowaard en ontdek waarom duizenden tevreden klanten voor KüchenWelt hebben gekozen. Keukens van KüchenWelt: waar dromen thuis komen.
Coordonnées de contact
H.P. Berlageweg 3, 1703 DG, Heerhugowaard, Pays-Bas
- 085-3031591
- info@kuchenwelt.nl
- kuchenwelt.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Goede ervaring in KüchenWelt
Alexander denkt goed mee en geeft passend advies rekening houdend met onze wensen.
Goede uitleg over voor en nadelen van…
Goede uitleg over voor en nadelen van een mooie en praktische keuken, prettige omgang, reuze bedankt voor de tijd 🤝🙋♀️🙋♂️
Dhr heeft uitgebreid de tijd genomen om…
Dhr heeft uitgebreid de tijd genomen om mijn wensen en mogelijkheden te bespreken en te onderzoeken. Vriendelijk en vakkundig.
Klantvriendelijk en een ontspannen…
Klantvriendelijk en een ontspannen sfeer. Goed geholpen door Danny.
Fijne afspraak geweest en een scherpe…
Fijne afspraak geweest en een scherpe prijs vergeleken met andere keukenzaak.
Prettige verkoper
Prettig ontvangst. Laagdrempelig, fijn en eerlijk gesprek. Goed geluisterd.
Keuken ervaring
Zeer professioneel geholpen door Alexander. Voelde ons precies goed aan en nam de tijd om naar onze wensen te luisteren. Was sceptisch maar echt aanrader.
Top verkoper
Top verkoper
beleefd ..vriendelijk...meedenkend en
Luistert goed naar de klant.. wat diegene mooi vind
Wij hebben onze keuken gekocht bij Alexander.
Wij hebben onze keuken gekocht bij Alexander. We zijn heel erg goed geholpen bij het maken van onze keuzes. De service van deze winkel is ontzettend goed.
We kijken er naar uit om onze keuken te ontvangen.
We hadden direct een goed gevoel
We hadden direct een goed gevoel
Eer goed advies, verkopen is zeer prettig en kundig.
Zeer professioneel en geduldig
Zeer professioneel en geduldig.
Laat alles zien en voelen.
En denkt mee tot een zeer mooie keuken.
Geweldige ervaring met Alexander
We zijn ontzettend blij dat we met de hulp van Alexander onze droomkeuken hebben gevonden. Hij legde alles heel duidelijk en betrokken uit, en zijn advies was warm, vriendelijk en professioneel. We zijn hem dankbaar en raden hem zeker aan onze vrienden aan.
Getalenteerde empatische verkoper
Spontane verkoper. Denkt super goed mee. Vrolijk. Goede kennis van zaken. Weet goed beeld te vormen van wat je wilt.
Alles werd uit de kast getrokken zodat beide partijen blij waren en uiteindelijk de droomkeuken binnen ons budget kon worden gekocht! Chapeau!
Vriendelijk en zeer behulpzaam
Vriendelijk en zeer behulpzaam!
Perfecte service
Van Droom naar Realiteit: Topservice en Een Onvergetelijke Keukenervaring!
Ik kan niet anders zeggen: TOP service! Hiervoor zijn wij bij 4 keukenzaken geweest en kwamen wij vandaag met de intentie om hier ook een offerte te vergelijken. In plaats daarvan hebben wij meteen onze droomkeuken gekocht. Alexander heeft uitgebreid de tijd voor ons vrijgemaakt en van begin tot eind alles tot op de puntjes uitgewerkt. Terwijl Alexander na ons gesprek met een kopje koffie èn gebak, onze droomkeuken ging uitwerken in 3D kregen wij een wasvoucher om onze auto te wassen. Bizar!
Vervolgens kwamen wij terug en stond de chef van Küchendump al bij de deur klaar om ons te brengen naar het kantoor van Alexander, met weer wat lekkers. Alles was volledig uitgewerkt en onze droomkeuken die in ons hoofd was, werd meteen visueel. Tot slot hebben wij meteen een uitstekende prijsofferte ontvangen en konden wij met deze service en offerte, geen nee zeggen.
Transparant, vriendelijk, servicegericht! Echt, ik zou iedereen aanraden hier een keuken te bekijken EN te kopen. Maar alleen al het kijken is een 5 sterren ervaring.
Alexander, mega bedankt voor alles!
Zeer fijne enthousiaste keukenverkoper
Zeer fijne enthousiaste keukenverkoper! En blij dat we de stuk gemaakte afzuigkap niet hoeven te betalen wahahaha grapje natuurlijk 😃
Duidelijk
Duidelijk, eerlijk verhaal, hartelijk, gastvrij, sympathiek en humoristisch. Erg prettig gesprek, goed meegedacht en tips gegeven. Een 10 wat ons betreft. Ook de gastheer is geweldig. Erg goede ervaring.
Heel geduldig en behulpzaam
Heel geduldig en behulpzaam. Gaf goeie adviezen.
Keuken aankoop 14 september 2025
Goed advies, correct geluisterd naar de wensen van de klant.
L’expérience Trustpilot