Har besøgt butikken i år i snestorm og fik den skønneste velkomst af Britt må også sige at det er en forretning jeg er kommet i mens jeg var ung og boede der , efter over 30 år på Sjælland føler jeg m... Voir plus
Lisez les avis des autres
Laden i Blokhus er et fantastisk sted at købe tøj. Britt sørger for en fantastisk service.. hun husker sine kunder.. sender personlige hilsener med ud.. hvis du bestiller på webshoppen eller en af... Voir plus
Jeg har netop modtaget min bestilling, og jeg er virkelig tilfreds. Tøjet lever fuldt ud op til mine forventninger – både i kvalitet, pasform og design. Materialerne føles behagelige, og størrelserne... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Laden består af webshoppen ladenblokhus.dk som forhandler smart modetøj, sko, tasker og accessories til modebevidste kvinder i alle aldre. Samt vores fysiske butik Laden på 550 m2 med modetøj, sko, smykker, tasker, møbler, delikatesser, wellnessprodukter og brugskunst . Også stort udvalg i specialiteter og gin. Bl.a. de italienske Kapriol, MALFY og Hotel Starlino. Hos Laden finder du følgende mærker: Culture Freequent Gaspar Italy Style By Laden Red Button Fit Flop Re-Designed Saint Tropez Bæltekompagniet Du finder os ved siden af Museum for Papirkunst i Hune
Coordonnées de contact
Ilsigvej 7, 9492, Blokhus, Danemark
- info@ladenblokhus.dk
- ladenblokhus.dk
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Helt fantastisk butik og netbutik❤️
Helt fantastisk butik og netbutik❤️. Super service uanset om det er i den skønne butik i Hune eller online. Lækkert udvalg❤️. Kan kun give mine varmeste anbefalinger af Laden ❤️
5 stjerner herfra.
5 stjerner herfra.
Hurtig og effektiv levering, ikke sidste gang jeg handler der
Rigtig god oplevelse
Super service. Man fornemmer virkelig at der er et rigtigt menneske i den anden ende og som gerne vil drive sin virksomhed med hjertet, og med personlig kontakt til sine kunder. Hurtig levering.
Super hurtig og sød betjening
Super hurtig og sød betjening. Gode priser og stort udvalg.
Fantastisk betjening🥰 Havde bestilt en…
Fantastisk betjening🥰 Havde bestilt en bluse for stor, og skrev at jeg ville retunere, og jeg havde lagt en bestilling på en mindre. Fluks får jeg en besked, pengene bliver returneret med det samme, for den jeg sender retur. Det er da tillid og fantastik kundeservice 👍🏼🇩🇰❤️
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Dejlig butik at handle i, altid god service
Super flot service
Super flot service og en lille overraskelse sammen med ordren,det er god stil 👍😊
Der vil jeg ihvertfald handle igen ☺️
Hurtig ekspedition. Fik uventet rabat på min vare da forhandleren startede udsalg i butikken. Dejligt🤩
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice, svar hurtigt tilbage på mail, og er meget hjælpsomme.
Kæmpe ros til jer ☀️
Helt igennem et godt sted at handle
Helt igennem et godt sted at handle. Hurtig ekspedition og afsendelse af varen Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales 😊👍
Fin hjemmeside, god pris og super hurtig levering 😃👍Og så bliver man bare ekstra glad i låget, når der er skrevet en lille hilsen på følgeseddelen 😊
Hurtig og dejlig betjening
Hurtig tilbagebetaling
Dejlige varer til en god pris. Jeg måtte desværre returnere de kjoler, jeg havde købt, da de var gennemsigtige. Tilbagebetalingen kom meget hurtigt.
God oplevelse at handle hos Laden…
God oplevelse at handle hos Laden Blokhus, kan kun anbefale andre at handle hos jer👌😊
Den hurtighed ordren er om at blive…
Den hurtighed ordren er om at blive behandlet og afsendt
Hurtig levering og super lækre varer…
Hurtig levering og super lækre varer til en god pris.
God og hurtig service🥰
Bedre varebeskrivelse og billeder
Forholdet mellem virkelighed, billeder og varebeskrivelser kunne være bedre. Teksten på t-shirt var meget gummiagtig og i en kedelig farve i forhold til billedet. En cardigan var uventet gennemsigtig, men ok med en top/BH under. Sort skjorte/jakke var i kraftigt stof, som ventet. Kvaliteten på alle tre dele er fin, og varerne var billige.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.