Blev uppring och erbjuden ett fantastisk erbjudande. Tackade ja . Erbjudandet gör att jag får både bättre mottagning, mer internet utomlands samt billigare abonnemang. Proffsig bemötande och trevligt... Voir plus
Lajka suger hästpung! Lögnare och bedragare! Jag som VIMLA kund blev uppringd av någon som sa sig ringa just från VIMLA. Han tackade mig som lång trogen kund och ville nu hjälpa mig att få ner mina ko... Voir plus
Jag har nyligen gjort ett familj mobilabonnemang avtal med en professionell anställd som heter Matteo det var lite krångligt i början men hans kunnighet och trevliga sättet att hantera situationen fic... Voir plus
Karlavagnstorget 2B, 417 50, Göteborg, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Fick jättebra hjälp av Molly med mitt abonemang, har även fått bra hjälp av tidigare medarbetare, mycket nöjd

Réponse de Lajka
Efter en kontakt med Lajka så löste dom mer än jag bad om och det var tacksamt. Väldigt trevlig personal och bra bemötande och dom tog tag i mitt problem direkt efter kontakt. Rekommenderas helt klart

Réponse de Lajka
Blev bra bemött vid mitt sista telefonsamtal

Réponse de Lajka
Extremt jobbiga försäljare som maler på fastän man visar ointresse, har gett scam-vibbar. Jag har dessutom NIX, trots det ringer de upp även fast jag inte har någon koppling till de/ gett de mitt medgivande. Blockar varenda nummer som ringt, de har ringt flera gånger nu inom loppet av en månad. Anmäler de hos NIXnamnden.se nu. Telefonbolaget TRE samarbetar de med f.ö, vilka jag också fått otrevliga säljsamtal ifrån förr. Så TRE borde verkligen ifrågasätta om det är total avsmak de vill associeras med.

Réponse de Lajka
Trevliga säljare, bra bemötande. Finns inga problem enligt säljaren Eddie. Fick ett bra pris. Var lätt att komna fram till kundtjänst.

Réponse de Lajka
Lajka hjälpte mig sänka mina månadskostnader avsevärt! Trevligt bemötande och tydliga förklaringar som vägledde mig i mitt ärende. Kan varmt rekommendera Lajka!

Réponse de Lajka
Trevlig och bra återkoppling från kundtjänst. Fick hjälp direkt att lösa ett frågetecken. Väldigt bra bemötande.

Réponse de Lajka
Supertrevlig kundservice, otroligt bra bemött och fick jättebra hjälp.

Réponse de Lajka
Uppringd av en otrevlig säljare som ville att jag skulle stanna i samtalet trots än att jag sa att jag inte var intresserad och bad honom ta bort mig från deras register. Han påstod att jag var kund vilket inte är sant utan kändes som ett sätt att hålla mig kvar. Jag har aldrig signat upp för detta och har nixat nummer. Säger jag nej tack är det det som gäller.

Réponse de Lajka
Fått mycket säljsamtal från detta bolag trots att mitt nummer är NIXat. Det löste sig genom 1 samtal till kundtjänst och Matteo löste det direkt, mycket trevligt bemötande.

Réponse de Lajka
Förlängde mitt teleabonnemang via Lajka. Bra pris och smidig kontakt. Är nöjd med tjänsten.

Réponse de Lajka
Blir uppringd för att få ett toppen erbjudande, tackade såklart JA. Ringer gamla operatören. Dom erbjuder billigare, ringer tillbaka för att ångra flyttan. Då får jag prata med Alex ☺️ super trevlig kille som ger ännu ett erbjudande för 4 använda till ett pangpris. Kunde inte motstå, så valde ändå att byta till tre 😀 tycker att servicen, samtalet, allt i helhet var dunder!!! Tack verkligen för bra bemötande och trevligt samtal. 😀😀😀

Réponse de Lajka
Kan bara rekommendera, rakt igenom proffsiga, kunniga och tillmötesgående!
Anna i kundtjänst är en klippa!

Réponse de Lajka
Väldigt trevlig och hjälpsam kundtjänst

Réponse de Lajka
Ett trevligt bemötande av er personal. Bra pris på ert erbjudande. Väldigt hjälpsam personal.

Réponse de Lajka
Trevligt och glatt bemötande och bra inställning till hjälp och att snabbt räta ut frågorna. Hade revliga samtal med både Matteo och Molly . Mvh Håkan

Réponse de Lajka
Upplevelsen vid försäljningstillfället upplevde jag som stressigt, men vid min kontakt med supporten en vecka senare så kändes upplevelsen mycket bättre och jag fick bra återkoppling och hjälp med mitt ärende.

Réponse de Lajka
Det gick snabbt att komma fram till kundtjänst.

Trevliga kontakter!
Först med säljaren William som lotsade mig till mycket bra avtal med 3.
Även Alex på kundtjänst som rätade ut ett par frågetecken jag hade på ett trevligt och proffsigt sätt.
Väldigt nöjd med Lajka!