Köpte ett så kallat nyproducerat hus, men i självaverket kom en rad dolda fel. Mögel, takets pannor spricker, lossnar delar från utdragbara lådor och fel sorts avlopp med en rad brister. Varken säljar... Voir plus
Mycket dålig upplevelse med Dennis Ceder. Fick besked att jag vunnit budgivningen och skulle skriva kontrakt, men bostaden såldes senare via “dolt bud” utan att jag fick möjlighet att lägga högre bud.... Voir plus
Jag har fått otydlig information och har fått ” jaga”min mäklare för att få svar på det jag undrat över. Jag skriver och ringer och får kontakt långt senare. Som kund vill man känna sig trygg , då det... Voir plus
Måste tyvärr ge en etta. Räkna med att låneansökan kommer ta lång lång tid med konstiga brev och samtal. För vår del slutade de lån vi behövde, en kort tid innan en bostadsrätt var såld med att vi f... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har sedan starten 2006 vuxit till att bli den tredje största aktören i branschen och är dessutom Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare. Tillsammans är vi nu på en fantastisk resa där vi drivs av utmaningen at...
Stockholm, Suède
- lansfast.se
Du straffas om du inte måste låna
Behövde i samband med min sons lägenhetsköp ej ta lån.
DÅ straffas jag och MÅSTE betala en "avgift" - hallå- för att flytta över köpesumman till säljaren. Va? 5000 kr.
Krämare är de i bank/
fastighetsbranschen.
Annars vart jag/vi nöjda, MEN...
Mäklaren med god lokal kännedom och prisbild av objektet
Sundbyberg Rissne finns en utomordentligt duktig mäklare på Länsförsäkringar (kvinna: ABE) med skärpa för detaljer, lyhördhet, precision, kunnighet, engagemang & tålmodighet för säljarna men även för mig som köpare fick ett mycket proffsigt och trevligt bemötande i den senaste bostadsaffären.
professionella
professionella, tydliga och får jobbet gjort utan diskussioner och missförstånd.
Enkel och tydlig kommunikation. Håller vad dom lovar utifrån marknadens förutsättningar.
Mycket dåligt skött överlag / köpare
Oseriöst, otydligt och dubbla budskap under husköps-process.
Kommer aldrig köpa av Länsförsäkringar Jönköping igen. Mäklaren fick oss som köpare att känna allt annat en glädje vid en affär som vi sett fram emot från början.
Dåligt skött!
Jag har precis köpt en fastighet via…
Jag har precis köpt en fastighet via Martin Funck på Lanfast Jönköping. Jag hade en mycket bra upplevelse och blev imponerad av den professionalism, effektivitet och artighet som gavs till mig som köpare. Jag rekommenderar starkt hans tjänster.
Länsförsäkringars upprepade reklam i…
Länsförsäkringars upprepade reklam i brevlådan, -TROTS tydligt skyltat att ingen reklam önskas, får mig att INTE välja dem som mäklare! Visar man nonchalans redan från start så.....
Använd inte Länsförsäkringar som din…
Använd inte Länsförsäkringar som din mäklare.
Jag gav en av tjejerna ett uppdrag, att ta reda på vad mina två fastighet är värda då jag köpt dem av LF fastighetsförmedling.
Förklarade att jag har en deadline ihop med min jurist mot motparten och behöver svar inom några dagar.
Hon svarade att hon skulle återkomma med svar inom två dagar.
En vecka har gått...
Ringde upp idag och hon började gormar i telefon och tog upp tandläkarbesök och ifrågasatte varför jag inte tagit tag i min fråga tidigare.
Jag sa till henne vad har ett tandläkarbesök med min fråga att göra ?
Förklarade att jag inte haft tid pga många olika omständigheter som skilsmässa, polisförhör, en flytt och juristinformation med allt vad det innebär.
Jag måste få uppgifter från Länsförsäkringars fastighetsförmedling om vad mina två fastigheter är värderade till inför bodelning !
De är stressade och otrevliga för att de är överbelastade och inte vill prioriteta "gratis frågor ".
Jag erbjöd mig att betala för uppgiften för att hamna i prioritetskön, men hon ignorerade frågan.
Tjejen i fråga lägger på luren utan att säga hejdå när jag själv säger tack och hej .
Hon skulle kanske återkomma med ett svar idag 😢
mycket dålig service
mycket dålig service, jag har de sämsta intrycken från min bilförsäkring, det finns ingen förståelse för något problem eller kundfråga Håll dig borta från dem!!!
Jeg meldte min interesse for et produkt som heter försprång:
Jeg meldte min interesse for produktet:
"Försprång hjälper dig att, tillsammans med din lokala mäklare, förbereda din försäljning. Du väljer när det är dags."
Tack för din intresseanmälan på vår hemsida gällande att sälja med försprång, Går du i säljtankar? Dette svarte Jessica Sjödin Fastighetsmäklare i Åre. Ja, jeg svarte at jeg gjorde det, men ikke bråttom. Det hadde tydeligvis Jessica for hun svarte aldig på mitt svar til henne. Dette er ikke OK! Jeg meldte min interesse til et produkt/tjeneste!!! Dessverre går dette inn i min erfaring med fastighetsmäklare. Det skal være standart og lettjente penger. Heldigvis finnes det gode alternativ til dagens mäklare.
Köp inget boende av Alfred Gunnarsson…
Köp inget boende av Alfred Gunnarsson på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enskede. Han företräder endast säljaren och struntar i köparen. Har man som jag oturen att råka ut för ohederliga och omoraliska säljare gör han ingenting för dig utan låter dem hållas.
Mycket dåligt bemötande från kontoret i…
Mycket dåligt bemötande från kontoret i Olofström. Jag ringde angående ett hus och fick som svar att huset har en köpare redan. Däremot var huset aldrig borttaget från hemnet och helt plötsligt kunde man på nytt boka in sig på visning och huset hade nytt, lägre pris. Mäklaren kommer återkoppla om affären inte blir av men varken telefonsamtal, sms eller mejl skickades till mig. Utöver detta fick jag vänta på svar i dagar för min första fråga.
Jag vet inte om det beror på vem man är eller hur man pratar eller vad man heter. Min svenska är inte perfekt men de förlorade en köpare och förtroendet. Dålig stil.
Förtroendefråga Varning!
Vi har varit med i en budgivning för en lägenhet i Linköping som nu kommer att avslutas på ett oerhört fult och oärligt sätt. Vi låg med högsta bud och fick genom ett telefonsamtal från mäklaren Josephine Ekhager reda på att budgivningen plötsligt avslutats pga att ett dolt bud förmedlats till säljaren som tagit budet, med "risk att budgivningen annars avstannar"! Är det inte det en budgivning handlar om, att en budgivare vinner när en annan drar sig ur !
Vi har därmed inte fått möjlighet att bemöta budet och kunde högst troligt lagt ett högre bud.
Budgivningen har varit öppen hittills utan fula knep. Vi kan bara ana att den andra budgivaren inte haft möjlighet att gå högre och därför gått bakom ryggen med ett dolt bud med villkor.
Ett oerhört fult och helt oacceptabelt sätt att gå till väga på och acceptera från bolagets sida. Har mäklaren varit partisk/jävig? Att helt plötsligt under pågående budgivning utesluta och gå bakom ryggen på en budgivare (som ligger med det högsta offentliga budet) vara oärlig och gå den andras intresse. Vi vet att hanteringen med dolda bud inte är direkt olaglig, men...
DET HANDLAR OM FÖRTROENDE FÖR HELA PROCESSEN OCH I SYNNERHET FÖR MÄKLAREN OCH DÄRMED FÖR LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING som ansvarigt bolag.
Se gärna förmedlingens policy
"Här är det bra att veta att vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling alltid strävar efter att träffa rätt med prissättningen redan från början.
Budgivningen är troligen affärens känsligaste fas. Därför har vi noggrant utarbetat genomlysta rutiner som gör att alla inblandade kan delta i budgivningen med fullt förtroende.
Mäklaren förmedlar alla kontakter mellan budgivare och säljare och när budgivningen är klar får både köpare och säljare en förteckning över lagda bud. Här inkluderas även kontaktuppgifter till alla som deltagit i budgivningen".
Tillvägagångssättet, som strider mot denna policy, varnar vi andra från att utsättas för av Länsförsäkring Fastighetsförmedling i Linköping !
Länsförsäkringar Skellefteå
Länsförsäkringar Skellefteå. Deras mäklare under all kritik.
Extremt låmgsam hantering av värdering av bostad där dokument redan var i ordning hos dem.
Fick ringa dem flera ggr och jaga för att få klar in värdering utan någon respins av dem.
Banken är bra men den mäklare jag hade fick mig vilja välja annam bank för mitt bolån.
Stor Varning ! Mäklare Länsförsäkringar Vasastan.
Hade mäklare från kontoret i Vasastan, Upplandsgatan 15. Allt var katastrof från början till slut. Fel objektsbeskrivning. Fel rumsbeskrivning. Fel hyra. Fel våningsplan. Icke korrekt svenska. Okunnig och sa saker utan att ta reda på fakta. Sa bla att jag kunde ge henne fullmakt att skriva på köpeavtalet vilket jag tyckte var underligt. Googlade fram rätt svar. Mäklare absolut inte göra så. Sa även felaktigt o okunnigt att det var mitt ansvar när kyl/frys gick sönder. Antingen okunnig eller så ljög hon. Lovade mycket saker som att ringa jurist. Men sa bara i slutändan att hon inte fått tag i dem. Lovade även drönarbilder, men fick påminna henne att hon lovat dessa. Annars hade det aldrig blivit av. Så fort mitt minimipris var nått gav hon upp. Och plötsligt försvann 15personer som skulle komma nästa dag. Hon verkade engagerad o lättsam. Men slutbetyget är verkligen en STOR varning.
Serious Concerns Regarding…
Serious Concerns Regarding Länsförsäkringar Fastighetsförmedling's Professional Conduct: An Evaluation of Their Real Estate Services
The process of selling a home is an emotional and financial undertaking of considerable importance. This necessitates an agency that embodies the principles of professionalism and reliability. Disappointingly, my experience with Länsförsäkringar Fastighetsförmedling's Tyresö office has left much to be desired.
The service I received demonstrated a number of unprofessional practices. While residing outside of Sweden, the realtor from this agency exploited my situation by listing my property with a ceiling price approximately 800,000 SEK lower than our agreement. He further demonstrated disregard for transparency by prematurely ending the bidding process without notification, resulting in an unsettling breach of communication.
The realtor's misleading information about the selling price achieving a neighborhood record further complicated the sales process. To add to the confusion, the realtor misrepresented his experience, claiming over seven years in the profession when he was only registered with the Real Estate Agents Inspectorate (FMI) since March 2020.
This realtor's unprofessional conduct extended to his failure to report the house sale declaration to the tax agency. This neglect resulted in unnecessary stress and extra paperwork, a stark deviation from the professional assistance promised. The high volume of administrative errors underscored the agency's departure from adhering to appropriate sales procedures. Such service can hardly justify any form of compensation.
Moreover, a series of incidents have led me to question the integrity of the agency's dealings. There seems to be a potential undisclosed agreement between the agency, the buyer, and FRN, as the latter dismissed my case without explanation and put pressure on me to withdraw it. While legal action may be a potential avenue, I have been advised that the associated costs and powerful brokerage sector may make it a challenging endeavor.
I share these experiences with profound disappointment. What should have been a hopeful transition to a new chapter in life was turned into a source of immense stress by Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö's questionable professional conduct. My family and I deeply regret engaging their services and enduring these negative experiences. I strongly urge anyone considering real estate transactions to exercise caution with Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö.
Länsförsäkringar Fastigheter i Mölndal…
Länsförsäkringar Fastigheter i Mölndal är ett oseriöst företag.
Efter köpet vägrar de att lämna ut kontaktuppgifter så min son kan kolla vem som lagt bud.
Se hänvisar de till "att de inte har rätt att lämna ut det". Verkligen skumt....skulle kunna vara bulvaner.
Skippa denna mäklare.
Alexander langer
Alexander langer, toppen mäklare!
Proffsig och otroligt trevlig!
Alexander Langer är en kompetent och…
Alexander Langer är en kompetent och förtroendeingivande mäklare. Han har sålt två lägenheter åt mig och jag skulle inte tveka att anlita honom igen. Jag kan varmt rekommendera Alexander.
Jag kan starkt rekommendera LF…
Jag kan starkt rekommendera LF Sundbyberg som jag använde nyligen för att sälja min bostad. De gav mig en fantastisk service från början till slut, och gjorde hela processen smidig och stressfri. Min mäklare var kunnig, professionell och engagerad i att hjälpa mig att få bästa möjliga pris för min bostad. Jag kände mig verkligen trygg i deras händer och skulle definitivt använda dem igen i framtiden.
Molle