Som førstegangs elbilkøbere, følte vi os meget trygge i Lars’ hænder. Vi havde kigget os lidt omkring hos forskellige forhandlere og fundet en del skønne biler, men hos LC biler var servicen bare det... Voir plus

L'entreprise a répondu

Startede med at give LC Biler 1 stjerne fordi jeg købte en bil som var fuld af fejl og mangler. Sidenhen har de dog oppet sig og sørget for, at få alle de fejl der var udbedret - så derfor har jeg n... Voir plus

Meget tilfreds med både køb af ny bil og salg af min gamle hos Lars. Det hele gik nemt og jeg fik en virkelig god vejledning undervejs. Rigtig god oplevelse og jeg er utrolig glad for min nye bil.

L'entreprise a répondu

Kiggede på en bil han havde på Bilbasen hvor man ovre til højre i kolonnen har alt udstyr som skrives i alfabetisk rækkefølge , så det er der man skal kigge efter hvad der er på bilen... Voir plus

1. Concessionnaire de véhicules à moteur

Écrit par l'entreprise

Velkommen til LC BILER! Vi tilbyder er bredt udvalg af gennemtestede og topklargjorte brugte kvalitetsbiler. Vores komplet udrustede værksted og klargøringscenter sikrer at du bliver glad for dit køb hos os. Vi har ikke et nyt stort og dyrt bilhus - til gengæld får du meget konkurrencedygtige priser og branchens højeste standarder for kvalitet. Et kig på vores klargjorte biler vil overbevise dig!

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

47 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Skal vi lige holde hos til sandheden

Skal vi lige holde hos til sandheden?
Og ting sker ikke så hurtigt Lars som du giver ud tryk for.
Og du råber af kunden I tlf når man forlang svar og der skal ske noget.

25 août 2022

Kan absolut anbefales

Jeg købte en Mercedes til en fair pris og fik en god pris for min gamle Volvo. Jeg er glad for handlen og den gode proces som Lars sørgede for

11 avril 2022

Super god oplevelse

Super god oplevelse!
Første værksted jeg har været på, hvor de reelt ringer og opdaterer dig omkring din bil, og hvor lang tid de regner med at bruge på at udbedre den, top dollar! At ventetiden var lidt lang, kan en syg mekaniker jo ikke gøre til eller fra, derfor er der stadig 5 stjerner til LC Biler. Yderst venlige og opmærksomme. Kan varmt anbefale deres værksted.

23 novembre 2021

Okay redning

Sidenhen har de dog oppet sig og sørget for, at få alle de fejl der var udbedret - så derfor har jeg nu givet dem 3 stjerner.
Servicen efter at jeg havde lavet dårlig anmeldelse har været høj - men de kan aldrig komme over 3 i min optik, da alt det vi har været igennem aldrig burde være sket.

28 mai 2021

Solgte vores gamle bil og købte en ny.

Solgte vores gamle bil og købte en ny brugt, det gik over alt forventning, venlige, søde og kompetente medarbejder på stedet, de gav en god pris for vores gamle bil og den nye vi fik var også til en god pris, de få små fejl der var på den nye bil vil alle blive fixet inden afhentning, kan varmt anbefales.
5 stjerner herfra ;)

10 juillet 2020

En fantastisk oplevelse!

En fantastisk oplevelse fik jeg, da jeg købte bil hos LC biler.
Venlighed, forståelse, respekt og eminent service er blot et udpluk af ting, der beskriver handlen.
Jeg anbefaler klart folk, at handle deres næste bil her. I er i trygge og ærlige hænder.

22 avril 2020

Jeg har idag D 3-12-19 underskrevet og…

Jeg har idag D 3-12-19 underskrevet og købt bil hos LC Biler. Min oplevelse er yderst positiv, fra jeg prøvekørte til jeg underskrev. Tonen var god og de ansatte var tydeligvis glade og positive og meget imødekommende. Jeg kan på det varmeste anbefale dem. Mit råd, er inden i køre til andre forhandlere og ser på bil så kør forbi LC Biler som det første. Med venlig hilsen Jørgen

3 décembre 2019

Super Service

Helt igennem perfekt og super service da vi skulle købe bil hos Lars/Lasse hos LC Biler! Alt blev fikset og serviceret inden vi fik den så den stod som er suttet bolche.. :)

Max stjerner herfra.!!

7 novembre 2019

Har købt en Citroën C4

Har købt en Citroën C4, som bare kørte uden problemer. Da jeg så skulle sælge den igen. Var de dem der gav den bedste pris.

2 juin 2019

Vi har handlet bil med LC biler i dag…

Vi har handlet bil med LC biler i dag og er meget tilfredse med en seriøs og god service. Vi skulle sælge vores bil og fik den bedst mulige pris og hurtig handel.

Skulle vi købe bil nu, ville vi ikke tøve med at handle her.

31 mars 2019