Mycket bra bemötande, kunniga och socialt kompetenta medarbetare. Dock är det för tidigt att utvärdera resultatet av gjorda förändringar i sparandet. Hemsidan med alla sina "flikar" kunde göras mer... Voir plus
Jag önskade få mitt innehav som .csv men det fanns ingen efterfrågan så det lades på is, Nämnas kan sägas att Avanza och Nordnet har .csv För att råda bot på detta så kopierade jag websidan med Ctrl... Voir plus
Den personliga service graden har varit otroligt bra. För mig som inte är kanske den mest aktiva spararen så känns det mycket tryggt att få prata med någon som verkligen förstår detta och lyssnar samt... Voir plus
Positivt * Courtage 24 kr billigare än konkurrenter. Negativt * Få ETFer * Inget orderdjup * Knappt någon bolagsfakta * Många fonder saknas * Seg uppdatering av fondkurser * ingen br... Voir plus
Det borde vara lika enkelt att spara i fonder och aktier som det är att handla andra tjänster och produkter på nätet. Hos Levler hittar du ett stort fondutbud, aktier, ETF:er, sparkonto och andra börshandlade produkter. Levler erbjuder alltid 25% rabatt på fondförvaltningsavgiften, bra ränta på sparkonto samt courtagefri ETF-handel fram till 2026-12-31. Med Levler plus får du även tillgång till courtagefri aktiehandel och månadssparande i aktier och ETF:er. Välkommen till Levler!
Malmskillnadsgatan 32, 11151, Stockholm, Suède
Ni är trevliga och har alltid svar när man ringer er

Réponse : Levler
Jag tycker min kontaktperson var väldigt trevlig och hjälpsam

Réponse : Levler
Har får kort erfarenhet för att uttala mig. Nu tycker jag det är lätt överskådligt

Réponse : Levler
Bra att man får inlåningsränta på likvida medel man har vilande. Trevlig och kunnig kundsupport. Tydlig information beträffande aktie och fondhandel. Stort produktutbud.

Réponse : Levler
Hemsidan med alla sina "flikar" kunde göras mer överskådlig och enkel.
Mitt omdöme gäller både Bo Wahlberg och Jakob Johansson.

Réponse : Levler
Jättebra bemötande ock bra förklarat hur det fungerar

Réponse : Levler
Kunskap och kundfokus. Jag blev så nöjd med bemötande som var tydligt och passade mina behov. Ser verkligen fram emot vårt fortsatta samarbete. Kan verkligen rekommendera Levler och Roberth.

Réponse : Levler
Jag har alldeles nyss anslutits till Levler och kan därför inte bedöma det.

Réponse : Levler
Mycket trevlig och kunnig representat för Levler. Bra och enkelt system för placering av pengar.
Med vänlig hälsning, Mats Nyblom Kalmar

Réponse : Levler
Kan inte ge något omdöme ännu. Har endast varit kund i 3 dagar.

Réponse : Levler
Bra och snabb support vid kontakt med kundtjänsten.

Réponse : Levler
En savoir plus sur les différents types d'avis.