Trevlig nätmäklare som nu under uppstarten har konkurrenskraftiga avgifter på aktiehandel. Mobilappen känns inte lika väloptimerad som Avanzas eller Nordnets. Men Savrs app är minimalistisk och har... Voir plus

Bra tjänst för långsiktigt fondsparande. Stort utbud av fonder. Rabatterade fondavgifter och störst rabatt naturligtvis i lite dyrare fonder som t.ex. svenska småbolagsfonder. Hemsidan är helt okej... Voir plus

Hade gett appen 5 stjärnor ifall det inte tog så lång tid att köpa fonder, överföra pengar/fonder samt att det inte finns köp/sälj knappar direkt i innehavet utan att man måste alltid trycka på fonden... Voir plus

1. Gestion des biens
  2. Conseil en investissement

SAVR är en svensk investeringsplattform som grundades 2019. Bolaget erbjuder handel i aktier och fonder till låg och transparent prissättning. SAVR har drygt 100 000 kunder och kontor i Stockholm och Halmstad. Bolaget står under Finansinspektionens tillsyn och erbjuder samma trygghet som storbankerna i form av Insättningsgarantin och det statliga Investerarskyddet.

3,2

Moyen

TrustScore 3 sur 5

131 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Ris och ros

Trevlig kundtjänst. Hjälpsamma i chatt och telefon. Sympatiska avgifter. Svårt att överföra vissa fonder från andra banker. Därav gjorde jag en stor förlust då jag fick sälja av från min bank med väntetid och sen köpa hos SAVR. Enormt mycket fel kring uppdateringar av värde, vilket gör det svårt att få grepp om värdeutveckling om man köper relativt ofta. Man hänvisar till att man jobbar på uppdateringar och hoppas att det ska lösa sig vid nästa uppdatering etc.
Känns inte förtroendegivande…

29 janvier 2026

Hej Hans,
Tack för att du delar din upplevelse och för både ris och ros.

Vi är glada att du uppskattar vår kundtjänst och våra avgifter, samtidigt beklagar vi att du upplevt utmaningar både kring fondflytt och värdeuppdateringar. Vi förstår att detta påverkar både överblick och förtroende och tar din feedback på största allvar. Vi arbetar löpande med att utveckla och förfina vår tjänst vilket vi hoppas ska kunna reparera ditt förtroende.

Sofie på SAVR

Man kan inte ringa SAVR och...

Man kan inte ringa SAVR.
Upptäckte att mycket pengar ligger oplacerade och drar skatt i ISK-depån - Det borde SAVR ha larmat/ påminnt om tycker man ju.
Och man borde föranmält konton för att snabbt kunna ta ut pengarna.

29 décembre 2025

Réponse : SAVR AB

Hej, och tack för att du delar din feedback.

Jag vill börja med att förtydliga att det går bra att ringa SAVR. Du är varmt välkommen att kontakta vårt kundtjänstteam på telefonnummer 08-38 52 00 varje helgfri vardag mellan 09–22 så hjälper vi gärna till.

När det gäller oplacerade pengar på ett ISK stämmer det att dessa omfattas av schablonbeskattning, precis som allt kapital på kontot. Hur man väljer att använda sina pengar – om och när man investerar eller låter kapital ligga oplacerat – är helt upp till varje kund. I dagsläget skickar vi därför inga påminnelser eller larm kring oplacerat kapital.

Vi uppskattar att du tagit dig tid att lämna feedback. Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller vill ha hjälp framåt!

Allvarligt fel på mitt konto – bristande förklaring från SAVR

Jag upptäckte nyligen att det hade dykt upp cirka 150 000 kr i oidentifierade medel på mitt kapitalförsäkringskonto (KF) hos SAVR. Det fanns ingen transaktion eller notering som förklarade var pengarna kom ifrån, och beloppet verkade ha blandats med mina egna medel.

Jag kontaktade SAVR omedelbart och förklarade situationen skriftligt. Tyvärr fick jag bara ett svar som antydde att jag hade haft mindre pengar innan, utan någon tydlig redogörelse för vad som faktiskt hänt eller hur felet uppstått.

Jag tycker det är mycket allvarligt att ett värdepappersbolag kan visa fel saldo eller lägga till pengar utan spårbar transaktion. Det underminerar förtroendet för plattformen och gör det svårt att känna sig trygg med sina investeringar.

Jag hoppas SAVR tar detta på största allvar och utreder vad som hänt – inte bara för min skull, utan för alla kunders säkerhet.

31 octobre 2025

Hej Ali,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att situationen du beskriver var både oväntad och oroande, och vi beklagar att det uppstod osäkerhet kring ditt saldo.

Efter en fullständig utredning kan vi bekräfta att det rörde sig om ett tekniskt visningsfel kopplat till vissa köpordrar. Felet påverkade inte dina faktiska pengar eller värdepapper, utan gjorde att saldot visades felaktigt i systemet under en period. Dina medel har hela tiden varit korrekta och separerade enligt regelverk.

Felet är nu åtgärdat och vi arbetar vidare för att förhindra att något liknande inträffar igen.

Sofie på SAVR

Skulle vilja se fler funktioner i…

Skulle vilja se fler funktioner i appen.
Tex att man ska kunna välja textstorlek så inte allt är så stort.
Kunna se för och efterhandeln.

Annars trevlig mäklare.

15 août 2025

Réponse : SAVR AB

Stort tack för din feedback och för att du delar med dig av dina önskemål. Vi tittar kontinuerligt på möjligheter att förbättra appen och arbetar löpande med att utveckla nya funktioner för att göra upplevelsen bättre för våra kunder. Dina förslag kring textstorlek och möjlighet att se för- och efterhandel tar vi med oss i vårt fortsatta arbete.

De är sämst

De är sämst. Den 23 maj försvann dryga 3 500 kr från mitt konto efter en misslyckad transaktion. De har fortfarande inte idag 6:e augusti återbetala pengarna och ärendet pågår fortfarande. En annan gång fick jag dubbel insättning, det reglerades efter några veckor. Totalt opålitligt. Jag håller nu på att flytta tillbaka mina aktier till Avanza.

6 août 2025

Réponse : SAVR AB

Vi förstår verkligen att det här har varit både frustrerande och oacceptabelt. Självklart ska det inte ta så lång tid att få hjälp eller återbetalning vid en misslyckad transaktion. Vi beklagar verkligen att du har behövt uppleva detta och att det har påverkat ditt förtroende för oss.

Vi vill gärna titta närmare på ditt ärende för att förstå exakt vad som hänt och se till att det får en så snabb lösning som möjligt. Om du vill, kontakta gärna vårt supportteam på via chatten i inloggat läge eller via info@savr.com så att vi kan följa upp det skyndsamt.

Återigen, vi är ledsna för att din upplevelse inte levt upp till vare sig våra eller dina förväntningar. Vi tar till oss av din feedback och arbetar löpande med att förbättra våra processer för att undvika att något liknande händer igen.

Bra savr

Bra, får dock inte fem stjärnor eftersom endast folkbokförda i Sverige kan vara kunder

9 juillet 2025

Réponse : SAVR AB

Tack för din fina recension och för att du delar med dig av din feedback!

Du har helt rätt i att vi i dagsläget endast kan erbjuda våra tjänster till personer som är folkbokförda i Sverige. Detta beror på att vi följer regelverk som kräver att våra kunder har sin skatterättsliga hemvist i Sverige och att insättningar och uttag endast kan göras till svenska banker eller svenska filialer.

Vi förstår att detta kan vara en begränsning, särskilt för svenskar som bor utomlands men gärna vill fortsätta spara hos oss. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla våra tjänster, och vår förhoppning är att kunna erbjuda sparmöjligheter även för utlandssvenskar i framtiden.

Sofie på SAVR

This is a very weird platform

This is a very weird platform!
SAVR made an extra same transaction for me when I bought an stock! It took a long time for the correction without a explanation from SAVR.
There is always a cash in the account now, unavailable for withdrawal over a month. SAVR told me that this is caused by a delayed payment. What! ? A delayed payment for over a month. SAVR even cannot tell me now when this payment will be done! I am now waiting for it and close the account immediately!

1 juillet 2025

Réponse : SAVR AB

Hi and thank you for taking the time to leave a review.

We’re sorry to hear about your experience and understand your frustration regarding the delayed correction and communication. In rare cases, technical issues can lead to duplicate transactions, and we acknowledge that the follow-up should have been clearer and faster.

Regarding the small remaining amount in the account, certain system constraints can sometimes prevent immediate withdrawals or account closure, even for minor sums. We understand this may be confusing and appreciate your patience while the issue was being resolved.

We’re continuously working to improve both our processes and communication, and your feedback helps us do better. If there’s anything still outstanding, don’t hesitate to reach out to our support team either through the chat or over phone (08-38 52 00).

Best regards,
Sofie at SAVR

Opålitlig platform och ingen förklaring

Haft automatiskt månadssparande gående i 4-5 år, märkte att ingen insättning gjordes i slutet av april, inte fått någon notis på detta. Hör av mig till kundtjänst och frågar varför mitt månadssparande tycks ha stängts av, får förklaringen att eftersom jag 16 april la till en fond i sparandet så "ändrades datumet till den 31 maj". Men 31 maj är ju nästa schemalagda dragning. Får rådet att nu 16 maj manuellt gå in och köpa varje enskild fond och fylla i belopp och hålla på och krångla, vilket ju är lagom lockande när börsen stigit ganska mycket sedan 30 april och nästa dragning (om den funkar då?!) är om 15 dagar. Någon funktion för att köpa hela sitt månadssparande på en gång finns inte, jag frågade kundtjänst tom. Och någon förklaring på varför det blev så här kunde de inte ge, kopierat rakt av från chatten: "Jag kan tyvärr inte utröna exakt varför och vi ursäktar för att denna månad hoppades över." och flera "Tack för din förståelse."

Händer detta en gång flyttar jag från SAVR direkt, tack för er förståelse!

16 mai 2025

Réponse : SAVR AB

Tack för att du hör av dig och delar med dig av din upplevelse – vi är verkligen ledsna för det strul du varit med om kring ditt månadssparande.

Jag har nu undersökt vad som kan ha hänt och det verkar som att vårt system – troligen på grund av flera röda dagar i april – inte hanterade förändringen i ditt sparande korrekt. Det är alltså inte så här det ska fungera, utan ett tekniskt fel som vi tar på stort allvar och arbetar prioriterat med att åtgärda.

Du har också helt rätt i att det idag saknas en enkel funktion för att ”köpa hela sitt månadssparande” manuellt med ett klick och det är ett område vi planerar att förbättra framöver.

Vi uppskattar att du tagit dig tid att skriva till oss – det hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas att du vill ge oss en chans att visa att vi kan leverera en bättre upplevelse framåt.

Sofie på SAVR

Trevlig nätmäklare som nu under…

Mobilappen känns inte lika väloptimerad som Avanzas eller Nordnets. Men Savrs app är minimalistisk och har en digital approach, vilket ligger i linje med moderna servicebolag där kundkontakt sker via en integrerad chattfunktion.

Jag tycker om vad jag sett hittills och tror att Savr har goda möjligheter att växa som en aktie- & fondmäklare inom Norden.

30 avril 2025

Réponse : SAVR AB

Tack för din fina och genomtänkta recension! 🌟 Roligt att höra att du uppskattar det vi gör. Vi jobbar ständigt på förbättringar och ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med våra användare.

Sofie på SAVR

Trevlig plattform i en tillväxtfas som…

Trevlig plattform i en tillväxtfas som erbjuder flera goda incitament för nya kunder. För tillfället erbjuder SAVR lägre courtage på fonder än konkurrenterna men faller dock på efterkälken när det gäller handel med aktier och ETF:er. Om man intresserar sig för sådant fungerar SAVR bäst som ett komplement för fonder. Dock så expanderar SAVR sitt utbud av värdepapper kontinuerligt och plattformen kommer nog mogna inom sin tid. Rekommenderas för den smarta investeraren som vill minimera avgifter och maximera eventuelle premier.

26 avril 2025

Réponse : SAVR AB

Hej och stort tack för din fina och välbalanserade recension!

Vi är glada att höra att du uppskattar det vi gör. Du har också helt rätt i att vi befinner oss i en tillväxtfas där vi kontinuerligt arbetar för att utveckla och förbättra vårt erbjudande – både inom fondhandel och aktie- och ETF-handel.

Vi ser aktie- och ETF-handel som ett viktigt område för framtiden och har ambitiösa planer för att stärka vårt utbud och förbättra användarupplevelsen. Din feedback motiverar oss ytterligare i vårt arbete för att skapa en ännu bättre plattform för alla typer av investerare.

Stort tack igen för att du rekommenderar SAVR och för att du är med på vår resa framåt!

Riktigt bra plattform

Riktigt bra plattform! Några buggar än så länge, men kommer stå sig stark i längden.

9 avril 2025

Réponse : SAVR AB

Stort tack för din fina recension och för att du använder SAVR! Vi är glada att du gillar plattformen och tror på vår långsiktiga vision. Vi jobbar ständigt på att förbättra upplevelsen så tveka inte att höra av dig till vår support om du stöter på något specifikt, vi lyssnar gärna!

Axel på savr är grym!

7 avril 2025

Réponse : SAVR AB

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vi blir verkligen glada av att höra att Axel i vårt kundserviceteam har gett dig grym service – vi tycker också att han är fantastisk! Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med ditt sparande.

Sofie på SAVR

Fick värvningsbonus reducerad från 200…

Fick värvningsbonus reducerad från 200 kronor
till 100 kronor trots att datumet inte hade gått ut för dealen.

Inte så mycket att bråka om iofs men rätt ska vara rätt

28 mars 2025

Réponse : SAVR AB

Vi förstår din besvikelse. Tyvärr såg vi tecken på ett utbrett missbruk av funktionen vilket gjorde att vi var tvungna att stänga ner kampanjen i förtid. Att det kunde ske framgick i kampanjvillkoren, men vi förstår såklart att det kan kännas frustrerande när man följt reglerna och ändå påverkas.

Vi hoppas trots detta att du vill fortsätta välja SAVR som din investeringsplattform.

Smidigt

Smidigt, enkelt att flytta konto. Och inte att förglömma, handel till vettigt (läs bra) pris mkt tydligt redovisat. Sen redovisas de olika företagens aktiviteter tydligt i separat flik.
Livet som pensionär har blivit tydligare och enklare.

2 avril 2025

Réponse : SAVR AB

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du gillar det vi gör och det betyder mycket för oss att kunna bidra till att livet som pensionär blir lite enklare och tydligare. Tack för att du valt SAVR! 💚

Bra plattform

Bra plattform, en uppstickare som gör mycket rätt. Fin service och bra innovation. Finns fortfarande en del att utveckla, men till skillnad från de mer etablerade spelarna så verkar de lyssna och kommer med nya funktioner som användarna vill ha.

1 avril 2025

Réponse : SAVR AB

Stort tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada av att höra att du uppskattar både plattformen, servicen och vårt fokus på innovation. Det stämmer att vi fortfarande har en del kvar att utveckla – men precis som du säger så är användarnas feedback vår viktigaste kompass. Vi lyssnar, prioriterar och bygger för att göra SAVR ännu bättre, tillsammans med er.

Tack för att du är med på resan! 🚀

Snabb och effektiv support

31 mars 2025

Réponse : SAVR AB

Tack för din fina recension! Vi är glada att du upplever supporten som snabb och effektiv – precis så som vi vill att det ska vara. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med!

En plattform som utvecklas

En plattform som successivt utvecklas med kundfokus. Rabatter på så gott som alla fonder. Bra nyhetsflöde med AI stöd anpassat för användaren. Nu även aktiehandel och kommer nog bli en konkurrent att räkna med för de mer etablerade aktörerna.

28 mars 2025

Réponse : SAVR AB

Stort tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada av att höra att du uppskattar vår utveckling. Kul att du också testar aktiehandeln – vi har mycket spännande på gång och ser verkligen fram emot att fortsätta växa tillsammans med dig som användare.

Tveka inte att höra av dig om du har feedback eller idéer – vi lyssnar gärna!

Snabba svar på mail/chatt

Snabba svar på mail/chatt, kul att dom har mycket på gång.
Bra köp och sälj funktion, rent och snyggt

27 mars 2025

Réponse : SAVR AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi blir så glada av att höra att du gillar det vi gör! Vi har, som du säger, mycket på gång och ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla SAVR tillsammans med våra användare. Hör gärna av dig om du har idéer eller feedback!

Sofie på SAVR

Mycket trevlig och lätt tjänst Jag…

Mycket trevlig och lätt tjänst Jag saknar bara möjligheten att kunna lägga in rätt kyrkor när jag har flyttat värdepapper hit
Det är en tjänst som jag saknar

27 mars 2025

Réponse : SAVR AB

Stort tack för ditt fina omdöme – vi är glada att du gillar vår tjänst!

Jag är lite osäker på vad du menar när du säger att du saknar möjligheten att kunna lägga in rätt "kyrkor" i samband med flytt av värdepapper. Är det möjligtvis så att du syftar på GAV (genomsnittligt anskaffningsvärde)? Om så är fallet är det något vi arbetar på att kunna erbjuda i framtiden. Det är en efterfrågad funktion och vi vill såklart att det ska bli så smidigt som möjligt för dig att få en komplett överblick.

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill förtydliga eller har fler önskemål. Tack igen för att du använder SAVR!

Sofie på SAVR

En savoir plus sur les différents types d'avis.