Lindahl Biobrændsel Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Priserne er gode og service er i top. Senest oplevede vi det under det voldsomme snevejr. Vores indkørsel var nogenlunde farbar, men Anders veg ikke udenom. Han kom med sin lastbil og kørte behændi... Voir plus

Kan kun giver den ALLERBEDSTE anbefaling af Lindahl Biobrændsel 👍👍👍👍👍 Bestilte Træpiller søndag kl 1645 og mandag morgen blev vi ringet op og spurgt om pillerne skulle sættes i værkstedet - alt... Voir plus

1. Fournisseur de bois de chauffage

Écrit par l'entreprise

Vi startede i 2002 i det små, og har løbende udvidet forretningen, så vi i dag leverer biobrændsel over hele Sjælland og øer med egne lastbiler. Vi har 2 små lastbiler med lift, med meget kort akselafstand, som gør at vi kan komme ind i de fleste indkørsler. Dette betyder at vi i de fleste tilfælde kan køre pallerne helt ind i din garage, carport eller lignende, hvor der er mulighed for det. Desuden råder vi over en kranbil, så vi kan løfte pallerne ind over hæk eller plankeværk,hvis du ønsker det. Vi har også mulighed for at levere med lastbil med truck. Desuden salg og levering af alt i grus, sten og granitskærver, samt afdækningsflis og bark. Derudover udfører vi kran/grab arbejde samt vognmandskørsel på timepris.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det plejer at være Anders selv der…

Det plejer at være Anders selv der kommer hos os men jeg må sige at dem der var her i dag leverede samme høje service. Jeg var ikke hjemme og havde lidt rod i carporten. Blandt andet en palle med brænde på og en palle træpiller der var taget lidt af. Det flyttede de, satte de nye paller ind som aftalt og flyttede de andre ting tilbage igen. Endnu en gang tårn høj service og derfor er jeg en trofast kunde.

20 juillet 2026

Altid super fin service.

Altid super fin service.
Pillerne bliver kørt helt ind i carport.
Levering altid til tiden.
Har handlet med Lindahs i over 10 år, og kun købt piller derfra, så er man sikker på man ikke bliver snydt.
De kører altid med bedste pris.

7 juillet 2026

Fik leveret brænde i går eftermiddag…

Fik leveret brænde i går eftermiddag efter at ha bestilt det om formiddagen Anders kom med 5 tårne som jeg umiddelbart regnede med at skulle stilles et stykke inde på gårdspladsen og jeg så selv skulle tømme og fragte indover græsplænen og ned i brænde skuret som ligger ned af en skråning. Men nej Anders havde løsningen og hu hej så fik vi gjort plads og han fik fragtet det helt ned med sin specielle truck uden man kunne se spor på græsplænen.
Så den største anbefaling herfra både på service og på det gode humør.
Tak for det Anders.

27 mars 2026

Super service

Super service, hurtig levering, god kommunikation.
Chauffør Simon leverede pallen på gummidæk! Hurra 🙌 kunne køre den på flisegang helt hen foran skuret.
Fik 200kr i rabat fordi prisen var faldet samme dag.

Det er service, som jeg sjældent har oplevet det.

5 mars 2026

Har fået leveret Brændetårn i 10 år af…

Har fået leveret Brændetårn i 10 år af andre firmaer men har aldrig nogensinde oplevet en service så god som hos Lindahl. For første gang kom mit brændetårn til at stå under taget på min carport pga Anders fik skåret toppen af brændetårnet på en genial måde.. Jeg er nu ny fast kunde !!!

24 février 2026

Lindahl Biobrændsel er et…

Lindahl Biobrændsel er et vognmandsfirma med super service.
Vi har netop lige fået leveret træ briketter af den mest service mindet og flinke chauffør vi har oplevet. Det fra et firma som heder Lindahl Biobrændsel.
Hos Lindahl Biobrændsel har vi endelig fundet et firma med chauffører der er venlig og hjælpsom til forskel fra større vognmands firmaer som hverken kan bakke eller køre i 1cm sne.
Lindahls chauffør kørte helt ind på gårdsplads og satte pallerne lige hvor vi gerne ville have dem. Der var venlighed og hjælpsomhed med det samme. Hvilket man ikke er vant med fra de andre vognmænd vi har haft besøg af i år nå vi skulle have leveret træ briketter. Det er noget med at de kun kører til kantsten, men på landet er der ingen kantsten. Hvilket gør at de vil stille de paller man har købt helt ude ved vejen og så må man selv fragte paller med træ briketter ind til bestemmelses sted.
Kæmpe tak til Lindahl Biobrændsel for deres hjælpsomhed og dygtige chauffører. Så hvis man skal bruge brændsel kan jeg på det kraftigste anbefale Lindahl Biobrændsel.

16 février 2026

Priserne er gode og service er i top.

Priserne er gode og service er i top.
Senest oplevede vi det under det voldsomme snevejr. Vores indkørsel var nogenlunde farbar, men Anders veg ikke udenom. Han kom med sin lastbil og kørte behændigt derhen, hvor vi skulle have en palle træpiller stående.
Den service havde vi ikke fået gennem andre vognmænd, og det er årsagen til, at vi nu har været kunde hos ham i en del år.
Herudover er der altid tid til en sludder.

11 février 2026

Uovertruffen service

Uovertruffen service. Altid hjælpsomme og hurtig levering. Super tilfreds kunde og vil anbefale dem til alle der skal bruge brænde.

11 février 2026

Har været kunde hos Lindahl biobrændsel…

Har været kunde hos Lindahl biobrændsel i et årti, og det kommer IKKE til at ændre sig, service og vejledning er i top, levering hurtig, jeg er rigtig glad for at handle her og kan kun varmt anbefale andre at gøre det samme.

25 janvier 2026

Service

Vi har købt brændsel fra ham i mange år, altid fantastisk service og hurtig levering 😍 kan varmt anbefales 🥰 Mvh vinie Petersen

6 janvier 2026

Rådgivning om og levering af træpiller

De træpiller jeg plejer at bruge, bliver ikke længere produceret. Jeg fik rigtig god vejledning om, hvilket produkt jeg kunne købe i stedet for og jeg fik god vejledning om, hvornår det var et godt tidspunkt at handle på.
Pallerne blev leveret hurtigt og præcis den dag og kl.slet som jeg havde ønsket. De blev placeret hurtigt og effektivt af chaufføren, der hvor jeg ønskede dem placeret - uden ekstra betaling.

30 octobre 2025

Serviceniveauet er i top.

Har fået træpiller fra lindahl i mange år. Servicen er helt i top, om det så er ham selv eller en af hans medarbejdere der leverer pillerne. Pillerne bliver sat hvor man vil have dem. Og sidst men ikke mindst bliver man altid mødt med et smil 😀

1 mai 2025

Hurtig levering

Super service leveret inde i vores garage lige der hvor jeg ville have dem jeg har købt piller hos Lindahl i 7 år nu og altid samme gode service

18 octobre 2024