Det plejer at være Anders selv der kommer hos os men jeg må sige at dem der var her i dag leverede samme høje service. Jeg var ikke hjemme og havde lidt rod i carporten. Blandt andet en palle med bræn... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fik leveret brænde i går eftermiddag efter at ha bestilt det om formiddagen Anders kom med 5 tårne som jeg umiddelbart regnede med at skulle stilles et stykke inde på gårdspladsen og jeg så selv sku... Voir plus
Priserne er gode og service er i top. Senest oplevede vi det under det voldsomme snevejr. Vores indkørsel var nogenlunde farbar, men Anders veg ikke udenom. Han kom med sin lastbil og kørte behændi... Voir plus
Kan kun giver den ALLERBEDSTE anbefaling af Lindahl Biobrændsel 👍👍👍👍👍 Bestilte Træpiller søndag kl 1645 og mandag morgen blev vi ringet op og spurgt om pillerne skulle sættes i værkstedet - alt... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi startede i 2002 i det små, og har løbende udvidet forretningen, så vi i dag leverer biobrændsel over hele Sjælland og øer med egne lastbiler. Vi har 2 små lastbiler med lift, med meget kort akselafstand, som gør at vi kan komme ind i de fleste indkørsler. Dette betyder at vi i de fleste tilfælde kan køre pallerne helt ind i din garage, carport eller lignende, hvor der er mulighed for det. Desuden råder vi over en kranbil, så vi kan løfte pallerne ind over hæk eller plankeværk,hvis du ønsker det. Vi har også mulighed for at levere med lastbil med truck. Desuden salg og levering af alt i grus, sten og granitskærver, samt afdækningsflis og bark. Derudover udfører vi kran/grab arbejde samt vognmandskørsel på timepris.
Coordonnées de contact
Hammer Hestehave 6, 4750, Lundby
- salg@lindahlbio.dk
- lindahlbio.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Vi har ALDRIG oplevet noget lignende!
Som helt ny kunde, er det en lækker fornemmelse med god kontakt. Vi følte os trygge fra samme sekund, vi klikkede på "køb" og fik ordrebekræftelse få sekunder senere.
En meget personlig og hurtig respons, på at vi var i tidsnød, resulterede i en levering tidligt lørdag morgen ... Jamen intet mindre end fantastisk.
Tusind tak Anders, du har virkelig reddet vores r**, både mht. varme, men så sandelig også mht. tillid til firmaer der lover og lover.
Ja vist du lover også ... men du holder dit ord og står ved dine løfter. 🌹
Mange hilsner fra dine nye faste kunder i Nørre Vedby
Stig og Ninett Selchau

Réponse de Lindahl Biobrændsel
Lindahl Biobrændsel er utvivlsomt det…
Lindahl Biobrændsel er utvivlsomt det firma i landet med den bedste service! Altid hurtig levering, og pillerne bliver kørt på plads efter aftale, og vi har i de efterhånden mange år, vi har fået piller fra Anders, altid fået en usædvanlig god service og altid piller i god kvalitet. En kæmpestor anbefaling herfra!
Lindahl Biobrændsel
Anders er meget pålidelig. Vi har handlet med ham i 9 år.
Han holder sine aftaler, ringer før han kommer og er yderst serviceminded.
Tak for meget præcis levering i garagen idag.
Super god oplevelse at få træpiller…
Super god oplevelse at få træpiller leveret af Lindahl Biobrændsel. Træpillerne kørt helt ind på plads så skal der ikke slæbes. Har fået de bedste træpiller fra Fågelfors, de brænder rigt fint. Mange tak for god service.
Fine vare fine priser og så er levering…
Fine vare fine priser og så er levering og service i top ! , ringer inden og siger de kommer og om det er ok , stiller pallerne lige hvor man ønsker. Og ejeren er vildt flink så top top service
Fantastisk firma
Jeg er så glad for at jeg har fundet det bedste firma som bare overholder alle aftaler og som yder en fantastisk service når mine træpiller bliver leveret hvilket jeg har meget brug for da jeg ikke kan mere selv, det er 2 år jeg køber hos dem og deres hjælpsomhed er helt i top, helt klart et firma jeg vil købe hos fremover
Firmaet overholder det lovede...
Ordreprocessen var let og hurtig. Firmaet overholdt til fulde det lovede omkring leveringstider.
Jeg har en lidt stejl opkørsel med skærver, men alligevel formåede man at stille pallerne perfekt.
Min anbefaling.
Anders leverede piller og satte den snore lige i Laden ringede inde levering og var klar til og rydde op hvor de skulle stå
Så det kan man kalde super service
Jeg takker og det er ikke sidste gang jeg handler med dem 👌
Altid god betjening samt god service
En god oplevelse!
En god oplevelse!
Købte bøgebrændetårn og barlinek briketter,de er bare de bedste man kan få.
Brændet var perfekt,med rigtigt mange gode store stykker.
Det hele blev leveret af flinke folk.
Vi bestilte om eftermiddagen,
Næste morgen kl. 8.00 Holdte han i indkørslen!
Han kommer vel at mærke fra
Næstved og jeg bor i Nykøbing Sjælland
Jeg kan kun være en glad mand.
Christian Steincke.
Vi aftalte at pallerne bare skulle…
Vi aftalte at pallerne bare skulle stiller på havegangen, men de blev kørt helt op til huset, på trods af at der ikke var meget plads pga. bil og campingvogn. Super levering og service👌🏻
Takker, så skal jeg ikke flytte dem så langt😉
Service i top
Igen en levering fra Anders hos Lindahl Biobrændsel. Som altid hurtig levering som aftalt, til en skarp pris og med levering helt ind på lageret. Og en hyggelig sludder samtidig. Whats not to like..
Fantastisk service
Levering blev før tid. Ringede og spurgte om pallen kunne leveres før tid og hvor jeg ønskede den sat.
Pallen blev sat inden for lågen lige ved siden af skuret.
Pris, service og kvalitet var bedre end forventet.
Kan kun anbefale Lindahl Boobrændsel.
Fantastisk service
Fantastisk service.
Alt fungerer 100 %.
Og leveringen er verdensklasse.
Super god oplevelse
Igen en super oplevelse, bestilte Træpiller Lørdag, blev ringet op Søndag om levering Mandag formiddag blev de leveret af en rar chauffør der kørte dem ind i haven. Jeg kommer helt sikkert tilbage.
God service og høflig betjening samt…
God service og høflig betjening samt vejledning i hvilke produkter de kan anbefale 😊
Træpillerne blev leveret på aftalt tidspunkt
Træpillerne blev leveret nøjagtigt som aftalt, Kørte pillerne helt ind, så god service helt igennem. Meget venlig chaufør. Det bliver ikke sidste gang der bliver handlet her. Kan klart anbefales.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.