Lowcarb Store Danmark Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Jeg bestilte varerne hos Lowcarb Store DK en fredag midt på dagen - allerede dagen efter om lørdagen havde jeg modtaget pakken. Det var hurtig og effektiv levering. Jeg oplevede ikke, at der mangle... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte en større pakke, der var et par ting der havde en kort udløbstid og efter et opkald til butikken, fik jeg straks tilsendt erstatnings varer, med længere holdbarhed. Har tidligere hand... Voir plus

L'entreprise a répondu

Når man handler på nettet er det bare et par klik og så modtager man pakken, måske helt uden kontakt til pakkeposten - man glemmer helt mennesket, kontakten og smilet. Men da jeg åbnede min pakke og k... Voir plus

L'entreprise a répondu

En rigtig god oplevelse at handle. Jeg havde, efter ordreafgivelse, et par rettelser og her var de meget fleksible og hurtige i deres service. Varerne kom med det samme og var i fin stand. Jeg ka... Voir plus

1. Service de fitness et nutrition

Informations provenant de diverses sources externes

Vi er Rikke og Thomas. Vi er ikke fanatiske sundhedsguruer, men to almindelige mennesker med en stor passion for god mad. Og vi har noget, vi gerne vil dele med dig. Vi elsker god mad. Og når det er sundt, gør det os glade og fyldt med energi. Her på vores hjemmeside kan du finde alt det du behøver til en lowcarb livstil, lækre opskrifter og sjove konkurrencer. Vi har fundet ud af, at hvis vi skifter kulhydrater og sukker ud med proteiner og grøntsager, får vi mætte maver, mere energi og en følelse af velvære. Vi arbejder begge to i militæret, og derfor er det ekstra dejligt med mad, der holder blodsukkeret stabilt, så vi kan holde kroppen kørende hele dagen. Så kan vi give os 100 % - både når vi er soldater og når vi er der for hinanden.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

320 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fin webshop med lækre ting

Det var nemt at bestille og varerne er virkelig gode.
Det kunne være fedt at kunne kombinere rabat tilbud på 3 stykker pasta på tværs af udvalget, så man ikke skal købe 3 af de samme for at få mængde rabat. Behandlingstiden er også lidt langsom, der gik 2-3 dage før varene blev sendt ud.
Men alt i alt en rigtig fin webshop, med fantastisk tilbud af low carb varer!
Anbefales klart!

8 juin 2015

FJONG!

Alt har fungeret fint! Hurtig og problemfri pakkelevering. Glad for indhold!

25 mai 2015

Super service

god hurtig betjeningen.
Jeg havde lavet en fejl i adressen som jeg skriv i en mail til dem, fik svar meget kort tid efter, at det var rettet og modtog mine vare dagen efter, og det var end da med en håndskrevet besked på, så bliver det ikke bedre.
Klart et sted jeg handler igen.

MVH Dan

23 mai 2015

Super god service

Jeg har altid været tilfreds med at handle her.

Jeg får hurtig mine varer tilsendt og så elsker jeg i med egen håndkræft har skrevet en personlig hilsen..

1000 tak for gode produkter, hurtig og sikker levering.

Kan klart anbefales.

13 mai 2015

Nem bestilling og hurtig levering.

Nem bestilling og hurtig levering. Post Danmark havde dog lige glemt at give mig besked om at pakken var klar til afhentning - men Lowcarb bestillingsdelen fungerede fint. Overvej om det er Post Danmark der skal levere jeres varer.

28 avril 2015

hurtig leverance

Hej. Let at bestille og hurtigt leverance. har ikke prøvet indholdet endnu, men jeg er spændt på det. :-)

17 avril 2015

Hurtig levering!

Jeg bestilte mine varer sidst på eftermiddagen. Næste morgen lå de klar til afhentning i pakkeboksen hvor jeg bor. Yderst hurtig levering.

15 avril 2015