Allt var smidigt och enkelt. Hade kontakt med Cornelius som ställde en del frågor om verksamheten vilket kändes seriöst och bra! Mitt enda lilla klagomål är att det tog lite längre än jag hade ön... Voir plus
Väldigt trevlig kille som hete Nicklas som hjälpte mig väldigt service inriktad och väldigt hjälpsam och bra och trevligt kundbemötande. Denna killen ni har ska ni hålla hårt i för jag kan inte ge han... Voir plus
Lunar bank har varit en bra bank leverantör för nya företag. Personalen är väldig hjälpsam och tålmodig. Emilia var den som hjälpte mig och gjorde det enkelt för mig att ha en bra upplevelse. 100% r... Voir plus
Nyligen blivit kund hos Lunas och upplevelsen började med frågor om deras SASkort och hur det funkar med deras konton osv. Deras support är otroligt hjälpsamma och trevliga. Snabbt svar via deras ch... Voir plus
Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.
Stockholm, Suède
- +4610 555 85 05
- support@lunar.app
- lunar.app/se/privat
Demande des avis aux clients
What a horrible service
What a horrible service, I thought it's easy digital banking, because my son advised me as easy to use. I sent 80 thousand SEK on 8th of July and still haven't received it to my own bank account... It's ridiculous. What's much worse, they are charging constantly for service but do not respond when I write to the chat in support. What kind of service is it?
I thought it's my money, but they act like it's their money and they can do with it whatever they wish.
STAY AWAY FROM THIS BANK.

Réponse de Lunar Sweden
Behövde hjälp med ett ärende och Sigrid…
Behövde hjälp med ett ärende och Sigrid löste det på direkten! Himla otroligt bra med kompetenta personal!

Réponse de Lunar Sweden
Snabb och smidig uppstart av ab…
Snabb och smidig uppstart av ab tillsammans med lagerbolag

Réponse de Lunar Sweden
Den mest oseriösa bank jag nånsin haft
Den mest oseriösa bank jag nånsin haft. Fryser mina pengar för en Swish. Ni borde få betala skadestånd för ni förstör min semester

Trevlig och lösningsfokuserad kundtjänst
Trevlig och lösningsfokuserad kundtjänst

Réponse de Lunar Sweden
Mycket trevlig personal på Lunar.
Mycket trevlig personal på Lunar.
Tack Karl och Mathilda!

Dålig användarupplevelse faktura
UX:et lämnar mycket att önska, har kostat oss onödiga påminnelseavgifter för att det är otydligt var pengar kommer dras ifrån.

Réponse de Lunar Sweden
Jag fick hjälp av Nicklas och jag fick…
Jag fick hjälp av Nicklas snabbt och smidigt.

Réponse de Lunar Sweden
Allt möjligt för vardags ekonomi och…
Allt möjligt för vardags ekonomi och planera sina ekonomi kan man säga.
Absolut Bästa bank för små företag!
Absolut Bästa bank för små företag!
Bästa kundtjänst!
Stark rekommenderar till alla ny startad små företag!

Réponse de Lunar Sweden
Blir blockerad så fort jag sätter in…
Blir blockerad så fort jag sätter in från min privata bank. Jag får min lön sätter in 5000kr så blockerar ni kontot och vill ha massa bevis. När ni redan kan se sllr

Réponse de Lunar Sweden
Trevligt bemötande och smidig…
Trevligt bemötande och smidig interaktion med tydliga frågor. Karl gav ett bra och proffsigt intryck.

Réponse de Lunar Sweden
Lunar fungerar precis så som jag vill
Lunar fungerar precis så som jag vill att min företagsbank fungerar. Allt sköts digitalt, och de digitala funktionerna ger en allt man behöver.
Det finns smidiga kopplingar till bokföringsprogrammet och går att scanna in fakturor smidigare än hos storbanken. Väldigt bra helt enkelt.
Det är också väldigt smidigt att få support. AI-chatt med svar på några sekunder eller en människa på telefon 2 minuter bort. Personalen är vädligt trevlig och lösningsorienterade, extra tack till Lina för grym service.
Om man dessutom tar med det grymt låga priset finns det inget alternativ på företagsbank. Rekommenderar starkt!

Réponse de Lunar Sweden
Ett mycket bra Säkerhetssystem som…
Ett mycket bra Säkerhetssystem som håller ett vakande vakande öga över vår ekonomi och fantastisk och snabb support från Nora

totalt värdelöst
totalt värdelöst. Vi ansökte om företagskonto men de vägrade oss trots att vi inte hade några problem med betala och inga anmärkningar. De förklarade heller inte varför de sa nej men hon på telefon försa sig och sa att det är svårt att få när ni är ett nystartat holdingbolag. Sjukt dåligt att inte motivera varför man inte kan få ett företagskonto hos dom.