Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Na ruim een jaar gebruiker van Luxreaders brillen heb ik wisselende ervaringen. Absoluut snelle leveringen, en ook een goede ervaring met antwoorden op vragen aan de klantenservice. Ma... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een waardeloze service. 3 brillen gekocht. Twee gingen er zeer snel kapot, pootje liet los van het montuur. Bij beide brillen zelfde euvel. Dit via de site aangegeven, meerdere malen. Er zou conta... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb twee brillen besteld: een leesbril (voor lezen en blauwfilter bescherming voor laptop gebruik) plus een zonnebril op sterkte. Beide waren makkelijk uit te kiezen op de website, waar veel keuz... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Paar jaar geleden tevreden over bestelling. Dit keer 4 maanden geleden besteld. Steeds een sussende mail op mijn vraag of alles wel goed ging. Nog steeds geen leesbril. Mogelijk andere eigenaar/ belei... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Shopping & mode

Écrit par l'entreprise

Luxreaders is een Deens bedrijf met roots in Kopenhagen. Het bedrijf is opgericht met de ambitie om de aankoop van leesbrillen te digitaliseren en eindigt met de gedachte dat leesbril een noodzakelijk kwaad is dat saai ontworpen en van slechte kwaliteit moet zijn. Daarom hebben we ons uiterste best gedaan om een aantal leesbrillen te maken, waarbij zowel het ontwerp als de kwaliteit van topkwaliteit zijn terwijl ze nog steeds betaalbaar zijn. We hebben vele jaren ervaring in de optische industrie en hebben daarom nauwlettend gevolgd hoe de markt voor leesbrillen grotendeels wordt aangedreven door benzinestations, supermarkten en dergelijke. Deze bedrijven richten zich in hoge mate op lage prijzen, hoge marges en bij voorkeur een hoge frequentie van terugkoop wanneer de visie van klanten moet worden gecorrigeerd. Het resultaat is een slechte en lelijke leesbril van slechte kwaliteit. We willen dat veranderen! 3 paar voor 69 € incl. verzending.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 2 sur 5 étoiles

Geen levering ontvangen, ook geen track en trace

Ik ben nu al een paar weken aan het wachten op de brillen, dus ik kan geen oordeel geven. Het enige dat ik kan zeggen is dat de website fantastisch, helder en makkelijk is.

nu het product nog. De klantenservice is het nog steeds aan het uitzoeken....

14 janvier 2021
Avis spontané

Réponse de Luxreaders

En wat vond u uiteindelijk van de brillen? We horen graag :)

Super!

Snelle reactie gehad van de klantenservice en fijne bril, gebruik m constant nu voor laptop en tv! Aanrader!

10 janvier 2021

Réponse de Luxreaders

Super Bedankt voor je beoordeling Eva!

Tevreden

De producten komen uitstekend overeen met wat op internet stond. En de levering was snel en adequaat

10 janvier 2021

Réponse de Luxreaders

Beste Rob! Dankjewel! Super!

Website goed en duidelijk

Website goed en duidelijk.
Bestelproces ging makkelijk
Overkomstduur is wel lang.

6 janvier 2021

Beste Pattrick,

Bedankt voor uw reactie! We hebben in januari inderdaad wel problemen ervaren met levering.

We hopen u in de toekomst opnieuw service te bieden en wie weet, 5 sterren!

Prima brillen

Prima brillen!
Alleen de levering duurde veel langer dan verwacht, mailtje gestuurd met de vraag hoe het stond met de bestelling, maar tot op heden nooit antwoord gehad, de kerstdagen zaten daar wel tussen moet ik zeggen.
Maar ik snap het wel, spullen komen van ver dus de leveringen duren langer .... alleen mogen ze dat beter vermelden.

3 janvier 2021

Réponse de Luxreaders

Beste Arthur, bedankt voor uw reactie! Dat hadden we inderdaad even door mogen geven!

We hopen u opnieuw blij te maken de volgende keer :)

Noté 3 sur 5 étoiles

Ziet er goed uit, maar van 'gemiddelde kwaliteit'

Ik heb 3 brillen van LuxReaders gekocht. De kwaliteit van de monturen is prima en de brillen zien er goed uit. De lenzen zijn van mindere kwaliteit en blijven achter bij het uiterlijk en montuur.

15 décembre 2020

Réponse de Luxreaders

Bedankt voor uw eerlijke reactie en beoordeling!

Noté 2 sur 5 étoiles

De brillen lubberen snel uit en glijden…

De brillen lubberen snel uit en glijden na een week al van mijn neus. Jammer hoor. Daar zijn ze wat mij betreft, iets te duur voor. De modellen zijn erg leuk. Maar de kwaliteit valt mij tegen.

14 décembre 2020

Réponse de Luxreaders

Beste, bedankt voor je beoordeling! Hier kunnen we wat mee! Misschien een smaller model proberen volgende keer? :)

Mochten we je nog verder helpen of adviseren voor de volgende keer, horen we dat natuurlijk heel graag :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Heb pakket nog niet ontvangen

Heb pakket nog niet ontvangen.
Heb wel reactie ontvangen van Luxreaders wat ik keurig vond. Het probleem zit bij post.nl. ik wacht af. Vanmorgen pakket ontvangen. Ik ben tevreden.

9 décembre 2020

Beste Katja,

Door de huidige crisis is er wat misgegaan bij Post.nl. Uw pakket is in Nederland. Onze oprechte excuses voor het ongemak!

Beste Gert-han,

heel slechte levering

heel slechte levering
3 weken gelden besteld 2 mails gestuurd en nog geen brillen

4 décembre 2020

Beste Paul,

Wat jammer om te zien dat u erg ontevreden bent over ons. Uw bestelde pakket was helaas niet leverbaar en daarom hebben we een nieuwe bestelling voor u in orde gemaakt. Die is inmiddels onderweg.

Ik hoop u op deze manier toch tevreden te stellen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering van fijne brillen

Snelle levering van fijne brillen. De zonnebril heb ik helaas nog niet uit kunnen proberen ;)

11 novembre 2020

Réponse de Luxreaders

Beste Karin bedankt voor je beoordeling!

Noté 2 sur 5 étoiles

Product is tegenvallend kwaliteit valt…

Product is tegenvallend kwaliteit valt erg tegen

8 novembre 2020

Réponse de Luxreaders

Beste Jolanda, wat jammer om te horen! Heeft u misschien een defect product? had u al contact met onze klantenservice opgenomen? We helpen u graag verder.

BOB

Prachtige brillen

Prachtige brillen. Helaas heb ik niet goed op de maatvoering gelet waardoor 2 van de drie eigenlijk te groot zijn en van mn neus glijden maar verder mooi vormgegeven en lekker licht.

8 novembre 2020

Réponse de Luxreaders

Bedankt voor je reactie Emilin! :)

Very nice glasses

Very nice glasses, cheap too and fast delivery!

3 novembre 2020

Réponse de Luxreaders

Hello Jeroen! Dankjewel voor de 5 sterren!

Jammer

Heb de brillen binnen enkele dagen ontvangen. Ik had gehoopt dat ze er iets hipper uit zouden zien zijn dan ze zijn, maar ze zien er verder prima uit en zijn goed gemaakt.

Echter, waar ik tot nu toe altijd sterkte +2 had weet ik niet wat ik nu dan had moeten kiezen. Ik heb twee stuks +2 besteld, maar die lijken meer op een krappe +1,5, en dat blijkt dus weggegooid geld, ik kan er niets mee lezen. Ik heb ook één van +2,5 besteld die wel lijkt te kloppen, voor zeer dichtbij voldoet deze.

Voor normale afstanden, tot b.v de computer, dan toch maar weer op zoek naar iets anders, jammer.

25 octobre 2020
Avis spontané

Mooie modellen

Mooie modellen, super geleverd in fijne vilten brillenkokerhoesjes.

22 octobre 2020

Réponse de Luxreaders

Bedankt voor de 5 sterren!!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus