Meubels4nu Avis 18

4,6

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles

Écrit par l'entreprise

Meubels4nu is de plek voor het kopen van uw nieuwe meubilair. Of u nou gaat voor een industriële uitstraling of een landelijke look, Meubels4nu heeft het. Altijd gratis verzending en retour. Levering binnen 5 werkdagen en gratis montage en plaatsing bij besteding boven de 200 euro. Oude meubels die in de weg staan? Ook die nemen wij mee. Wel zo makkelijk!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Wat een top bedrijf!!

Wat een top bedrijf!!
Kennelijk nog een jong bedrijf, maar met ouderwetse service en dat is heel bijzonder in de huidige tijd.
Vragen via de website worden heel snel en uitgebreid beantwoord en ook het telefonisch contact was heel prettig. En de bezorging is ook al zo goed: gratis en supersnel geleverd en je krijgt van te voren een belletje dat ze er aan komen.
De medewerker die het meubel kwam brengen was ook ontzettend aardig. Het meubel werd keurig uitgepakt, op zijn plaats gezet en de verpakking ging weer mee terug.

Ik ben erg blij met mijn mooie nieuwe tv-meubel en vind Meubels4nu echt een aanrader. Compliment voor de gehele aanpak!

1 septembre 2023

Top ervaring

Op donderdag telefonisch gevraagd of een bestelling op de aankomende maandag bexorgd kon worden, dit was mogelijk en dus later die dag een dressoir besteld.
De maandag erna dressoir na telf. aankondiging werkelijk bezord.
Zeer nette heren, uiterst voorzichtig en alle afval netjes afgevoerd.
Top, en een heel mooi dressoir Brooklyn.
1 minpuntje, ik moest zelf zoeken hoe ik een review kon plaatsen.
Helemaal tevreden
Ron Lagerwaard
Capelle aan den IJssel

27 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Onlangs een prachtig bureau besteld

Onlangs een prachtig bureau besteld.
Een geweldige communicatie naar de klant toe. Super vriendelijk en beleefd. Het bureau is door de bezorgers in elkaar gezet en alle verpakkingsmateriaal werd weer mee genomen. Ik zeg een dikke tien met een griffel en zeker een aanrader om hier je meubels te kopen.

13 mars 2022

Zo hoort het!

Zo hoort het!
eerder deze week mooie eetkamer set besteld. Persoonlijk contact met ons opgenomen om lever afspraak in te plannen. Vervolgens hebben ze alles netjes gemonteerd en het afval weer meegenomen!

Aanrader!!!!

18 février 2022

Super!

Vorige week een eettafel besteld en vandaag geleverd door bezorger Joost heel vriendelijk en in voor een praatje.
Wat een service ze pakken het uit zetten het in elkaar en nemen de dozen weer mee. Onze ervaring is super!

3 janvier 2022

Ruim boven verwachting!

Afgelopen vrijdag een tv meubel gekocht bij Meubels4nu en vier werkdagen later al geleverd in de drukste maand van het jaar. Voor levering gebeld en vervolgens naar binnen gebracht, uitgepakt en afval weer meegenomen. Ook het tv meubel netjes op de juiste plek gezet! Ongelooflijk goede service. Heel fijn ook dat het meubel al in elkaar was gezet. Top!

30 décembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Super bedrijf en super service

Super bedrijf, goede service en een goed team. Maandag besteld, dinsdag gebeld en zaterdag geleverd!! Door de mannen uitgepakt, op zn plek gezet en de verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Dit bedrijf heeft de "geen woorden maar daden" mentaliteit. Groet Cynn

23 octobre 2021

Super service

Snel besteld via website! Tegen verwachting in de volgende dag al gebeld en geleverd. De tafel werd op zijn plek gezet, gemonteerd en al het afval meegenomen. Super ervaring! wat een goede service al niet kan doen.....

12 octobre 2021

Dit bedrijf is echt top

Dit bedrijf is echt top! Super goede service, levering ook echt top. En de meubels die ze leveren zijn echt zo mooi en ook echt mega goede kwaliteit! Heel blij met dit bedrijf!

3 octobre 2021

Prima service!

Begin deze week meubels besteld en vandaag alles keurig bezorgd en geplaatst. Er werden overal viltjes onder geplaatst en het afval werd zelfs meegenomen! Erg blij met de service en het resultaat. Aanrader!

21 août 2021

Heel blij mee

Gister besteld , vandaag geleverd!!!
Overal minimaal 12 weken levertijd!
Dit is écht uniek!!
Aan te bevelen !! Stoelen zien er super uit! Boven verwachting zelfs!
Ik raad hun aan! Ga zeker weer bestellen als we iets nieuws nodig hebben!

14 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie meubels en super service

We hebben een mooi tv meubel besteld welke snel geleverd is. Hij werd uitgepakt en op de plek gezet. Daarnaast zochten we nog een salontafel en eetkamerstoelen. Ze hebben een salontafel meegenomen, welke we dan in onze eigen woonkamer even konden zien staan en de eetkamerstoel konden we uitproberen. Echt superservice, de showroom aan huis service is een echte aanrader. Het zijn nette jonge mannen die ook nog eens alle verpakkingsrommel weer meenemen.

9 juillet 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus