Ik ben vorig jaar in december 2025 gestart en leer heel veel over mijzelf en ook over het leven. Mijn coach is super in uitleg en heel begripvol voor je situatie hij steunt waar hij kan. Ook al ben ik... Voir plus
L'entreprise a répondu
Christine is een fijne coach omdat ze goed kan luisteren en scherp inzicht heeft in wat er speelt en daar dan op ingaat op een betrokken manier.
L'entreprise a répondu
Intenties zullen zuiver zijn, maar voor mensen die al meerdere pogingen hebben gedaan om duurzaam af te vallen ligt het tempo wel erg laag. Hierdoor is het risico groot dat mensen afhaken. Dit was bij... Voir plus
L'entreprise a répondu
Coach Annoesjka de Graaf is een inspirerende hulp die de online sessies en het totale programma vakkundig begeleidt. Het helpt mij om mijn leven meer op orde te krijgen en te houden. Van harte aan te... Voir plus
L'entreprise a répondu
MiGuide is jouw gids naar een gezonder gewicht. MiGuide begeleidt al ruim 3.500 mensen met overgewicht en obesitas naar een blijvend gezonder gewicht. Dit doen we met en zonder obesitasmedicatie, in groepen en individueel. Altijd wetenschappelijk onderbouwd. Geen quick fix, wél blijvend verschil. Onze programma's zijn volledig online, met persoonlijke leefstijlcoaching, een online leeromgeving en een app als basis. MiGuide CooL is een digitaal GLI-programma (gecombineerde leefstijlinterventie) en wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering bij een BMI vanaf 25*. We ondersteunen je 2 jaar lang bij het ontwikkelen en volhouden van een gezonde leefstijl. Met extra ondersteuning bij o.a. de overgang en obesitasmedicatie. De groepsbijeenkomsten en 1-op-1 gesprekken met je leefstijlcoach zijn online, via videobellen. MiGuide Direct is een individueel traject voor leefstijlcoaching in combinatie met obesitasmedicatie. Geschikt bij een BMI vanaf 27*. Je krijgt intensieve 1-op-1 begeleiding door een leefstijlcoach, arts en apotheker. De levering van medicatie gebeurt vanuit onze Nederlandse partnerapotheek, na een medische intake. Dit programma wordt niet vergoed door de verzekering. *Kijk voor meer informatie over de voorwaarden en inclusiecriteria voor MiGuide CooL op www.miguide.nl en voor MiGuide Direct op www.miguidedirect.nl
Calandstraat 14-16, 3016 CB, Rotterdam, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
In de groep zitten veel mensen die alleen maar voor medicatie mee doen. Ze willen daarom niet veranderen. Dat sluit niet aan bij mijn doelen.
Tijdens groepsbijeenkomsten worden vooral de PowerPoints voorgelezen. Daar wordt weinig aan toegevoegd. Lezen kan ik zelf ook wel

Réponse de MiGuide
Ik had niet gedacht dat een digitale training zoveel impact heeft op mijn traject die ik aan het doorlopen ben.

Réponse de MiGuide
De begeleiding in groepsverband en de 1 op 1 is prima. Ingrid is mijn coach en helpt je waar mogelijk en staat altijd voor je klaar. In je online omgeving, mi guide, staat veel informatie en hiermee ga je aan de slag. Maandelijks heb je je online groepsbijeenkomst. Dit is altijd met je eigen groep en dit 2 jaar lang. Een aanrader

Réponse de MiGuide
Met miguide groepslessen ga je aan de slag met je zelf. Sommige lessen denk je dat wist ik al, maar wees eerlijk je deed het niet. En dat is het fijne van deze lessen, je leert beter naar je zelf te kijken en met je zelf om te gaan, en dat draagt bij aan een betere jij. Ik had 8 maanden geleden niet gedacht dat ik nu bijvoorbeeld 10 tot 15 kilometer per dag zou lopen en dat ik bewuster dingen juist wel of juist niet doe. En accepteer dat je niet gelijk resultaat ziet, het gaat om de lange termijn. Dus vooral doorzetten. Kleine stapjes worden Grote stappen

Erg bemoedigend
Je leert echt hoe je Gezonder kan leven meer kan bewegen ,kan overwegen
Iedereen luistert naar elkaar en bemoedig elkaar zonder te oordelen.
Ook als er wel eens een minderen dag is kun je er over praten en samen met de coach kijken wat er mis gaat en hoe je weer rustig de dingen aan kan pakken waar je tegen aan loopt ook mooie opdrachten die het makkelijker maken om het procces van afvallen van een anderen hoek te bekijken. Ja ben dankbaar dat dit er is en het motiveert om vol tehouden en het samen te doen.

Réponse de MiGuide
Het traject is goed. De individuele begeleiding en de online groepsbijeenkomsten zijn fijn. Ze zijn stimulerend. De lesstof is ook duidelijk en wordt ook goed uitgelegd. Je leert ook heel veel van het waarom. Gezonde tips en keuzes maken. Doelen voor jezelf stellen met kleine stapjes

Réponse de MiGuide
De groepssessies vind ik heel waardevol. We leren van en met elkaar. Ook de 1-op-1 gesprekken geven mij een boost om verder te gaan of iets nieuws te proberen.

Réponse de MiGuide
Leoni Franssen vind ik een vakvrouw in het coachen: motiverend, inspirerend, realistisch, echt goed luisteren en meekijken, open en nieuwsgierig.

Réponse de MiGuide
Heb dit tot nu toe als positief ervaren. Het heeft me wel wat handvaten gegeven om anders te denken en te doen omtrend mijn leefgewoontes.

Duidelijk programma , goede begeleiding , veel extra ,online

Réponse de MiGuide
Goede dienstverlening en begeleiding. Het kan echt helpen wanneer de coach goede ideeën geeft. Dat heb ik ook ervaren. Deze organisatie is echt een aanrader voor mensen die iets aan hun leefstijl willen gaan doen.

Réponse de MiGuide
Ik heb heel weinig met online meetings. Ik vind het teveel met ontspanning te maken hebben en te weinig met waar het echte probleem zit. Dit programma helpt me weinig met minder eten en meer bewegen.

Réponse de MiGuide
manier van gezonder eten en bewegen
en denkwijze over voeding
leren over voedingstoffen die je lichaam nodig heeft

Réponse de MiGuide
Ik had kwa organisatie en kennis meer verwacht, de doelgroep is te gevarieerd dat lotgenoten kwa energie tever uit elkaar liggen, gevolg dat de sterkeren harder kunnen dan de behinderenden. Deze groep wordt ondergesneeuwd en kunnen zich niet optrekken, gevolg is dat ze minder tot niet meer gemotiveerd zijn om het traject te blijven volgen.
In een persoonlijk gesprek is dit naar voren gebracht maar ze willen er niets aan doen.
Ook vind ik de groep sessies niet het doel hebben wat voor gespiegeld wordt. Eigenlijk moeten ze een onvoldoende krijgen.
DOE ER WAT MEE

Réponse de MiGuide
Mira is een hele fijne begeleiding. Je kan alles delen. Is ook eerlijk met haar bevindingen.Ben heel blij met haar.Stuurd ook met de online de groep goed aan.

Réponse de MiGuide
goede vriendelijke en professionele begeleiding

Réponse de MiGuide
Ik ben er heel blij mee, Lisbeth legt alles goed uit.
In de groep zijn de gesprekken leuk. Iedereen heeft zijn eigen doel.

Réponse de MiGuide
Mijn coach kiest voor een positieve en motiverende benadering. Verder laat ze duidelijk merken dat ze bewust is dat geen mens en geen situatie het zelfde is. De persoonlijke benadering voelt goed voor mij.

Réponse de MiGuide
En savoir plus sur les différents types d'avis.