Milieubeheernederland Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik snap niet dat de goede beoordelingen over het bedrijf Milieubeheer Nederland in de mand juli zo positief zijn . Dit bedrijf is na jullie goede beoordeling failliet verklaard. Hoe dan. Zelf zijn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg tevreden, heb Tim en Harald gesproken vandaag declaratie is uitgevoerd vorige week en been zeer fijn ondersteund de rest van de week. Beide adviseurs kwamen ook uit regio Apeldoorn. Dus de service... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vreselijk bedrijf!!! Ik heb een monteur nodig voor de zonnepanelen, omvormers werken niet meer... Ik probeer contact te krijgen sinds oktober vorig jaar, reageren nergens op, bellen niet terug, laten... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een Otgu batterij laten installeren en hij werkt echt ongelofelijk goed! Dat is ook wel fijn, want ik heb mn 25 zonnepanelen niet voor niks aangeschaft. Tim wist me haarfijn uit te leggen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Conseils citoyens
  2. Centre de conseil aux consommateurs
  3. Consultant en environnement

Écrit par l'entreprise

Uw partner in verduurzaming, besparen en CO-2 reductie.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Jammer geld binnen hoor je zien meer

Van het eerste contact moment tot de levering ging alles goed en kwamen ze de afspraken na.
Omdat wij graag willen dat de panelen anders gericht worden zouden ze ons terug bellen voor een afspraak.
Dit is tot nu toe nog niet gedaan.

Dus geld binnen hoor je niet veel meer ook de hulp voor terug gave btw.

Jammer waren in het begin tevreden maar nu ben ik toch even teleurgesteld dat de afspraken niet na komen.

1 juin 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering van de zonnepanelen

Snelle levering van de zonnepanelen en aansluiten hiervan. Goede communicatie met de monteurs die netjes en mooi werk hebben achter gelaten.
Milieubeheer Nederland is alleen wel moeilijk telefonisch te bereiken. Uiteindelijk komt het allemaal goed.
Wij zijn tevreden!

12 mai 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Niet professionele eerste indruk

Vandaag werd ik gebeld door een vertegenwoordiger van Milieubeheer Nederland, ik heb geen relatie met dit betrijf en dit valt onder telemarketing wat sinds 1 Juli 2021 niet meer toegestaan is. Omdat ik toch altijd benieuwd ben naar wat voor bedrijven dit nog doen, ben ik met het gesprek meegegaan en heb ik via mail een bevestiging gevraagd voor een vervolg afspraak. De inhoud van deze mail doet mij vermoeden dat,om de volgende redenen, Milieubeheer Nederland onprofessioneel is.
-Veel taalfouten in de mail bijvoorbeeld : "na aanleiding van" en "Wij kunnen het trucje die"
-Gebruik van verschillende letter typen in de mail wat doet vermoeden dat het knip en plak werk is
-Energieleveranciers , energieboeren noemen
Hun website doet hezelfde vermouden
- Geen enkel rekenvoorbeeld te vinden over hun concept, alleen een contact formulier voor aanvraag van een consult, hetgeen zelf onderzoek onmogelijk maakt.
- Bij subsidie en financiering worden verouderde subsidies die niet gelden voor particulieren

10 mai 2022

12 zonnepanelen

6 weken geleden 12 zonnepanelen laten plaatsen door 2 aardige medewerkers van Milieubeheer Nederland. De panelen liggen mooi op het dak en het systeem functioneert prima. Ben zeer tevreden.

29 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Milieubeheer Nederland geen investering, kwaliteit en ontzorging van a tot en met z!

Milieubeheer Nederland is in eerste instantie bij ons aan de deur terwijl we hartstikke druk waren. We werden kortstondig geïnformeerd over het verduurzamingscollectief, zonnepanelen die zichzelf bekostigen vanuit de besparing. We dachten laat dat maar eens zien dan, naderhand werden we gebeld en hebben we een afspraak ingepland voor een consult. We hebben een heel prettig gesprek gehad waarin duidelijk werd hoeveel panelen we nodig hadden, hoeveel we konden besparen, of ons dak en meterkast geschikt was voor het plaatsen van panelen. Kort na het gesprek zijn wij in zee gegaan, nog geen 4 weken later zijn de palen geinstalleerd. We hebben 16 panelen, daar waren de monteur s zon 6 uurtjes zoet mee. Na de oplevering is er een adviseur langs gekomen die de btw teruggave heeft ingediend, tevens is de installatie aangemeld bij de netbeheerder, energieleverancier en verzekeraar. Voor onze vragen konden we tevens altijd terecht bij het kantoor en bij gebrek aan verstand van digitale zaken kwam er iemand op locatie. Wij bevelen Milieubeheer Nederland te zeerste aan!

Groetejs familie van Ampting uit zevenaar.

23 avril 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

goede en zeer vriendelijke service

goede en zeer vriendelijke service. Negen zonnepanelen liggen nu op het dak. Alle administratie, inclusief contact met de gemeente, subsidie en financiering goed bij geholpen.
Afspraken kwamen wat onhandig tot stand, maar het gaat uiteindelijk om de panelen.

2 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas is de minimale score 1 ster.

Helaas is de minimale score 1 ster.
Beter was min 1 ster .
Ben gebeld of ik een adviseur op bezoek wilde om eens te kijken of zonnepanelen interessant zijn voor ons.
Uitgelegd dat ons dak oud en klein is en weinig zonlicht krijgt.
Heeft dus weinig nut.
Telefonisch bleef dit bedrijf maar bellen en doordrammen.
Verkoper leest gewoon razendsnel verhaal op wat op zijn beeldscherm staat.
Ongelooflijk irritant stemmetje.
Ik zeg, nou kom maar dan. Afspraak gemaakt om tussen 10 en 11 een adviseur naar mijn dak te laten kijken.
Van 10 tot 12 gewacht, niemand gezien.
Zeer jammer van de energie.

11 mars 2022

Zonnepanelen

We hebben nieuwe zonnepanelen en zijn er erg blij mee. We zijn goed geholpen door de mensen van milieubeheer en ze helpen je ook echt met alles dus wat ze beloven van A tot Z is zeker waar!! Ook de installatie van de panelen en de app verliep prima dus het is zeker een aanrader.

2 mars 2022

Erg behulpzaam

Erg behulpzaam geweest met het installeren van nieuwe verduurzaamde producten in mijn nieuwe woning. Netjes geïnstalleerd en erg netjes behandeld! Ben eindelijk onafhankelijk van die dure energie prijzen!!!

22 février 2022

Superblij!

Ze waren zeer efficiënt, hadden het snel gedaan. De jongens die de installatie deden waren erg vriendelijk. En ze zorgden voor alles.

27 janvier 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

een aanrader voor je zonnepanelen

Wij hebben hele goede ervaring gehad met TIm, Achmed, en Ruud van Milieubeheer Nederland. Ik ben onder de indruk en enthousiast over de professionaliteit van deze jonge ondernemers!
Zij zijn deskundig, behulpzaam en zeer klantvriendelijk, je wordt als klant volledig ontzorgt doordat zij alles van A tot Z regelen. Zij zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!
Ik heb alleen maar lof voor het team van Milieubeheer Nederland.

20 janvier 2022

Complimenten aan Milieubeheer Nederland

Een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en gewoon doet wat het belooft. Het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend.

Milieubeheer Nederland doet WEL wat het belooft. Er werd tijdig contact opgenomen, er werd conform afspraak geschouwd en de panelen werden snel en vakkundig gelegd door uiterst betrokken en bekwame mensen. Daarna werd ook de app snel ter beschikking gesteld (die ook meteen werkte).

Kortom: Mijn complimenten!!!

Jan Dirk Krikke
Duiven

24 décembre 2021

Super blij met zonnepanelen van Milieubeheer Nederland

Onlang 21 zonnepanelen aangeschaft van Milieubeheer Nederland.
Elke zonnepaneel heeft een eigen optimizer
waardoor je elke paneel afzonderlijk kan zien hoeveel hij opwekt.
(Serie geschakeld dus.)
En nu even wachten wat het straks opleverd.
Monteur heeft zelfs na verzoek een loze schoorsteen eruitgehaald en een dakpan geplaats.
Alles is echt netjes en goed afgewerkt.
Die panelen gaan echt knallen straks 🤣🤣🤣
Wij zijn er hartstikke blij mee.
Bedankt voor de goede en snelle service Milieubeheer Nederland.

Groeten uit Beekbergen

13 septembre 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Betrouwbare partner, zorgvuldig werkend, prima service

Prettig, eerlijk, informatief eerste gesprek gehad. Kwam betrouwbaar over en daarom offerte gevraagd. Duidelijke offerte. Ook omdat ze zich onderscheiden door alles tijdens het proces op zich te nemen en te regelen als er iets niet zou kloppen met meterkast of wat dan ook. Kwaliteit-prijs verhouding prima. Na de schouw (situatie bekijken voor plaatsing, meten, bekabeling etc.) zijn de 13 zonnepanelen vervolgens zorgvuldig en netjes geplaatst. Puntjes op de i, niets afgeraffeld. Kapotte dakpannen vervangen door pannen die wij (en de buren) nog hadden maar we krijgen van hen nieuwe terug. Prima service.

25 août 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Ik liet mijn oude zonnepanelen integreren in een nieuw groter systeem

Op mijn dak lagen al zonnepanelen maar ik wilde er meer. Een tijdlang heb ik geaarzeld hoe ik dat moest regelen.
Milieubeheer Nederland heeft een actief wervingsbeleid en door het gesprek aan mijn voordeur met een van hun medewerkers bleek dat mijn wens helemaal niet zo moeilijk te realiseren was.
Hierbij was het karwei technisch geen sinecure, want de acht jaar oude panelen moesten tot 1 systeem worden gevormd met nieuwe panelen.
Er moest ook een oplossing voor de oude omvormer worden gezocht, die voor de nieuwe situatie technisch niet meer geschikt was.
In het hele proces biedt het bedrijf begeleiding en loodst je en passant ook nog naar een beter energiecontract.
Ik heb het hele proces als plezierig ervaren.

16 août 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus