Milieubeheernederland Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg tevreden, heb Tim en Harald gesproken vandaag declaratie is uitgevoerd vorige week en been zeer fijn ondersteund de rest van de week. Beide adviseurs kwamen ook uit regio Apeldoorn. Dus de service... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een Otgu batterij laten installeren en hij werkt echt ongelofelijk goed! Dat is ook wel fijn, want ik heb mn 25 zonnepanelen niet voor niks aangeschaft. Tim wist me haarfijn uit te leggen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dankjewel Ilaf voor je nette service! Je stond me heel netjes te woord en wist me goed uit te leggen wat ideaal zou zijn in mijn situatie en met de combi deal heb ik uiteindelijk echt een topresultaat... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vreselijk bedrijf!!! Ik heb een monteur nodig voor de zonnepanelen, omvormers werken niet meer... Ik probeer contact te krijgen sinds oktober vorig jaar, reageren nergens op, bellen niet terug, laten... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Conseils citoyens
  2. Centre de conseil aux consommateurs
  3. Consultant en environnement

Écrit par l'entreprise

Uw partner in verduurzaming, besparen en CO-2 reductie.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 8 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Ga niet in zee met milieubeheer Nederland

Ik had 1 maand geleden een klacht en mijn ervaring op Trustpilot gezet over milieubeheer Nederland!
Daar had ík netjes antwoord op gekregen!
En of ik een E-mail wilde sturen met het kenmerk zodat ze het op willen lossen! Nou ik heb 2 keer een E-mail gestuurd naar milieubeheer Nederland
Maar tot op heden niets gehoord!!
Wat een organisatie !ik denk dat ik een advocaat in handen moet nemen want het wordt gewoon niet opgelost en het blijft stil bij Milieubeheer Nederland !

Ze maken beloftes maar komen niets na

24 septembre 2024

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat u negatieve ervaringen heeft. We willen aangeven dat we na uw eerdere bericht geen contact met u hebben kunnen krijgen.

We verzoeken u vriendelijk om opnieuw contact met ons op te nemen via afspraak@milieubeheernederland.nl of 0850049617 📞 en te vragen naar Yannick. We zullen ervoor zorgen dat uw situatie met prioriteit wordt opgepakt en we u snel verder kunnen helpen 💚.

Team Milieubeheer Nederland 🌍

Noté 1 sur 5 étoiles

Onlangs heeft mijn schoonmoeder een…

Onlangs heeft mijn schoonmoeder een thuis batterij aangesmeerd gekregen. Ik benoem dit zo omdat het moment ze van de aankoop afwilde..(er was een twijfel) er gedreigd werd met een boete van EUR 1500,- Dit is natuurlijk onzin gezien de consument altijd een bedenktijd heeft van 14 dagen...Uiteindelijk is de batterij geinstalleerd en kort daarna weer meegenomen om dat het product defect bleek te zijn. Nu zit ze al maanden zonder en contact leggen is onmogelijk. Hierbij het vriendelijke verzoek tot een zodanige oplossing, want hoe dit allemaal is gegaan is schandalig.....Rechtsbijstand is momenteel ook ingeschakeld.

25 mars 2025

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat u en uw schoonmoeder een negatieve ervaring hebben gehad met onze dienstverlening. We begrijpen de frustratie die gepaard gaat met het hele proces en willen dit graag rechtzetten.

We willen graag verduidelijken dat de situatie rondom de thuisbatterij het gevolg is van onvoorziene omstandigheden. De thuisbatterij die oorspronkelijk geïnstalleerd is, betreft een Repal R1 model. Helaas is het bedrijf Repal inmiddels van de aardbodem verdwenen, waardoor wij als leverancier en installateur niet in staat zijn om service of garantie te verlenen voor de defecte batterijen van deze partij. Dit heeft helaas geleid tot de situatie waarbij het defecte product is meegenomen en er momenteel geen werkende oplossing voorhanden is.

Wij begrijpen dat dit alles zeer vervelend is en willen u verzekeren dat we bereid zijn om een passende oplossing te bieden. Om u verder te helpen, bieden wij aan om op onze kosten een volledig nieuwe installatie te leveren van een off the grid united, Growatt APX, of Axe batterij. Deze oplossing komt volledig voor onze rekening en we doen er alles aan om het snel voor u op te lossen.

We willen benadrukken dat wij, net als u, gedupeerden zijn van de situatie rondom Repal en dat we onze klanten altijd proberen te voorzien van betrouwbare en duurzame oplossingen. We begrijpen dat het voor u teleurstellend is dat dit zo lang duurt, en we stellen uw geduld en begrip op prijs.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via 0850049617 📞 of afspraak@milieubeheernederland.nl zodat we samen een oplossing kunnen vinden en ervoor kunnen zorgen dat de batterij weer naar behoren werkt 💚.

Team Milieubeheer Nederland 🌍

Niet bereikbaar!

Niet bereikbaar!! Slechte service!! Tijd om kassa en rader te raadplegen of doet wel een klantvriendelijke bedrijf is en echt !!

Reactie op het antwoord. Nee heb me niet vergist!! Op een dag 21x gebeld a 10.23 min ! ECHT SLECHT

26 février 2025

Beste Albert,

Vervelend om te horen dat je ons als niet bereikbaar hebt ervaren. Wij zijn Milieubeheer Nederland en zijn bereikbaar op het telefoonnummer 085 004 9617.

Het is mogelijk dat je ons hebt verward met een ander bedrijf. Mocht je ons hebben proberen te bereiken en dit is niet gelukt, dan bieden wij onze oprechte excuses aan. Door de enorme vraag naar thuisbatterijen kan het soms voorkomen dat je even in de wacht staat. Wij waarderen je geduld en helpen je graag verder.

Neem gerust opnieuw contact met ons op; we staan voor je klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze 20 kW thuisbatterij werkt…

Onze 20 kW thuisbatterij werkt fantastisch!
Kosta adviseerde ons goed en Dion heeft het netjes geïnstalleerd.

25 février 2025

Réponse de Milieubeheernederland

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je 20 kW thuisbatterij fantastisch werkt. Fijn dat Kosta je goed heeft geadviseerd en Dion de installatie netjes heeft uitgevoerd. We wensen je veel voordeel en energiebesparing toe! Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar. ⚡🔋✅

Noté 1 sur 5 étoiles

vermoedelijke oplichting dmv verkoop thuisbatterij

door middel van telefonische verkoop word een thuisbatterij oplossing aangeboden die zichzelf terug verdiend, wel moet er een lening afgesloten worden om het geheel vooraf te bekostigen.
de verkoop techniek is om u zo snel mogelijk een handtekening te laten zetten onder een voorlopig koopcontract dat na 14 dagen niet zonder financiële consequenties kan worden ontbonden, onder het mom dat de lening alleen beoordeeld kan worden als er een handtekening onder het document staat wordt je hiertoe geforceerd.
na ondertekenen van de overeenkomst is de partij per mail en telefoon zeer slecht bereikbaar, telefonische beloften worden niet nagekomen.
bij controle op internet zijn de kosten voor aanschaf van de batterij uitzonderlijk hoog, misschien wel het dubbele van de waarde, ook de geadverteerde marge tussen leverkosten en terug lever vergoeding zijn niet reproduceerbaar te vinden op internet.
er word 20 jaar garantie beloofd op de batterij of dit garantie van MBNL is of de batterij fabrikant maakt weinig uit want de batterij fabrikant vestigt op hetzelfde adres als MBNL, dus bij opheffen van de firma is de garantie weg.
op internet zijn geen andere aanbieders vindbaar van het aangeboden merk batterij dus ook geen prijzen die je kunt vergelijken.
alles bij elkaar een zeer dubieus overkomende firma die met hun bereikbaarheid en service het vermoeden versterken van oplichting.
ga hier niet mee in zee

19 février 2025

Beste Martijn,

Wij herkennen ons niet in de door jou geschetste situatie en nemen je zorgen serieus. Om dit verder te onderzoeken en je beter van dienst te kunnen zijn, verzoeken we je vriendelijk om je contractnummer of een betaalbewijs met ons te delen. Je kunt deze informatie sturen naar info@milieubeheernederland.nl of telefonisch contact met ons opnemen via 085 004 9617. (milieubeheernederland.nl)

Bij Milieubeheer Nederland hanteren we volledige transparantie. Onze productprijzen staan duidelijk vermeld op onze website en zijn scherp geprijsd ten opzichte van de markt. Veel van onze klanten voldoen de aanschaf uit eigen middelen. Financieringsopties worden enkel besproken als een klant zelf aangeeft dat de aanschaf niet direct uit eigen middelen kan worden voldaan. In die gevallen bespreken we samen alternatieve mogelijkheden om de producten toch bereikbaar te maken. Dit is geen verplichting en volledig optioneel.

Als er in jouw situatie gesproken is over een financiering, is dat waarschijnlijk gebeurd omdat je zelf hebt aangegeven niet over voldoende middelen te beschikken voor directe aanschaf. Wij willen altijd met onze klanten meedenken om een passende oplossing te vinden. Mocht er iets zijn misgelopen in de communicatie, dan lossen we dat uiteraard graag met je op.

Dit is echter niet onze werkwijze, en wij kunnen op basis van je naam en de details van je bericht geen enkele link leggen met een klant of situatie die hiermee overeenkomt. We willen je dan ook graag beter helpen, maar hebben daarvoor wat meer informatie van je nodig.

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder en doen er alles aan om je tevreden te maken.

Een rustige ervaring

Erwin heeft een rustige stem en heeft alles netjes uitgelegd dat was erg prettig

12 février 2025

Beste Onno,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat Erwin alles rustig en duidelijk heeft uitgelegd. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden en een prettige ervaring hebben. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed gesprek gehad voor een…

Goed gesprek gehad voor een thuisbatterij netjes geholpen door de gene aan de telefoon en daarna tot een overeekomst gekomen. Over alles word er netjes gecomminuceerd.

30 janvier 2025

Beste Sam Jansen,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat de communicatie duidelijk en netjes verliep. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden bij hun keuze. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we graag voor je klaar!

Begin er niet aan …

Een heel leuk gesprek over een thuis batterij met verduurzamingscollectief met solaar als bedrijf voor de batterij. Vond het toch spannend om meteen 250
Euro te betalen en afgesproken week erna nog een keer terug te bellen. Word ik gebeld door dame die vrij agressief te kennen gaf dat ik omdat ik toch niet mee wilde doen dat aan had moeten geven en dat is anders 30 % van de thuis batterij moest betalen. Onder een soort van druk toch die 250 euro betaald. Met daarna pijn in mn buik. Toch dmv herroepingsrexhr er vanaf willen komen. Maar e-mail komt niet aan. Info@ later nog een keer klantenservice@ geprobeerd . Maar alles wordt teruggestuurd . Heb gelukkig een aangetekende brief gestuurd , en ga zeker m’n rechtsbijstand inschakelen als ik m’n geld niet terug krijg . Wees gewaarschuwd

26 janvier 2025

Beste Consumer,

Wij zijn Milieubeheer Nederland en herkennen ons absoluut niet in de situatie die je beschrijft. We hanteren een duidelijk en transparant betalingsbeleid, waarbij klanten 50% aanbetalen en 50% na volledige installatie, en wij accepteren geen betalingen van €250 zoals jij beschrijft.

Daarnaast nemen wij geen betalingen aan via derde partijen zoals “Verduurzamingscollectief” of “Solaar”. Wij hebben geen enkele connectie met Solaar of Milieubewust Nederland, waarmee wij helaas vaker worden verward.

We verzoeken je vriendelijk om in deze review een bewijs van betaling te delen dat je überhaupt bij ons iets hebt betaald. Zo niet, dan vragen we je om de review te verwijderen, aangezien deze niet op ons van toepassing is en onterecht onze naam schaadt.

Mocht je ons willen bereiken om dit te verifiëren, neem dan gerust contact met ons op via 085 004 9617 of info@milieubeheernederland.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ervaring, fijn gesprek, dankjewel Halil

Ik werd gebeld door Milieubeheer Nederland, men wilde graag een afspraak maken om me te informeren over thuisbatterijen. Normaal ga ik niet in op dergelijke verzoeken, maar dacht, laat ik het verhaal eens aanhoren. En dat is me zeer goed bevallen.

Halil is bij me thuis op bezoek geweest en heb een zeer prettig gesprek gehad. Hij heeft me duidelijk en helder uitgelegd het principe van thuisbatterijen, de voors en tegens in het algemeen, en het grote voordeel van hun batterijen tov vele andere batterijen. Hij was goed op de hoogte wat er in de markt speelde en een fijne gesprekspartner die zeker geen ‘pusherig verkoopverhaal’ aan het houden was. Kortom, goede ervaring en door zijn bezoek ben ik in een korte tijd veel wijzer geworden over het principe van thuisbatterijen.

Wordt je gebeld door Milieubeheer Nederland, geef ze het voordeel van de twijfel en hoor hun verhaal aan. Ga je geen spijt van krijgen!

3 janvier 2025

Beste Robbie,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat je onze aanpak als prettig en informatief hebt ervaren. Halil vindt het belangrijk om klanten een helder en eerlijk beeld te geven, zonder druk, en we waarderen het dat je dit benadrukt.

Mooi dat je dankzij het gesprek zoveel hebt geleerd over thuisbatterijen en de voordelen ervan. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Prettig gesprek gehad met Telli

Prettig gesprek gehad met Telli , hij was heel transparant en gaf eerlijk advies

ivm met mijn onzekere situatie tijdelijk on hold gezet maar ik ga het bedrijf zeer zeker benaderen voor een thuisbatterij

15 janvier 2025

Beste Abraham van de Ven,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je een prettig en transparant gesprek hebt gehad met Telli en dat je zijn eerlijke advies hebt gewaardeerd. We begrijpen dat je situatie nu even onzeker is, en het is goed dat je hierin een weloverwogen beslissing neemt.

Wanneer je er klaar voor bent, staan we graag voor je klaar om je te helpen met de juiste thuisbatterij-oplossing. Neem gerust contact met ons op zodra het moment daar is!

Noté 5 sur 5 étoiles

07-01-2025 benaderd door Milieubeheer…

07-01-2025 benaderd door Milieubeheer Nederland.
Ik had meegedaan aan een verduurzaming onderzoek en kwam zo in contact met adviseur Sem.

Na een professionele en duidelijke uitleg van de mogelijkheden van het verduurzamen van de woning kwamen we uit bij de thuisbatterij.

Helaas was dit voor mij nu niet financieel haalbaar.
Ondanks we eventueel gebruik konden maken van een lening, sparen wij liever voordat we iets aanschaffen.

Ik werd keurig geholpen en ben zeer te spreken over het contact met Milieubeheer Nederland!

7 janvier 2025

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je een professioneel en duidelijk advies hebt gekregen van Sem en dat het gesprek als prettig is ervaren. We begrijpen volledig dat je liever spaart voordat je een investering doet, en waarderen je weloverwogen aanpak.

Mocht je in de toekomst toch interesse hebben in een thuisbatterij of andere verduurzamingsoplossingen, staan we altijd klaar om je verder te helpen. Nogmaals bedankt voor je positieve woorden!

Noté 1 sur 5 étoiles

Hier zojuist gebeld door Nederland…

Hier zojuist gebeld door Nederland verduurzamingscollectief
Of we een opslag battery wilden? 250 borg betalen en deze krijg je terug als de monteur is langs geweest daarna 30 euro per maand ook keurig een mail ontvangen met alle uitleg erbij.
Daarna werd me gevraagd om terug in de mail te gaan en deze aanvraag meteen te onderteken!! Echt gaf ik aan dat ik eerst de algemene voorwaarden wilde lezen! de toon was in eens niet meer zeer vriendelijk! Eerder asociaal en agressief Ik kwam niet meer in aanmerking voor hun geweldige Accu haha en het gesprek werd snel beëindigd
Trap er niet in mensen!!!

13 janvier 2025

Beste Diana Van Veen,

Wij zijn Milieubeheer Nederland en hebben geen enkele connectie met Nederland Verduurzamingscollectief. Wij werken niet met borgbetalingen van €250 en hanteren geen abonnementsmodellen van €30 per maand.

Wij distantiëren ons volledig van dergelijke verkooptechnieken en verzoeken je vriendelijk om deze review te verwijderen, aangezien deze niet op ons bedrijf van toepassing is.

Mocht je interesse hebben in een betrouwbare en transparante partij voor verduurzaming, dan kun je ons bereiken via 085 004 9617 of info@milieubeheernederland.nl. Wij staan altijd klaar voor eerlijk en helder advies.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het duurde iets langer maar de tweede…

Het duurde iets langer maar de tweede dag kwamen ze terug en draaide me 40kw batterij. Aanrader deze partij regeld haar zaken zoals het hoort!

1 janvier 2025

Beste Oniel Jhashua Domingeuz Marlin,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat je 40kW batterij succesvol is geïnstalleerd. We waarderen je geduld en zijn blij dat je tevreden bent met onze service.

Milieubeheer Nederland en Nationaal Groenfonds

Ik werd gebeld door Linda van Milieubeheer (ik werd doorverwezen naar de website van Milieubeheer Nederland)

Zij boden aan een thuisbatterij te plaatsen. Daarnaast kon je volledige subsidie krijgen op de batterij plus nog eens €2500,- op je rekening.
De subsidie en de €2500,- zouden van het Groenfonds komen.

Één telefoontje naar het Nationaal Groenfonds was genoeg.
Zij geven geen subsidies aan particulieren en werken ook niet samen met Milieubeheer Nederland.

Het is oplichting.
De review die hier geschreven staat dat er een goedkeuring was van Nationaal Groenfonds is dus nep! Ze geven deze subsidie niet en niet aan particulieren.
Alleen bedrijven en de overheid.

Ziek hoe je opgelicht kan worden. Want als je ja zegt, moet je wel ff voor de kosten van die thuisbatterij opdraaien. Dat is €10.000,-.
Dat houdt in dat als je een hypotheek hebt, je die kan verhogen.
Als je huurder bent, moet je een lening afsluiten. En als je huurder bent met een laag inkomen (en doe worden het vaakst gebeld), kun je die lening op je buik schrijven. Je zult dus rap een paar duizend euro moeten gaan ophoesten.

Geef ieder vals telefoontje door aan Nationaal Groenfonds. Zij zijn bij iedere melding gebaat!

18 décembre 2024

Geachte mevrouw NienkeJoe,

Wij danken u voor het delen van uw ervaring. Echter, wij voelen ons genoodzaakt om enkele onjuistheden in uw review recht te zetten en u van correcte informatie te voorzien.

1. Geen samenwerking met het Nationaal Groenfonds:
Wij hebben geen enkele band of samenwerking met het Nationaal Groenfonds. De door u genoemde subsidie van €2.500 afkomstig van het Groenfonds is onjuist, aangezien deze instelling geen subsidies verstrekt aan particulieren voor thuisbatterijen.

2. Geen subsidies beschikbaar voor batterijen:
De enige tegemoetkoming vanuit de overheid aangaande thuisbatterijen is de btw-teruggave. Voor onze batterijen met een capaciteit van:
• 10 kWh (12.000 cycli): vertaalt zich dit in een btw-teruggave van € 1.735,36
• 20 kWh (12.000 cycli): vertaalt zich dit in een btw-teruggave van € 2.733,47
• 40 kWh (12.000 cycli): vertaalt zich dit in een btw-teruggave van € 4.295,45
Uw genoemde bedragen van €10.000 met een subsidie van €2.500 en/of een btw-teruggave van €2.500 zijn daarom onjuist.

3. Financieringsmogelijkheden:
Wij begrijpen dat sommige klanten behoefte hebben aan financieringsopties voor hun investering. Wij wijzen hen er dan op dat middels advies in te winnen bij een financieel advisur via partijen zoals het Nationale Warmtefonds renteloos tegen 0% geld kunnen lenen, of via een financieel adviseur hun hypotheek kunnen verhogen of overwaarde kunnen opnemen. Waarna men meer bespaard per maand dan men aflost en zonder envestering haar pand/ woning kan verduurzamen zonder up-front investering uit eigen middelen. Hiermee hebben wij duizenden klanten verblijd de afgelopen 7, wij komen graag in contact met u.

4. Verwijzing naar onze organisatie:
De door u genoemde situatie met “Linda van Milieubeheer” en de vermelding van subsidies via het Nationale Groenfonds is ons geheel onbekend. Bovendien wordt uw naam niet herkend door ons team, wat erop wijst dat u geen klant bij ons bent geweest.

5. Transparantie in prijzen:
Al onze prijzen staan transparant vermeld op onze website. Dit betekent dat u zelf, zonder onze tussenkomst, eenvoudig de btw-teruggave kunt berekenen.

Wij vinden transparantie en duidelijkheid richting onze klanten van het grootste belang. Mocht u verdere vragen hebben of verduidelijking wensen, staan wij uiteraard voor u klaar via onze officiële kanalen.

Team Milieubeheer Nederland

Mag nul sterrren ook

Mag nul sterren ook. Vuile oplichters zijn het. Ze werken samen met Solaar B.V. uit Breda. €250 als waarborgsom betaald. Daarna niets meer van beiden vernomen. Ook niet op vele verzoeken de betaalde borg terug te betalen. Gezien de vele negatieve reviews van beide bedrijven vandaag maar even een melding gedaan bij het TV programma van RADAR en even online aangifte gedaan wegens oplichting. Wie volgt????

18 novembre 2024

Goedendag Ronald,

Wegens de hoeveelheid negatieve commotie en het veelvoud van vergissingen en incorrecte aannames en linken die men legt tussen onze firma 'Milieubeheer Nederland' en de firma 'Milieubewust Nederland' loopt onze firma al maanden lang enorme imago en naam schade op.
Derhalve voel ik mij als eigenaar (Tim Martijn uit den Bogaard) van het bedrijf dat ik op mijn 17e startte, en met bloed zweet en tranen heb opgebouwd dan ook geroepen naar voren te treden en deze desinformatie en imago schade te beperken. Ons super collegiale familiale team werk al geruim 7 jaar aan een prachtig bedrijf dat, duizenden mensen het zij ondernemers en/of particulieren al jaar en dag helpt naar tevredenheid met het verduurzamen van zijn of haar bedrijfspand en/of woning.
Wij willen nimmer vergelijken worden met deze onhumane haaks op onze normen en waarde staanden praktijken, die uitgevoerd worden door partijen met enkel een vergleijkbare naam. Lieve mensen doe aub uw huiswerk wij lopen al maanden imago schade op door deze wanpraktijken en gedragingen van anderen partijen in de markt.
1. Onze klanten worden automatisch verwittigt van het verstrijken van hun 2 jaar installatie garantie en kunnen tegen een bedrag van €10 oplopend tot €25 euro per maand doorgaans hun systeem verzekeren tegen toekomstige onderhoud kosten. Hiervoor zou u nooit actief worden benaderd door ons. Het fenomeen van geld overmaken voor onderhoudsgelden en of het uitzetten van panelen staat volledig buiten kijken en zult u bij ons **Milieubeheer Nederland** dan ook nimmer ervaren kunnen hebben. Gelieve het factuur nummer en of betalingsbewijs bij te voegen aan uw valse beschuldiging anderzijds gelieve uw uitspraken te rectificeren.
2. Wij zullen nimmer gelden verzoeken over te maken tbv het aanvragen van een consumtiefkrediet bij het Nationaal Warmtefonds en of andere kredietverstrekkers, indien uw ons verwart met een andere partij, wederom gelieve een transactie bewijs toe te voegen dit is onmogelijk!!!!
Wij zijn namelijk niet actief en of niet geautoriseerd om conform een AFM-vergunning een consumtief krediet te verstrekken, te adviseren en/of erin te bemiddelen.

Wij verzoeken uw met urgentie een melding te maken, bij de politie en bewijslast aan te leveren. Tevens verzoeken wij u een melding te maken bij de AFM en ACM en het KIFID. Tot slot willen wij u vragen een melding te maken bij de bank die vermeld staat in het IBAN waarna u als gedupeerde eventueel geld heeft overgemaakt, om deze wanpraktijken in de kiem te smoren.

Met duurzame en vriendelijke groeten,

Tim Martijn uit den Bogaard , trotse eigenaar 26 jarige van Milieubeheer Nederland
12/162024 18:31
Gelieve aangifte te doen en uw review alstublieft te verwijderen. Dit betreft ons niet; wij hebben hier absoluut geen enkele band mee en willen hier op geen enkele wijze mee geassocieerd worden.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail en uw review te verwijderen. Wij zijn bezig met juridische stappen tegen deze scam, die onderdeel is van een landelijke oplichting.

**aanrader**

**aanrader**

Erg goed advies en meer dan een eerlijk kwalitatief product met een goede prijs. Zonneplan is een stuk duurder en daarentegen bied Milieubeheer Nederalnd een uitermate goede prijs een 20kw set met 12.000 cyclici vergoeding van de overstapboete is keurig in orde gemaakt en derhlave heb ik al ruim 3 jaar zonnepanelen met enphase micro omvormers op de dak. deze kan ik dus allemaal monitoren in de app van milieubeheer. geweldige service, geweldig advies en een geweldige prijs 15500 voor 20kw met 12.000 cyclici!

14 novembre 2024

Beste Kuiper,

Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons advies, de kwaliteit van onze producten en de scherpe prijs. We streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden en het is mooi om te horen dat dit ook in jouw ervaring terugkomt.

Goed dat de overstapboete correct is vergoed en dat je al ruim drie jaar profiteert van je Enphase-micro-omvormers in combinatie met je zonnepanelen. Super dat je alles kunt monitoren via onze Milieubeheer-app!

Geniet van je 20kW batterij met 12.000 cycli, en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard voor je klaar!

Noté 4 sur 5 étoiles

Nadat ik een goed gesprek heb gehad en…

Nadat ik een goed gesprek heb gehad en ze bij ons thuis zijn geweest voor de thuisbatterij. Zijn wij goed gekeurd door groenfonds en konden ze bij ons instaleren. We hebben de batterij nu 2 weken en we zijn zeker tevreden. Heel fijn hoe jullie ons stap voor stap hebben geholpen dank jullie wel

12 novembre 2024

Beste Els,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat jullie een goed gesprek en bezoek aan huis hebben gehad en dat alles soepel is verlopen met de goedkeuring en installatie van de thuisbatterij. Geweldig dat jullie na twee weken gebruik al tevreden zijn met de werking ervan!

We vinden het belangrijk om onze klanten stap voor stap te begeleiden en zijn blij dat jullie dit als prettig hebben ervaren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar!

Oplichters

Oplichters, ze vertellen een verhaal over accus met complete onzin cijfers. Als ik ze kritische vragen hierover stel dan hangen ze op.

12 novembre 2024

Beste Martien,

wij komen graag met u in contact om zaken op te helderen daar waar zaken voor ondelijkheid zijn gebleven. Aangaande cijfers kunnen we zaken vrij eenvoudig plat slaan als zijnde schoolplein voorbeeld,

leidende cijfers bestaand slecht uit een klein aantal variabelen die noodzakelijk zijn om een besparing al dan niet uw voordeel te berekenen. Het is dan ook spijtig te vernemen, dat het onze medewerkers niet gelukt is te voorzien in een volwaardige kraakheldere informatie overdracht. Het zou niet al te lastig te bevatten moeten zijn zou je denken gezien het enkel de volgende variabelen bevat,

1. uw huidige verbruik
2. uw huidge kwh tarief
3. uw huidige capaciteit (meterkast/aansluiting)
4. de hoeveelheid in kwh, die je batterijsysteem kan opladen en ontladen in goedkope en duren momenten met een dynamisch contract. (het aantal uren aan onbalans in geheel transparant terug te vinden en dus geen twist over mogelijk)
5. heeft uw al dan niet al zonnepanelen? (ivm uw teruglevering vergoeding voordeel, ook dit is terug te vinden)
6. bent u kapitaal krachtig genoeg om zelf in de aanschaf te voorzien of wilt u het liever middels een consumptief krediet en of hypotheek verhoging bekostigen waarbij u veelal meer bespraard en financiele voordelen geniet dan dat u maandelijkse aflost.

Niet geheel onbelangrijk is, dat er veel uitleg videos met voorbeeld berekeningen terug te vinden zijn op onze site. Bij deze dan ook het vriendelijke verzoek zocht tot ons te wenden voor een volwaardig antwoord op uw vragen en opheldering. Er is geen vraag aangaande thuisbatterijen die wij niet kunnen beantwoorden.

In smart verblijven wij in belangstellende afwachting naar uw antwoord.

Met duurzame en vriendelijke groeten,

Team Milieubeheer Nederland

misleidend telefoontje met desinformatie

hoi,

Ik werd zojuist door deze partij gebeld voor een afspraak.
ze gaven aan dat een thuisbatterij voor mij met subsidie bijna gratis zou zijn. Dat klonk interessant.
nu heb ik even op google gekeken en er bestaat op dit moment dus geen subsidie voor een thuisbatterij, dat is zeer misleidend.
daarnaast zat er een berekening van een verdienmodel van een dergelijke batterij bij. Ik kan je zeggen deze klopt voor geen meter, levensduur gebaseerd om 3 dagen per week, en winst/besparing op basis van 7 dagen per week. Dat is niet eerlijk. Daarnaast kwam de besparing per kWh 3x hoger uit dan de berekeningen die ik vorige week zelf al gemaakt had.

na het lezen van reviews op deze site vertrouw ik ze nu helemaal niet meer.

13 novembre 2024

Réponse de Milieubeheernederland

Ik vrees dat u zich verwart met een anderen partij.

Waarschuwing voor batterijsystemen: Wees kritisch en laat je goed informeren

In Nederland zien we steeds meer partijen die inspringen op het succes van de onbalansmarkt en daarbij batterijsystemen aanbieden. Maar let goed op: niet alle aanbieders zijn transparant over de beperkingen en levensduur van hun producten, met name bij intensief gebruik.

💡 De onbalansmarkt: Hier schommelen kwartierprijzen soms sterk (📉📈, vaak meer dan €1/kWh binnen enkele minuten). Batterijen die hier intensief worden ingezet, moeten in korte tijd veel vermogen kunnen laden en ontladen. Dit resulteert al snel in 2 à 3 cycli per dag.

➡ Reken even mee: Bij 2 cycli per dag gebruik je 730 cycli per jaar. Veel batterijen garanderen 6.000 cycli, wat betekent dat deze bij intensief gebruik al na 6 tot 9 jaar hun waarde verliezen – niet de beloofde 10 jaar of meer.

💸 Realiteit check: Garanties op tijdsduur zoals “10 jaar garantie” zijn vaak misleidend. De échte garantie zit in het aantal cycli én hoe je de batterij gebruikt.

✅ Onze aanpak: Wij bieden alleen batterijen aan van hoogwaardige kwaliteit met 12.000 cycli, zodat zelfs bij intensief gebruik op de onbalansmarkt een levensduur van 10 tot 15 jaar haalbaar is. 🏆🔋

⚠️ Advies: Laat je goed voorlichten en kies voor een partij die transparant is over specificaties en gebruiksprofielen. 🛡️ Kwaliteit en een eerlijke benadering betalen zich terug. 💎

🌍 Samen bouwen we aan een duurzame én betrouwbare energietoekomst!

💬 Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus