Milieubeheernederland Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg tevreden, heb Tim en Harald gesproken vandaag declaratie is uitgevoerd vorige week en been zeer fijn ondersteund de rest van de week. Beide adviseurs kwamen ook uit regio Apeldoorn. Dus de service... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een Otgu batterij laten installeren en hij werkt echt ongelofelijk goed! Dat is ook wel fijn, want ik heb mn 25 zonnepanelen niet voor niks aangeschaft. Tim wist me haarfijn uit te leggen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dankjewel Ilaf voor je nette service! Je stond me heel netjes te woord en wist me goed uit te leggen wat ideaal zou zijn in mijn situatie en met de combi deal heb ik uiteindelijk echt een topresultaat... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vreselijk bedrijf!!! Ik heb een monteur nodig voor de zonnepanelen, omvormers werken niet meer... Ik probeer contact te krijgen sinds oktober vorig jaar, reageren nergens op, bellen niet terug, laten... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Conseils citoyens
  2. Centre de conseil aux consommateurs
  3. Consultant en environnement

Écrit par l'entreprise

Uw partner in verduurzaming, besparen en CO-2 reductie.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 8 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Onbetrouwbaar

Ze bellen op illegale wijze. Hebben geen kennis van zaken. Willen alleen een, door jou, betaalde afspraak regelen. Niet aan beginnen.

31 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

een dame begint meteen snel pratend…

een dame begint meteen snel pratend zich voor te stellen als 'linda van gbg' .... als ik meermalen vraag wat gbg is, komt Milieubeheernederland om de hoek. Als ik dan vraag hoe zij aan mijn telnr. komt krijg ik een verhaal over dat ik enkele jaren geleden contact zou hebben gezocht... Onzin! Als ik aangeef dat me dat sterk lijkt omdat ik een huurwoning heb, beeindigt ze snel het gesprek.... en zonder dat ik er nog een woord tussen krijg, hangt ze op. Ook niet de verplichte vermelding dat ik kan blijven hangen ivm het 'bel me niet register'(waar ik overigens al in sta, maar daar trekt deze firma zich niets van aan). Heel onbetrouwbaar.

17 août 2023

Goedbedrijf

Net bedrijf met goede afspraken ze weten waar ze over praten deskundige personeel goed Matriaal staan je altijd netjes woord
Goeie service

15 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ben een maand geleden gebeld door mileu…

Ben een maand geleden gebeld door mileu beheer nederland krijg over 2 weken zonnepelen en cvi ketel laat ik zetten zeer goede bedrijf ze weten waar ze over paten aardige meedewerker aan de lijn gehad vanaf 1ste telefoon ze zijn profs mensen voordat jullie slechte review schijven eerst goed luisteren 4 sterren is eigenlijk te weinig

10 juillet 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Enige doel; afspraken maken

Werd gebeld door een nummer uit Zutphen. De dame ging gelijk van start en ratelde als een gek. Ze refereerde aan een brochure die ik zou hebben ontvangen waarin stond dat ze zou bellen. Ik kon me geen brochure herinneren. Toen ze mijn adresgegevens verifieerde had ze een ander adres in het systeem. Enige doel was volgens mij afspraken inplannen obv een bellijst. Aangegeven dat ik mijn verduurzaming al had gefinancierd via een lening van SvN. Dit kon ze niet direct plaatsen. Ik begrijp dat je als jong bedrijf ergens je nieuwe klanten vandaan moet halen, maar dit is niet de juiste weg. De vele slechte recensies hier laten zien dat veel mensen hier niet van gediend zijn en het gaat je verdere carrière als ondernemer beïnvloeden. Om mij aan tafel te krijgen werd aangegeven dat ik een gratis advies gesprek zou krijgen, waar normaal kosten tegenover staan. Ook zou er een bedrag van maximaal 50.000 beschikbaar zijn om mij te helpen te verduurzamen. Hoe dan? En wat heeft het gesprek voor zin als ik al panelen heb en een warmtepomp? Afspraak wel gemaakt omdat ik zelf in de financiële dienstverlening werk en verduurzaming van woningen financier en erg benieuwd ben hoe dit verder wordt aangevlogen.

9 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Nick Tenhave heb je wel manieren?

Blijven tot irritatie toe bellen met een zogenaamd gratis subsidieverhaal. Het is gewoon een ordinaire leenconstructie waar maar één beter van wordt en dat zijn zij zelf.
Daarnaast heeft het personeel weinig verstand van zaken, hadden nog nooit van een dynamisch energiecontract gehoord. Ondanks dat ik diverse malen had aangegeven, dat ik niet geïnteresseerd ben, bleven ze bellen. Dit blijkt een computer te zijn die blijft bellen totdat de klant er schijtziek van is en het nummer blokkeert.
De algemeen manager heet Nick Tenhave. Ik blijf nu vragen om hem aan de lijn te krijgen totdat de medewerker er klaar mee is en ophangt.

3 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Agressieve verkopers, blijven aandringen, niet in trappen...

Blijven tot irritatie toe bellen met een zogenaamd gratis subsidieverhaal van maar liefst 75.000 euro. Ondanks dat ik diverse malen had aangegeven, dat ik niet geïnteresseerd ben, bleven ze agressief aandringen. Steeds weer door hen gebeld. Niet meer opgenomen. Dan krijg je sms'jes, dat je ze terug moet bellen. Kan het nog agressiever? Inmiddels natuurlijk gewoon geblokkeerd.
Je zou er maar in trappen...

10 juillet 2023

Blijven ongevraagd bellen

Blijven ongevraagd bellen, ik neem niet op en nummer is intussen geblokt. Hoe komen ze aan mijn mobiele nummer? Ik sta in het bel-me-niet register.

Genoeg dezelfde klachten te vinden als je hun nummer opzoekt (0575489010) ivm ongevraagd (bellen van mensen net zo lang tot ze opnemen en dan een agressief verkoopverhaal ophangen.

6 juillet 2023

Zelfs 1 ster is teveel

Zelfs 1 ster is teveel. Begin van het jaar een aantal offertes opgevraagd bij verschillende bedrijven voor zonnepanelen. Vervolgens krijgen wij een paar maand later mailtjes en appjes dat onze “opdracht” stilstaat, en wij bij annuleren 25% van de overeengekomen kosten moeten betalen. Wij hebben nooit opdracht gegeven aan milieubeheer Nederland om bij ons zonnepanelen te plaatsen!
Trap er niet in!!!

30 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ben nu al half jaar bezig met…

Ben nu al half jaar bezig met milieubeheer. Na 4 maanden werd het na veel frustratie en bellen en klachten eindproduct afgemaakt. App functioneert nog steeds niet optimaal. Hierover klacht ingediend zou direct worden opgelost omdat er van hun kant nog iets ingegeven moest worden.
Ze komen constant hun beloftes niet na. Directeur had zelf een bloemetje en wijn beloofd voor de slechte dienstverlening. Zelfs dat gebaar was een lose belofte!!!!

Mail gestuurd> geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar> melding telefoonnnummer niet in gebruik.

Wil je jezelf ellende en frustratie besparen: Ga niet met dit bedrijf in zee!!!

Heel apart ook, eerdere slechte review over dit bedrijf is verwijderd terwijl hier in detail het hele proces van hun slechte dienstverlening werd beschreven!

20 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ze hebben opgehangen na eerst vragen wie is.......

Waar hebben ze mijn nummer vandaan gehaald?

Ze beginnen met 75.000 euro subsidie.

Toen ben ik eerst wat vragen gaan stellen over wie is Milieubeheer nederland. En wat is het verdien model. Zijn ze commercieel of een overheidsinstelling. Antwoord van de medewerker, ik word gewoon betaald!
De medewerker vond deze vragen vervelend en heeft de verbinding verbroken.

Klachten ingediend op hun eigen site, ben benieuwd.

14 juin 2023

AANRADER

AANRADER, ik heb een jaren 60 woning, slecht geïsoleerd, geen vloerverwarming dus een warmtepomp en zonneboiler vielen als snel af.

Ik heb me laten adviseren door Lowie van Loon van Milieubeheer Nederland die mij heel goed aan de hand heeft meegenomen in het gehele proces. Tevens heb ik daar 12 zonnepanelen afgenomen om het verbruik van de inductie ketel te dekken!

Zowel de Inductie ketel als de zonnepanelen zijn binnen 4 weken geleverd en geïnstalleerd door Milieubeheer Nederland!

Erg te vrezen over het advies en de werkvoorbereiding middels de schouw die door Don is verricht!

Groetjes (uit Apeldoorn),

Fleur

1 juin 2023

Bellen erg vaak

Bellen erg vaak (inmiddels hun geblokkeerd), en luisteren niet eens naar wat je zegt.
En hoe komen ze aan mijn telefoonnummer + naam?
Kortom erg vervelend!!

24 mai 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

het bedrijf is goed in de snelheid

het bedrijf is goed in de snelheid, waarmee het werkt. De panelen werden 2 à 3 weken na het tekenen van de offerte geplaatst. De kabel van de zonnepanelen naar de meterkast is op 1 (zichtbare) plek in een knullige U-bocht gemonteerd, maar verder tot nu toe geen klachten. Ik ben uiteindelijk prima geholpen door Feeke Geerts van MBN, maar bij het begin van het traject werd niet duidelijk gemaakt hoe zij aan mijn adres kwam en evenmin dat, behalve de geheel extern gefinancierde aanschaf ook de mogelijkheid van eigen financiering kon.

14 mars 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus