Pessimi! Sconsiglio assolutamente!Le due lampade che ho comprato non erano come da foto sul sito di vendita. il materiale era descritto come vetro, invece è plastica . Esteticamente hanno una fat... Voir plus

Beställt en AURORAGLO™ LED-LAMPA som är fin, men den lyser inte en hel kväll. Den måste laddas efter 3 timmar. Jag har skrivit och reklamerat lampan, och vill få pengarna tillbaka. Blev ombedd att fo... Voir plus

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

41 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Beställ inte!!

Håller väldigt kort tid innan man måste ladda o lamporna känns väldigt plastiga. Saknades 1 lampa vid beställning men får inget vettigt svar från kundtjänst. Känns som det är en chat som sitter o svarar goddag yxskaft svar….

17 janvier 2024

Köp inte från sidan

Köp inte från sidan. Billiga kopior som kommer från Kina och som inte ser ut som på hemsidan. Vill man reklamera ska man betalat frakt till kina och skicka till en random adress där. Kundservice går inte att nå på telefon och mejlen känns inte som att de är skrivna av samma person samt att samma mejl kommer flera gånger.

18 janvier 2024

Forfærdelig fup firma

Forfærdelig fup firma. Har intet med Verner Pantons lampe at gøre. Det irriterer mig grænseløst at jeg lod mig friste. Når det er billigt er det nok fordi det er for billigt.

20 mars 2024

Lurendrejeri!

Instämmer med alla som skrivit tidigare. Köpte deras sladdlösa flowerpot och den håller knappt en timme efter laddning. Har mejlat om mitt missnöje men fick tillbaka att retur endast är möjligt med orginalkartong och att man pröjsar 200kr för att skicka den till Kina!? De heter Mister lamp Stockholm men är inget svensk företag. Ångrar mig enormt att jag inte gjorde mer research innan beställningen.

4 février 2024
Avis spontané

Dålig produkten, urusel kundtjänst.

Produkten motsvarade inte vad som visades på hemsidan. När jag tog kontakt lovades jag 15%återbetalning och behålla produkten eller att jag fick stå för returfrakt (till kina) själv och en checklista med krav som måste uppfyllas innan pengarna återbetalas.

Kommer aldrig mer handla från denna sidan och önskar att jag kollat omdömena innan jag handlade från dom från första början.

4 mars 2024

Ojojoj. Keep away!

Ojojoj, klarat mig i många år och brukar vara noga med att kolla upp innan man handlar.
Det här är riktiga skojare på alla sätt. Förmodligen något kinesiskt utifrån de mejl man får av dem.
Det ser dock seriöst ut på hemsidan och de har Klarna, men det kanske säger mer om Klarna än om dem. 🙄
Keep away!

21 février 2024

Paketet dök aldrig upp

Paketet dök aldrig upp. Trots upprepade frågor kunde företaget inte berätta vart paketet var. Misstänker att de sålde nåt som inte fanns.

28 février 2024

Lurar kunder. Dåliga kopior

Sjukt besviken! Det är plastskit de skickar, mycket dåliga kopior som inte alls stämmer överens i färg eller funktion. Omöjliga att jobba med. Utger sig för att vara ett svenskt företag vilket inte stämmer, svåra att kommunicera med. Produkterna tillverkas i kina vilket gör otroligt långa väntetider. Dåliga på att svara på mailkontakt. Vill att jag betalar 20€ för retur trots att jag inte fått samma produkt som beskrivs i köpannonsen. Köp inte av dom!

22 février 2024

HANDLA INTE HÄR!!!!

HANDLA INTE HÄR!!!!!
Jag fick ingen leverans och kundtjänst svarar inte på mina mail. Tyvärr betalade jag i förskott. HANDLA INTE HÄR!!!!!

29 janvier 2024

Beställde 2 lampor

Beställde 2 lampor, båda trasiga när dem kom fram efter extremt lång leverans tid! EXTREMT dålig kvalitet,kopior och därmed överpris!! Och antagligen skickat från Kina. Nu ignorerar de mina mail. Men har tagit hjälp av klarna...Vill inte ha ny produkt.

2 février 2024

Bluff

Bluff! Retur ska skickas till Kina tillsammans med foto som ska skickas till företaget för godkännande. Köp inte från detta företag oseriöst!!

15 janvier 2024

Bluff

Bluff. Ser bra ut på hemsidan, men allt är bluff. Du får hem billigt plast-dret som du antagligen kan köpa från andra sidor för 10kr…. HANDLA INTE HÄR!
Ska man returnera så får man stå för hela kostnaden plus betala för lampan…..

29 janvier 2024
Avis spontané

Beställde en lampa fick en plastleksak

Beställde en lampa, Animal Glass Lamp. Fick en plastig pryl, batteridriven men inget batteri medföljde trots det höga priset. Motsvarande inte bild och beskrivning. Önskar att jag hade läst dessa recensionerna före jag beställde. har även anmält till Klarna och hoppas att de avslutar samarbetet med dem.

26 janvier 2024
Avis spontané

Köpte en portabel lampa (AuroraGlo™…

Köpte en portabel lampa (AuroraGlo™ LED-lampa) som var nedsatt från 1200kr till 600kr. Tänkte att det skulle vara av bra kvalitet pga priser. Men nej! Bara en billig lampa i plast som säkert finns att beställa billigare från andra sidor. Fick även vänta i 17 dagar innan leveransen kom.
Detta är inget svenskt företag.

24 janvier 2024
Avis spontané

misterlamp direkt från Kina och inkorrekta varor

jag skrev mitt omdöme på en internationell sida eftersom misterlamp har flera hemsidor. Produkterna ser ut att komma från Europa men skickas från Kina. Det innebär att du inte får det du tror att du får och priset är ett överpris.

Det finns ingen information om hur man returnerar--länken om retur tar dig ingenstans. Nu sitter jag med en knallorange lampa och det finns inget sätt att returnera den. Förväntar mig inget svar från bolaget och inte heller att få några pengar tillbaka om jag skulle lyckas returnera--fast vart?

Jag borde komma ihåg att alltid läsa trustpilot först... En fin hemsida kan gömma väldigt mycket...

20 janvier 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit