There are no options if your phone stops working (e.g. the battery starts leaking) if your passport is not supported. You just have to go 3 weeks without access to your bank account until borger servi... Voir plus
Lisez les avis des autres
INTET levede op til forventningerne. Sporadisk kom jeg igennem til min bank. Men allerede ved næste forsøg gik der ged i systemet. Aldrig to eller flere vellykkede log-in forsøg efter hinanden. Prø... Voir plus
Utroligt mange fejl/nedbrud. logger in dem mitid!!! qr koden kommer ikke!!!!!???? logger ned og forsøger igen...så er sesionen afbrudt..HAR I OVERHOVEDET STYR PÅ NOGET::?????KLOVNEFORETAGNE
This app and process cannot be any worse. They offer face authentication as a login method, but then you are forced to use your ID everytime. I forgot my ID as I assumed I could use my face ID, as a r... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Noget ubrugeligt l**t der stort aldrig…
Noget ubrugeligt l**t der stort aldrig virker! Super fedt når man er afhængig af det.. 👎🏻💩
Ninja support & service
Udfordring:
Session afbrudt
Du har brugt dit bruger-ID to steder samtidigt. Derfor er sessionen blevet afbrudt. Prøv igen (CAP008)
#
Løsning (Anbefalet)
- Luk relevante eller alle faner hvis du er i tvivl om relevans, i den browser her er tilknyttet mitID.
- Luk derefter relevante eller alle apps her er tilknyttet mitID
#
Tak til Anita/MitID Support, du er med sikkerhed både Ninja til support & service 🤍
Trustpilot Transperans på inbound henvendelse:
☎️ 33980010
🗓️ 1. April
🕒 15:01
🥷🏻 Anita
Det en noget dårligt.session afbrudt…
Det en noget dårligt.session afbrudt hele tiden
Utroligt mange fejl/nedbrud
er det ikke på tide at kigge efter en…
er det ikke på tide at kigge efter en seriøs og kompetent leverandør? og evt. indføre straf (bøder )for tid og tabt fortjeneste? det skal gerne være noget der gør ondt på denne ''leverandør''
Hvis det ikke er nets er det mitid som…
Hvis det ikke er nets er det mitid som jo har været en billig løsning og derfor virker som vinden blæser de venter kun på de kan sælge det til udlandet med overskud de er i gang med at lave endnu en billig løsning som bliver endnu ringer end denne som vil bruge begrundelsen? der alt for mange problemer med mitid derfor skifte det ud tidligere ,i sidste ende handler det om betalingsløsninger de kan tjene penge på intet andet vi er kun forsøgepersoner i den digitale verden for at nogle kan score kagen .Hvem betaler prisen det gør alle dem der ikke kan betale ting der ikke er/kan tilmeldt/tilmeldelse pbs .
Igen, igen og igen...
Igen, igen og igen...
MitId er nu ude af drift på 4 time, ingen mulighed for at bruge netbank, e-boks, betale regninger eller betale i netbutikker...
Det er bare IKKE i orden at et system som man er tvunget til at have er så ustabilt og så ofte er ude af drift...
Det virker aldrig.
Det virker aldrig.
Bliver smidt af i tide og utide ved log-in.
Danske systemer i en nøddeskal.
Samarbejdet mellem stat og det private finansmarked er jo latterligt.
Stort set alle andre apps fungerer upåklageligt 😅👍
"Vi takker for din kommentar og bestræber os på forbedring".
Så har jeg svaret for jer og vil fortsætte med slaveagtigt at betale mine skatter.
Vores samfund er efterhånden bare et påfund.
Systemet er meget ofte nede
Systemet er meget ofte nede, og når vi er så afhængige af det, til alt hvad vi skal foretage os.
Så tænker jeg det er tiden til MitID får strammet op og får fikset de fejl som systemet ofte har.
Det må og skal kunne gøres bedre!!
Utrolig useriøs leverandør
Utrolig useriøs leverandør, der på ingen møde har styr på egne systemer. MitId er jo nede / delvist nede hver eneste uge. Hvordan kan det lade sig gøre? Tak nu jeres ansvar seriøst.
Endnu en gang er det ikke muligt at komme på netbank fordi MitId ikke virker.
Udlicitering
Et er at mit id er nede, men ingen! løbende information og status er så ringe en opførsel.. Endnu et eksempel på når udlicitering til private firmaer der ikke er i orden..
Tekniske problemer og så i dag hvor…
Tekniske problemer og så i dag hvor folk får løn og pension, så er MitID nede, det er træls og man kan ikke logge på sin net eller mobilbank.
Hele landet er afhængig af dette fordi…
Hele landet er afhængig af dette fordi vi er tvunget til det og det virker sjældent!!
Det Virker Ikke ud af Drift Amatør…
Det Virker Ikke ud af Drift Amatør Firma!
Total uacceptabelt system
Total uacceptabelt system
Under bæltestedet ustolbart & utilregneligt system.
En joke i Dagens Danmark 2026!
Desværre kan man ikke give minuspoint.
Den værste løsning de nogensinde har…
Den værste løsning de nogensinde har tilgået, seriøst ? Hvor ustabilt kan en app lige være ? Oplever konstant problemer med appen, nærmest hver gang jeg skal logge på noget så kommer den med, ups der skete en fejl, prøv igen, så prøver man igen, så siger den, at en allerede er logget på med ens MitID, så afbryder man og så kan man være heldig at man får lov at logge på, eller starte forfra med ovenstående problem. Værste lørt i nogensinde har lavet
Uprofessionelt
Ja DK. vil en masse, men det fungerer bare ikke. Uprofessionelt og amatøragtigt. MitID fungerer når det vil og ikke når man som borger har brug for det.
Ikke ligefrem sjælden.
Det er ikke ligefrem sjælden at mitid er "nede"
Der bør laves et alternativ, da ingen kan være tjent med det.
Elendigt system! Få nu styr på det!
Et system der er SÅ vigtigt, skal bare virke! Det er jo helt umuligt at gøre noget som helst, når jeres elendige system ikke fungerer, hvilket sker alt for ofte!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.