Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen contact mee te krijgen. Nieuwe 3d pen, werkt gelijk al niet. Vervolgens geen reactie. Op mails komt alleen een standaard reply dat binnen 24 uur gereageerd wordt. Maar reactie blijft u... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt für kleine Künstler! Der 3D Stift ist kinderleicht zu bedienen und fördert die Kreativität auf spielerische Weise. Meine Tochter hat riesig Spaß damit. Dank der tollen, mitgelieferten Vorlage... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Deze 3D-pen is een geweldige aankoop geweest! Mijn kinderen spelen er veel mee en het prikkelt echt hun fantasie. Ze bedenken en maken de mooiste creaties, van simpele figuren tot ingewikkelde bouwwer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze zoon heeft de 3d-pen gekregen met Sinterklaas en was daar heel blij mee. Het was eventjes oefenen, maar deze pen is door kinderen heel goed te gebruiken. Hij heeft dan ook al mooie kunstwerke... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets pour enfants

Écrit par l'entreprise

Bij MM Brands draait alles om kwaliteit, creativiteit en de glimlach van onze klanten. Opgericht en ontwikkeld in Nederland met een passie voor innovatie, brengen we 3D Pennen op de markt die niet alleen mooi zijn maar ook praktisch en duurzaam – perfect voor het hele gezin. Onze 3D Pennen zijn ontworpen om verbeelding te stimuleren, creatieve mogelijkheden te vergroten en schermvrije momenten nog leuker te maken. Wij staan voor een uitstekende service en helpen je graag bij al je vragen. Klanttevredenheid zit bij ons diep geworteld, en dat merk je in alles wat we doen: van de zorg die we in onze producten stoppen tot de aandacht die we geven aan elk klantcontact. Bekijk onze reviews en ervaar zelf waarom klanten kiezen voor MM Brands. We zijn hier om te inspireren, te ondersteunen en vooral om een glimlach op jouw gezicht te toveren! 🖌️✨

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 19 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Helemaal blij mee

Dochter van bijna vier is dol op de pen, je kunt er hele leuke ontwerpen mee maken. Veel verschillende kleuren waar je lang mee kan doen, echt een aanrader.

12 décembre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Mijn dochter is heel blij met de 3D…

Mijn dochter is heel blij met de 3D pen, waar ze haar creativiteit mee kan bovenhalen. Enkel op het display was een kras. Ik heb meteen contact opgenomen en we krijgen een nieuwe pen waarvoor dank 😃.

5 décembre 2024

Ook ik heb op 23 november besteld

Ook ik heb op 23 november een 3D pen besteld voor pakjes avond.
Ik heb hem nog steeds niet binnen en het pakket is nog niet eens verstuurd naar PostNL door MM Brands, de track&trace geeft namelijk aan dat de vervoerder het pakket nog niet ontvangen heeft en niet verwerkt kan worden.
De reacties van MM Brands over de vertraging die de courier heeft opgelopen door Black Friday en pakjes avond is dus grote onzin. Ze hebben zelf hun zaakjes niet op orde.
De enige reactie die ik een week geleden op mail kreeg was: het zou deze week nog bij u geleverd moeten worden. Niet dus.
Ook vindt ik het schandelijk dat jullie in onderstaande reacties naar jullie klanten weer verwijzen om met verdere vragen te mailen naar het info e-mail adres op jullie website. Dat hebben we dus al gedaan. Volgens mij is de boodschap heel duidelijk. Wij willen weten waar het pakket is, concreet een antwoord over wanneer het ein-de-lijk geleverd wordt(wat in veel gevallen überhaupt al te laat is, pakjes avond was vorige week), en anders ons geld terug.
Wees eens concreet en geef jullie klanten een duidelijk en eerlijk antwoord.

Beste DVG,

We begrijpen dat de vertraging van uw bestelling zeer teleurstellend is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Door de uitzonderlijke drukte rondom Black Friday en Sinterklaas was onze logistieke keten zwaarder belast dan verwacht, wat heeft geleid tot vertragingen in de verwerking en verzending van sommige bestellingen, waaronder die van u. Dit is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden.

Om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen, hebben wij inmiddels de nodige stappen ondernomen. We hebben onze logistieke processen aangescherpt, extra personeel ingezet en nauwer contact met onze vervoerders om ervoor te zorgen dat bestellingen voortaan tijdig worden verwerkt en verzonden.

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen. Mocht dit niet binnen een redelijke termijn lukken, bieden wij uiteraard een passende oplossing, inclusief de mogelijkheid tot terugbetaling.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de vertraagde communicatie. We stellen uw begrip zeer op prijs en werken hard om dit recht te zetten.

Team MM Brands

Topservice!!

Onze dochter(7j) is enorm tevreden met haar 3D pen,ze heeft al leuke dingetjes gemaakt.We hadden wel een beetje pech,er zit precies een slecht contact tussen de pen en de kabel,maar is niet altijd zo,dus dat is het rare.Toen ik contact opnam,reageerde men snel,en gaan ze een nieuwe opsturen,waarvoor dank!Topservice daar,en uren speelplezier!Een aanrader!

Noté 1 sur 5 étoiles

Inmiddels voor de 3e keer gemaild om…

Nu voor de 4 e x gemaild: het ordernummer was al bijgevoegd, nogmaals gedaan, nu stop ik met mailen

Inmiddels voor de 3e keer gemaild om retour gegevens voor te laat ontvangen
“ Sint” cadeau. Beloofd was 7 werkdagen, helaas niet gelukt daarom retour

Réponse : MM Brands

Bedankt voor je bericht en onze oprechte excuses voor de situatie. Het spijt ons te horen dat het cadeau niet op tijd is aangekomen en dat je meerdere keren hebt moeten mailen. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

We begrijpen hoe belangrijk het is dat een Sinterklaascadeau op tijd geleverd wordt en willen dit graag met je oplossen. Kun je ons je ordernummer doorgeven? Dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk de retourgegevens ontvangt en dat alles naar wens wordt afgehandeld.

Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt dat je ons de kans geeft om dit recht te zetten.

EEN heel leuke 3D pen

EEN heel leuke 3D pen gekocht die zeer snel geleverd werd omdat het Sinterklaas was Spijtig was het de verkeerde kleur Dit is echter heel snel in orde gebracht zodat de schoen op tijd gevuld was Heel vriendelijke communicatie Het plezier met de 3D pen is onglovelijk Ook is de doos zo compleet dat je direct aan de slag kunt met veel kleuren

4 décembre 2024

Réponse : MM Brands

Wat een fantastische review, hartelijk dank! We zijn ontzettend blij om te horen dat de 3D Pen op tijd in de schoen zat en dat het plezier al volop begonnen is. Het doet ons goed dat je de snelle levering en communicatie waardeert – dat is precies waar we naar streven!

We hopen dat er nog veel creatieve meesterwerken worden gemaakt met alle kleuren uit de set. Mocht je in de toekomst vragen hebben of extra filament nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

Veel tekenplezier en bedankt dat je voor ons hebt gekozen!

Uren knutselplezier

De pen werd juist op tijd geleverd. Maar we hadden pech. De pen werkte niet.
Kan altijd gebeuren. MM Brands lost dit netjes op door een nieuwe te sturen.
We kijken uit naar uren knutselplezier.

7 décembre 2024

Réponse : MM Brands

Bedankt voor je begripvolle review! Wat jammer dat de pen niet direct werkte – we begrijpen hoe teleurstellend dat kan zijn, zeker wanneer je enthousiast aan de slag wilt. Maar we zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen.

We hopen dat de nieuwe pen voor heel veel knutselplezier gaat zorgen en dat er prachtige creaties mee worden gemaakt. Mocht je ooit nog vragen hebben of extra filament nodig hebben, staan we altijd voor je klaar!

Veel plezier met de 3D Pen!

Wat een prachtig product

Wat een prachtig product, onze dochter maakt er mooie dingen mee. Het duurde helaas wel langs dat we het van PostNL kregen. Maar contact met mmbrands was super!

22 novembre 2024

Réponse : MM Brands

Wat fijn om te horen dat jullie dochter zulke mooie creaties maakt met de 3D Pen! Dat is precies waarom we dit product met zoveel zorg aanbieden.

Het spijt ons dat de levering wat langer duurde, maar we zijn blij dat je tevreden bent over onze service en dat we hebben kunnen helpen. We staan altijd voor je klaar als je vragen hebt of nieuwe ideeën zoekt!

Veel plezier gewenst met nog meer creatieve kunstwerken!

Slecht contact

Moeizaam contact

22 novembre 2024

Réponse : MM Brands

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je contact met ons als moeizaam hebt ervaren. Dit is natuurlijk niet de service die we willen bieden, en we nemen je opmerkingen ter harte om onze communicatie te verbeteren.

Als er nog iets is waarmee we je kunnen helpen, laat het ons dan vooral weten. We staan klaar om ervoor te zorgen dat je tevreden bent!

Noté 2 sur 5 étoiles

23 nov een 3D pen besteld en nog niet…

23 nov een 3D pen besteld en nog niet binnen. Drukte bij de post kan ik mij voorstellen maar heb ook later en zelf eergisteren iets besteld en dat gewoon wel binnen gekregen. Bestelling volgen gaf steeds 4 dec aan maar als ik nu kijk staat er niks meer alleen het balkje nog steeds op de helft staat. Nu geen cadeau voor Sinterklaas vanavond en kan ik nog snel iets anders gaan regelen.

23 novembre 2024

Réponse : MM Brands

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je bestelling nog niet is aangekomen, zeker nu het om een Sinterklaascadeau gaat. Onze oprechte excuses voor het ongemak!

We begrijpen hoe belangrijk het is dat een cadeau op tijd geleverd wordt. Gedurende het jaar voldoen we normaal gesproken aan onze leverbeloften, en ook in deze drukke periode hebben we alle bestellingen op tijd overgedragen aan de koeriersdiensten. Helaas hebben sommige zendingen vertraging opgelopen bij de bezorging, en daar balen we net zo hard van als jij.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je bestelling alsnog snel en netjes wordt geleverd. Mocht je nog vragen hebben of iets willen bespreken, neem gerust contact met ons op – we helpen je graag verder!

Onze oprechte excuses nogmaals, en we hopen dat we het alsnog goed kunnen maken.

Noté 5 sur 5 étoiles

De kinderen hebben veel plezier met de…

De kinderen hebben veel plezier met de 3 pen helaas ging die van ons kapot contact opgenomen met mm brands die ons een geheel nieuwe 3 d pen toe stuurde dus heel tevreden met het product en zeer tevreden over de service

3 décembre 2024

Réponse : MM Brands

Wat fijn om te horen dat de kinderen zoveel plezier beleven aan de 3D Pen! Jammer dat er in eerste instantie iets mis was, maar we zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen. Jullie tevredenheid staat bij ons altijd voorop, en het maakt ons trots om te horen dat je tevreden bent met zowel het product als de service.

Heel veel plezier gewenst met de nieuwe 3D Pen, en we hopen dat er nog veel mooie creaties uit voortkomen! 💡🎨

Noté 5 sur 5 étoiles

Laatst een 3d pen voor mijn dochter…

Laatst een 3d pen voor mijn dochter gekocht, deze kwam aan met een kapot schuifknopje, direct contact opgenomen met de klantenservice en deze hebben me super geholpen en een nieuw opgestuurd. Heel tevreden met de 3d pen en de klantenservice

29 novembre 2024

Réponse : MM Brands

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de 3D Pen als onze klantenservice! Het spijt ons dat het schuifknopje beschadigd was bij aankomst, maar we zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Jullie tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst.

We wensen je dochter heel veel plezier met haar 3D Pen en hopen dat ze de mooiste creaties maakt! 🎨💡

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Mijn dochter is ook heel blij met de 3d pen. Werkt naar behoren met hele leuke 3d werkjes!

28 octobre 2024

Réponse : MM Brands

Wat een fijne review, bedankt! We zijn ontzettend blij om te horen dat je dochter zoveel plezier heeft met de 3D Pen en al mooie creaties maakt. Dat is precies waar we het voor doen! 🎨✨

Heel veel creatieve momenten gewenst samen, en mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Noté 1 sur 5 étoiles

Alles naar bijna 2 weken nog niks…

Alles naar bijna 2 weken nog niks ontvangen

14 novembre 2024

Réponse : MM Brands

Bedankt voor je bericht. Onze oprechte excuses voor de vertraging – dit is uiteraard niet de ervaring die we voor ogen hebben. We begrijpen hoe vervelend dit is en doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Nogmaals sorry voor het ongemak! 🙏

Levering duurt enorm lang

Hier hetzelfde. Ik wacht al sinds 15 november. Een reactie luidt hij is onderweg maar wanneer ik de track en trace gebruikt staat er helemaal geen bestelling in. Contact is zeer slecht en er komt geen reactie op waar het pakket is en wanneer ik het kan verwachten. Maar ondertussen wel de automatische email door laten gaan tot 2x toe hoe mijn ervaring is met de pen.

30 novembre 2024

Réponse : MM Brands

Bedankt voor je bericht. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om zo lang te wachten, zeker in deze drukke periode. Onze oprechte excuses voor de vertraging. Normaal gesproken verloopt onze levering soepel, maar door de enorme drukte rond Sinterklaas en Black Friday hebben sommige koeriers helaas vertraging opgelopen.

We willen je verzekeren dat we alles doen wat we kunnen om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. We gaan dit direct verder onderzoeken en nemen zo snel mogelijk contact met je op met een update. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld!

Noté 3 sur 5 étoiles

Zeer lange levertijd

Bijna 2 weken heb ik op mijn bestelling moeten wachten was erg vervelend omdat hij voor ons te laat kwam. Vanavond werd hij dan eindelijk geleverd.

30 novembre 2024

Réponse : MM Brands

Bedankt voor je geduld en je feedback. Het spijt ons te horen dat de bestelling later aankwam dan verwacht. Door de drukte rond Sinterklaas en Black Friday heeft de koerier helaas vertraging opgelopen. We zijn wel blij dat de bestelling uiteindelijk goed is aangekomen. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip! 🙏

Slechte levering

Hier precies hetzelfde als de voorgaande 2 verhalen.
17 november pen besteld en nog steeds niet binnen.
Gemaild en gebeld, track and tracé geeft aan ready for shipment. Postnl kent pakketje nog niet.
Gebeld, terugbellen ho maar.

29 novembre 2024

Réponse : MM Brands

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de vertraging en de onduidelijkheid rondom je bestelling. Door de enorme drukte rond Sinterklaas en Black Friday heeft de koerier helaas vertraging opgelopen, wat absoluut niet onze standaard is. We begrijpen hoe vervelend dit voor je is en willen je graag laten weten dat we er alles aan doen om dit soort situaties te voorkomen. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar. Nogmaals onze excuses en bedankt voor je geduld. 🙏

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus